Hematóm v 7tt, máte s tým skúsenosti?
Ahojte chcem sa spýtať aké mate skusenosti s hematomom ? Dnes mam ukonceny 7 tt a vraj mam hematom 14x10mm v oblasti dolneho polu mate skusenosti ? Bojim sa o malicke zatial nespinim ani nič ani som o nom nevedela :(
@ericka_123 ja som po IVF
Ahoj ja son to mala rovnako stale az do cca 30tt...
A tiez velke hematomy pamatm ze jeden bol 17x10. Bol niekolkonasobne vacsi ako babatko...praskol krvacala som prestalo urovil sa dalsi praskol a takto dookola...poslali ma na hematologiu...
Tam mi dala len zelezo a detralex myslim...vsetko dobre dopadlo...maly ma cez 2 roky a je to neposlusne sidlo...
Velmi som sa setrila cele tehotenstvo som prelezala
To zakruzkovane je budúci miniatúrny človek a vedľa hematom
@nikaaaaa ja som mala pri prvom tehu. Šla som na týždeň do nemocky. Pichali mi tuším B vitamín (?) Sledovali to na sone, po týždni som šla domov a o.k. Po rokoch, keď som chcela otehotnieť som ale stále potrácala. Zistili mi genetickými testami trombofilný stav. Osobne si myslím že to s tým súviselo
Dakujem 🙂 ja som po ivf a mam aj ohss ale vsetky vysetrenia som mala ok
Hematom sa nachadza v dolnej oblasti dolneho polu pl. Vajca drobec ma 10,78 mm a hematom 10x14 mm hned pod nim
A ano zabudla som beriem lieky od začiatku estrimax progesteron , anopyrin , clexane injekcie

@nikaaaaa ja som mala a žiaľ neskončilo to dobre. 😞 Neposielali ťa na hematológiu? Mne našli problém a liečim sa a teraz sme v 28.tt 🙂 Držím ✊🏻, aby to u teba dopadlo lepšie ako u nás. Hlavne mysli pozitívne a nenamáhaj sa veľmi. Poznám ženy, ktoré aj napriek hematómu bábo donosili, treba veriť.