icon

Hematóm v 7tt, máte s tým skúsenosti?

nikaaaaa
27. dec 2019

Ahojte chcem sa spýtať aké mate skusenosti s hematomom ? Dnes mam ukonceny 7 tt a vraj mam hematom 14x10mm v oblasti dolneho polu mate skusenosti ? Bojim sa o malicke zatial nespinim ani nič ani som o nom nevedela :(

ericka_123
27. dec 2019

@nikaaaaa ja som mala a žiaľ neskončilo to dobre. 😞 Neposielali ťa na hematológiu? Mne našli problém a liečim sa a teraz sme v 28.tt 🙂 Držím ✊🏻, aby to u teba dopadlo lepšie ako u nás. Hlavne mysli pozitívne a nenamáhaj sa veľmi. Poznám ženy, ktoré aj napriek hematómu bábo donosili, treba veriť.

karinka83
27. dec 2019

@nikaaaaa Ahoj, ja som mala hematom v druhom tehotenstve. Kvôli tomu som spinila od úplného začiatku tehotenstva až do 16tt. Našťastie to u mňa nemalo žiadny vplyv na tehotenstvo a teraz mi tu beha skoro 3rocna bambulka. Držím palčeky, nech to dobre dopadne. Hlavne oddychuj

nikaaaaa
autor
27. dec 2019

@ericka_123 ja som po IVF

marlent
27. dec 2019

Ahoj ja son to mala rovnako stale az do cca 30tt...
A tiez velke hematomy pamatm ze jeden bol 17x10. Bol niekolkonasobne vacsi ako babatko...praskol krvacala som prestalo urovil sa dalsi praskol a takto dookola...poslali ma na hematologiu...
Tam mi dala len zelezo a detralex myslim...vsetko dobre dopadlo...maly ma cez 2 roky a je to neposlusne sidlo...
Velmi som sa setrila cele tehotenstvo som prelezala

supucka
27. dec 2019

@nikaaaaa ja som v 9tyzdni a hematom som mala v štvrtom týždni

supucka
27. dec 2019

To zakruzkovane je budúci miniatúrny človek a vedľa hematom

supucka
27. dec 2019

@supucka teraz už nebolo nič vidieť... Beriem ale stále utrogestan...

montemotherone
27. dec 2019

@nikaaaaa ja som mala pri prvom tehu. Šla som na týždeň do nemocky. Pichali mi tuším B vitamín (?) Sledovali to na sone, po týždni som šla domov a o.k. Po rokoch, keď som chcela otehotnieť som ale stále potrácala. Zistili mi genetickými testami trombofilný stav. Osobne si myslím že to s tým súviselo

nikaaaaa
autor
27. dec 2019

Dakujem 🙂 ja som po ivf a mam aj ohss ale vsetky vysetrenia som mala ok

nikaaaaa
autor
27. dec 2019

Hematom sa nachadza v dolnej oblasti dolneho polu pl. Vajca drobec ma 10,78 mm a hematom 10x14 mm hned pod nim

nikaaaaa
autor
27. dec 2019

A ano zabudla som beriem lieky od začiatku estrimax progesteron , anopyrin , clexane injekcie

luthine
27. dec 2019

@nikaaaaa ahoj, tiez som mala hematom pri druhom tehotenstve. Praskol mierne povedane dramaticky, ked sa zo mna vylial asi liter krvi. Na dieta to vplyv nemalo, vsetko dobre dopadlo. Drzim palce😊