icon

Hnedé špinenie v siedmom týždni?

ivka2112
9. aug 2018

Ahojte baby, prave som sa zobudila a na papiery mam slabohnede spinenie. Vzdy ked sa utriem. Som uplne vydesena. Nemam krce, ani nic neobvykle, iba bolave prsia a je mi standardne tazko od zaludka... prosim myslite ze je to zle? Hned zavolam svojmu gynekologovi o osmej, ale som strasne vystrasena. Stalo sa to niektorej a bolo vsetko ok?

saleska111
9. aug 2018

@ivka2112 ahoj ja spinim skoro mesiac babo je zatial v poriadku ale som v nemocnici ...nemusi to znamenat nic zle ale treba ist co najskor na vysetrenie ...pokial je to hnede je to ok (ale nemusi ) ,nema to byt cervene ...pokial niesu bolesti a krce tak je to ok moze byt pricina hocijaka ale este dnes k lekarovi a daj vediet ako si dopadla,drzim palce 🙏

ivka2112
autor
Autor odpoveď zmazal
janaaaaaaaaa
9. aug 2018

Ja by som zbehla k lekárovi pri prvej možnej príležitosti nech ti dá duphaston. Najmä ak máš po 30tke. Držím palce!

ivka2112
autor
9. aug 2018

@saleska111 urcite dam vediet 🙏🏻

amarilka26
9. aug 2018

Nemusi to znamenat nic, ale odporucam Ti vzdy ked sa Ti taketo nieco stane necakat na gynekologa a ist hned na pohotovost. Drzim palce.

krasneleto
9. aug 2018

nemusi to byt nic zle. ascorutin ti pomoze a duphaston ti da lekar... odpocivaj

feb13
9. aug 2018

Take hnede spinenie kludne moze byt aj po zdvihani tazkych predmetov alebo noseni starsieho dietata ale nemalo by trvat dlhsie ako 1-2 dni. Ja som to bezne mavala ked som sa namahala.

novamamima
9. aug 2018

@ivka2112 Pre istotu ist k lekarovi. Mne to takto zacalo pred porodom.

ivka2112
autor
9. aug 2018

@saleska111 ahoj, takze uz doma od lekara a uz aj lezim na gauci, PN 1 mesiac a kludovy rezim. Mam nejaku trhlinku pri maternici, vraj z toho ako sa to tam vsetko vnara do vnutra hlbsie. Mam preto lezat a oddychovat, aby sa to malo cas riadne zahojit. Na ultrazvuku uz bolo vidiet nasho drobceka a aj bijuce srdiecko❤️❤️❤️

saleska111
9. aug 2018

@ivka2112 super tesim sa 🙏🙏🙏 tak vela oddychuj 😘

xeninkaa
10. aug 2018

Nemať sex!!!!!

steffi50
12. aug 2018

@saleska111
@ivka2112 dievcata, ja som 4 tyzden a vcera som zacalaspinit,ale len pri utierani, slabe hnede,cely den nic a teraz vecer opat,mampocit ze je to stale vecer akoby po celom dni, DR este nic nebude vidiet na USG je skoro,ale nasadila som si duphaston. ako dlho vam trvalo tospinenie ?

ivka2112
autor
12. aug 2018

@steffi50 mne doktor cez ultrazvuk zistil hematom. mne spinenie este trva. tiez nie cely den, napriklad dnes nic cely den a az k veceru malicko. niekedy len rano a cely den skoro nic. Mne dal doktor PN, ze mam mat kludovy rezim a vela oddychovat. Mne nedal ziadne lieky, iba take cinske bylinky.

steffi50
12. aug 2018

@ivka2112 a v ktorom tyzdni ti to zistil? lebo mne predpokladam ze zatial ani nepotvrdi teho ...prve mi skoncilo potratompred dvoma mesiacmi aj nieco, a viem ako to bolo, prvy krat mi potvrdil teho az v 6 tyzdni.

saleska111
12. aug 2018

@steffi50 mne stale trva uz mesiac :(

steffi50
12. aug 2018

@saleska111 a uz si teraz v ktorom tyzdni ? a este si v nemocnici,alebo doma mas kludovy rezim.

saleska111
12. aug 2018

@steffi50 som v 10tt este stale bohuzial v nemocnici v piatok potvrdili hematom 2 cm tak lezanie 24 hod pokracuje

steffi50
12. aug 2018

@saleska111 fuha, tak to drzim palce aby vsetko bolo ok

majkaaaaaaa
12. aug 2018

@saleska111 ahoj ja som v 7tt a pred pár dňami tiež zistili 2cm hematóm, babo má 9,7mm je ešte maličké, spinim cca 1 krát za deň no iba tak trocha, celé dni iba ležím, teba nechali v nemocnici ? Ešte špiníš ? Ja idem zajtra na kontrolu... mam veľký strach. Držím palce nech babo rastie ❤️

krasneleto
12. aug 2018

@steffi50 mne do 20tt keďže bolo z veľkého hematomu. Postupne sa vstrebaval a spinenie prestalo

saleska111
13. aug 2018

@steffi50 dakujem 😘
@majkaaaaaaa ahoj ano mna v nemocnici lebo vzdY to zacne jasnou krvou a potom prejde do tmavohnedeho spinenia a tak stale dookola...najskor nevedeli pricinu ,mysleli ze hoziaci potrat ale po troch tyzdnoch nasli aj hematom...drzim palce aj tebe a dakujem 😘😘😘

ivka2112
autor
13. aug 2018

@steffi50 v siedmom tyzdni mi zistili. Doktor povedal ze nemusim lezat cele dni, ze sa mozem aj prejst, ale ze nemam sa moc zatazovat, ze skor sa prejst do zahradky a tam si citat knihu a tak... ale ja pre istotu skoro cely den lezim. Idem len na wecko, do sprchy a urobit si jedlo.

ivka2112
autor
17. aug 2018

Ahojte baby, ja sa hlasim, ze vysledok dnesnej kontroly - po hematome ani stopy🙂🙂 iba zvacsujuci sa drobcek a bijuce srdiecko😍 pn mam este tri tyzdne ale, ze nech si oddychnem🙂

lenka1209
16. sep 2018

Ahojte tak aj ja sa k vám pridám tiež som 6.1tt ako som mala mat menzes som zaspinila myslela som ze to nevyšlo ale spinenie prešlo o 4 dni zase zaspinila tak o ďalšie 4 dni a od vtedy nie ale mam tabletky na udržanie plodu a proti krvácaniu tak uvidíme tiež kludový režim.. Ako ste na tom vy s odstupom času? Ja idem 28.9 na kontrolu len dúfam ze bude všetko okí a bude už aj srdiečko počuť len mi je divne ze nevraciam pri malom som veľmi vracala a teraz mi je iba ťažko od žalúdka...

zabka888
14. feb 2019

@steffi50 ahoj, prosim ta ako si s tym dopadla? Lebo ja mam to iste, vzdy len vecer spinim a potom cely den nic,,tak neviem co to znamena😔