Hodnota hCG v 7. týždni
Ahojte tak mám v ukončenom 7 týždni hcg 75tisic mal niekto tiež podobné?? Je to ok ?
@soni111 potom si v pohode. Neboj mna to tiez desilo a pozerala som tie tabulky. Boze to bola chemoterapia cista, grcala som aj vodu. To bolo take, ze 2 tyzdne Netflix, postel, kybel. Lebo par krat som to nestihla. Vsetci mysleli,ze to bude dievcatko po tych nevolnostiach. A ono chalan. Ja uz som v 26tt a teraz super na to co to bolo na zaciatku. Uz teraz sa len tesit z babatka
@soni111 no do toho 12tt boli intenzivne. Potom sa to nejako stratilo a iba obcas sa zblijem. Ale to som sa aj predtym. Hlavne tie tocaky hlavy a teploty v 12tt prestali ako keby utalo. Hlavne is nekupuj tie naramky proti nevolnosti, to bolo vyhodenych 20 eur oknom, pekne som grcala aj s nimi a bohovala, ze som to vobec dotiahla domov 😂
Ahojte, prosim vas poradi my niekto nakolko sa ja nevyznam v tom hcg..ide o to ze dnes my sestricka oznamila vysledky s krvi a ze mam hcg 6020 jeto dobre poslednu ms som mala 1.4... Ovulku som mala mat podla kalendara 15/16 teho no ja si myslim ze som ju mala 13 teho nakolko mam zvdy bolestivu a v ten den som mala sylnejsie bolesti pohlavny styk sme s manzelom maly 10 teho...tak ze mozno som tehu 2 mozno 3 tyzdne ale dr.my na sone nevidel nic len zvecsenu maternicu a nejaku tekutinu upozornil ma ze moze ist o momomaternicove preto mam obavy.

@soni111 ja som maka v 7+3 42tis hcg, bolo to ok. Niekde som nasla orientacnu tabulku. Vraj sa moze kazde dva za tri dni zdvojnasobit ci ako. Uz potom mi ho vobec nemerali. Ale ako mi rychlo islo tak mi bolo hrozne zle.
Tak update: do 229tis je normalne v 7tt .