Hrozné živé sny

iweet19
6. máj 2018

ahojte 👋 už som zúfala mala ste tiež niektorá strašné živé sny že vam tečie od spodu krv 🤦‍♀️ vela krat sa strhnem zo sna a pozeram či nemam v posteli krv 😭😭😭 som v 12 tt

meandbaby
6. máj 2018

Mas asi strach ci vsetko bude ok.Skus sa nejako dat do kludu a podla moznosti necitaj prispevky o katastrofalnych tehotenstvach. Popripade sa porad s psychologickou.

deti95060810
6. máj 2018

hormóny..to po čase prejde...

martina198414
6. máj 2018

Je to prirodzené, čítala som o tom jeden článok, i ja mávam podobné sny, a to som v 6. mesiaci. Každá žena má strach ale treba pozitivne myslieť a tešit sa a možno zaspávať s myšlienkou na niečo pozitívne.

selest
8. máj 2018

Prve 3 mesiace som mavala par razy do tyzdna take zive sny ze som potratila. Rano som sa zobudila vzdy s placom a uz som kukala pod perinu ci je vsetko ok. Mala som aj horsie sny o dietatku ale to tu ani nejdem pisat. Hladala som to ta nete a vraj je to bezne. Teraz som 25tt a zle sny uz dlhsiu dobu nemavam aspon nie take strasne. Ja som 2x potratila doma a bojim sa kazdeho "prdu" tak mozno aj preto som mala take sny. Hlavne treba mysliet na pekne veci a casom aj ten strach sa zmensi ked zacnes citit babatko aj sny budu krajsie 😘

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre