Ide podľa vás o mimomaternicové tehotenstvo?

3marhulka3
27. okt 2018

Baby v piatok (19.10)som mala silne krce ako kontrakcie,kedze som mala tyzden meskania menzesu,myslela som si ze pruchadza,ale neskutocne boledtivy ze som musela ist domiv z prace,v sobotu pred tyzdnom som si nasla pozitivny test, v nedelu isla zo mna cervena krv jeden krat(ajv zachode) odvtedy spinenie. V pondelok som bola u Dr.kt povedal ze je tam niaky vacok zakrvacany v maternici,asi menzes. Hcg vsak bolo zvysene 76, tak povedal ze som prekonala adi potrat v rannom stadiu tehotnosti.v stredu som islana kontrolu,cize za dva dni uz maternica bola cista , no hcg mi stuplo mierne ale stuplo na86 stym ze to nemoze brat ako stupanie ale ze pockame,a musi ma oboznamitaj s moznostou mimomaternicoveho t. Tak som terat vystresovana,aleze konzultoval to aj sprimarom ze pri takychto nizkych hodnotach je velmi mala sanca na MMT ale....ato ake ma desi jazdy den kazdu noc. Vieze mi povedat pre porovnanie vase hodnoty hcg a aky ste mali vy priebeh mmt?

viktoria1425
27. okt 2018

@3marhulka3 prvy den potratu som mala hcg okolo 112 a dalsi den okolo 82. A nemala som mimomaternicove.

alilka
27. okt 2018

@3marhulka3 ahoj.ja som mala 3x mimomaternicove..2 s nízkymi hodnotami..jedno sa javilo ako normálne tehu..ale vždy som mala spinenie..vždy..posledné mimomaternicove som mala v piatok hcg 23,v pondelok 124,streda 320 v piatok cez 500 a v nedeľu kleslo na 200 niečo..potom zasa sa začalo zvyšovať..za ďalšie 2 dní bolo cez 400..to mi už vzali aj druhý vaječník..a pri úplne prvom som uz pri hodnote 200 bola pod nozami..

3marhulka3
autor
27. okt 2018

@alilka tak pidla vsetkych tabuliek to tu vyzetao na normalne kedze ti stupolao viac ako dvojnasobne...to je hrozna doba tolko mimomazernicovych tehotenstiev😣

alilka
27. okt 2018

@3marhulka3 no áno..a ešte jedno čo som mala tám to krásne stúpalo..operovali ma keď som mala hcg už cez 6000..plodik sa zakliesnil vo zvyšku vajcovodu po prvom mimomaternicovom..takže mi ho museli odsať a zrezat roh maternice 😔😔 hrozne obdobie .aj celkovo..mám za sebou 7 neúspesnych tehu .4 prvé boli potraty..dokonca aj dvojičky som čakala..😭😭

veronicka88
27. okt 2018

Som 3.den po operácii MMT.prvybden ako som mala dostať krámy som začala krvácať-riedku červenú krv.poton som už len spinila.hcg mi rástlo ako pri normálnom tehotenstve aj nevoľnosti aj všetko.akurat pri hodnote 4000sa moja maternica správala kovy nič.a už ma brali na šál plodik bol v ľavom vajcovode.spamatavame sa aktuálne zo šoku.

3marhulka3
autor
27. okt 2018

@veronicka88 baby..je mi to velmi luto...naozaj to jevsetko tak smutne a neuveritelne...ze cloveku sa podari tesi sa z dvoch ciariek anakoniec toto😥

meredith83
27. okt 2018

@alilka Toto je mi straasne luto. Naozaj. Ja som s takychto pribehov zien naozaj strasne smutna. Zelam vela sil. Viem ze toto musi byt hrozne tazke obdobie.

@3marhulka3 ja ta uplne chapem. Ja zatial nemam komplikacie( okrem seknuti v krizoch a mykozy) ale po zamlcanom potrate je pre mna velmi tazke sa tesit. Vzdy ked sa zacnem tesit alebo pozerat na nejake tehotenske/babetkovske veci tak ma zamrazi a prestanem. Som len na uplnom zaciatku a scan budem mat 16.11 ale bojim sa co sa na tom scane objavi:(

majkaocka
22. sep 2019

@alilka mozem sa opytat ci pri mimomaternicovom byva krvacanie ako pri menstruacii silne take mavam a aj krce v bruchu ?

majkaocka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alilka
22. sep 2019

@majkaocka ja som len spinila..

majkaocka
22. sep 2019

@alilka dakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre