icon

Je bábätko v brušku chránené?

nikusssik
17. apr 2021

Ahojte, som 6tt a vcera ked som lezala na bruchu, uplne necakane si na mna lahol syn, samozrejme este nevie ze ja som tehotna. Nehodil sa na mna, ani neskocil. Najskor som to velmi neriesila, ved je to este skore stadium a verim ze priroda to zariadila tak aby bol plod v bezpeci. Myslite ze sa moze dietatku nieco stat?

lucka_ke
17. apr 2021

neboj sa, dieťatko je chránené veľmi dobre

martina1201
17. apr 2021

@nikusssik v tomto týždni je maternica ešte pod lonovou kosťou. Takže je chránené aj ňou a to že si syn ľahol na brucho nevadí. Bábätko je chránené lepšie než si myslíš.

diaalex
17. apr 2021

@nikusssik moja mi na bruško už skočila, chodila po ňom ... neboj, nič sa mu nestane 🙂

acer11
17. apr 2021

Toto sa fakt pýta žena čo čaká druhé dieťa?? 🙈

ivka21
17. apr 2021

V pohode to by sa ti musel riadne hodiť na bruško. V pohode že máš obavy tiež mam takého krpca nezbedníka ale vysvetľujem mu ze tam ma bračeka a ze ho to boli že nemôže.

asia83
17. apr 2021

@nikusssik Vaše “dieťa” má veľkosť špendlíkovej hlavičky. Čo sa mu mohlo stať? Bože, ľudia hlupnú.

nikusssik
autor
17. apr 2021

@asia83 mozno clovek hlupne vekom aj vplyvom hormonov 🙂 nemyslela som to nijako zle . Ďakujem za vsetky rady a verim ze dietatko sa ma stale dobre 😊

ecko80
17. apr 2021

@nikusssik Vobec sa neboj, ako pisu baby, babo je dobre chranene a navyse, este velmi malinke. Mna 4 rocny syn nechtiac kopol do brucha, ked som bola v 16. tt, mala som sice potom 3 dni bolesti brucha, ale dr. povedal, ze to by musel byt velmi silny naraz, aby sa nieco stalo.