icon

Je normálne, keď mám minimálne tehotenské príznaky?

elisa77
3. aug 2013

Ahojte tehuľky..som v 7tt+1..U lekára som bola pred 2 týždňami,kedže mi mrška meškala 14 dní.. Na UTV nič nevidel, asi bolo skoro,tak mi kázal prísť až o 2 týždne, takže tento týždeň mu volám! Chcem sa spýtať či je normalne, že mi takmer nič neni...teda som uviac unavená, bolia ma prsníky, občas mi je ťažko..ale inak nič..je to normal? Cítim sa celkom v pohode aj keď som si všimla že bruško už rastie..
Dakujem :*

Strana
z2
miku1
5. aug 2013

@lucinkab Nechcem ti brať nádej, ale mne nebolo zle ani pri jednom tehotenstvo, a mám 2 krásne baby 🙂 Aj keď je pravda, že tá prvá je horšia než chlapec, tak neviem 🙂

lucinkab
6. aug 2013

@miku1 mudrejsia budem koncom novembra a zaciatkom decembra 🙂

ematko29
6. aug 2013

@masinka Ahoj ,robila som si tehu test aje negatívny,tak tehu sa nekoná,len nechápemz čoho mi je tak zle 😖

hvezdicko
15. aug 2013

ani ja zatial ziadne nemam, v takem stadiu tehotenstva som ani pri prvej dcerke este nemala

alexis81
15. aug 2013

ja som na tom uplne rovnako, nemam ziadne nevolnosti, nevraciam, nie je mi zle... Jedine co citim, je ze ma prsia bolia a bradavka na dotyk, a cez noc chodim na WC-ko, co som doteraz vobec nechodila, som cez den viacej unavena v robote (zaspala by som hned po obede, keby sa dalo) a to je vsetko... Tak uvidime, viacerí mi vravia ze to bude chlapec - tak sa necháme prekvapit 🙂

foofee
16. aug 2013

ja som na konci 9tt a furt cakam kedy to pride a nic 🙂 sem tam zaludok na vode, ale nic strasne 🙂 len unava a bolesti v podbrusku, bolestive prsia.. takze tiez mame citak ze bude chlapcek 🙂 aj moj manzel ked ide ku chladnicke pozriet na usg snimok vravi "idem pozriet nasho syna" 😀

tuqanqa
20. aug 2013

Ahojte, kdy vas zacali bolet prsa? O prve babo jsme prisli v 9tt a bylo mi zle, prsa bolave, caste moceni, vsechno jsem citila jako pes 🙂 bolest v podbrisku a prvni tyden prujem. Ted se nam po 2 mesicich od potratu znovu podario a neni mi vubec nic, jsem teda teprv 3+6tt podle meho kalendare 🙂 ale zacinam pochybovat. Mrcha nedorazila, teplota neklesla a // taky mame ale jinak jsem naprosto bez priznaku tak pochybuju zda jsem vubec tehu protoze k dr se dostanu az pristi tyden..Aspon kdybych ty prsa mela citliva 😉

tana85
9. sep 2013

@tuqanqa mna prsia vobec nebolia a tiez rozmyslam, ci je to v poriadku. nebolievali ma ani pred MS, ale teraz som cakala, ze budu. som zhruba 4tt (podla poslednej ms), ale tento priznak nemam

tuqanqa
9. sep 2013

@tana85 ahoj, od te doby jsme uz 6+5 a mam snad vsechny tehu priznaky takze si myslim ze se stoupajicim HCG se i priznaky dostavi 😒 U me teda ne zrovna prijemne priznaky ☹

nefertitka
1. okt 2013

@tuqanqa

@tana85 zacali vas tie prsia boliet?ja som na zaciatku tehu a tiez ma nebolia a neviem, ci stresovat...

plus tu niekto spominal, akoby nanho sla chripka, skriabalo vas aj v hrde?to mam odvcera...

tuqanqa
1. okt 2013

@nefertitka Ahoj, no moje prsa jsou uz pekny silikonovy mensi 3 😀 Ani nevim kdy to zacalo...nevolnosti zacali okolo 6tt a mam pocit ze skoncili zacatkem 9tt 😀

nefertitka
1. okt 2013

@tuqanqa 😀 keby take ostali nastalo, ze?🙂
takze ta zacali boliet az neskor?

tana85
2. okt 2013

@tuqanqa zial, musim len potvrdit, ze takmer vsetky ma uz stihli dobehnut - nevolnost celodenna, pocit ako na menzes, neskutocna unava a podrazdena nalada...
@nefertitka nie je to uplne bolest, ale ako sa zvacsuju, tak v nich mam tlak, obcas ma palia, ale horsie su nevolnosti :(

dsgm
2. okt 2013

Ja som v 9tt a prsia boli prve priznaky. Tie ma strasne boleli, bradavky ani dotknut a ked som dala dole podprdu tak to ako keby mi ich niekto natahoval... No na druhej strane ani raz mi nebolo zle, nevraciam a som ani bolesti... Len sa bojim aby tie prsia nerastlu coral viac... Bo skoncim ako Samantha Fox.

zoevs
5. okt 2013

bud len rada ze nemas ziadne extra priznaky. Ja som v 9tt a idem zomriet, furt mi je len zle vraciam asi 8x za den. Som unavena, vycerpana do prace musim chodit a vsetky vone na svete mi vadia. Dokonca aj cista voda mi smrdi....katastrofa. Ale na to vsetko aj tak sa tesim na moje vytuzene dietatko, ono ma v zivote este urcite ovela viac vytrapi ;)

charlie1980
5. okt 2013

@elisa77 ja som za cele tehotenstvo ani raz nezvracala, nebola som unavena, ziadna citlivost na pachy, ziadne caste mocenie a ani ziadne typicke tehotenske priznaky som nemala okrem vynechania menstruacie. Tiez som stala cakala, ze sa nieco bude diat a ono nic 🙂 Bola som len smadna a hladna 😀

erikapiloxing
6. sep 2020

@anjelik2509 dobrý deň čo znamená citlivosť pŕs? Boleli vás aj napr pri sedení alebo len pri dotyku? Začalo to hneď v rannom štádiu tehotenstva?

Strana
z2