Je normálne nemať príznaky v 6. týždni tehotenstva?
Je to v poriadku ? V 5 som mala iba bolesti podbrušku ako pred menštruáciou ale aj to sa už stratilo… ale celkovo sa cítim dobre, energiu mám taktiež .. fungujem tak ako predtým, nie žeby ma to netešilo len neviem či to tak mali aj iné mamičky , keďže od ostatných čítam iba samé príznaky všelijaké 😄 mám 24,prvýkrát som tehotná čiže neviem zatiaľ čo je normálne a čo nie😅 moja mamka mi vravela , že primne netušila nič do 3 mesiaca vlastne celé tehotenstvo … behala kade tade 😁
Vitaj medzi nami, výnimkami, ktoré neabsolvovali "detoxifikačnú záchodovú jazdu", netrápili ich časté príznaky ktoré sprevádzajú prvý trimester a tak ďalej a tak ďalej. 😀 😀 😀 Treba si to užiť!
jediny priznak tehotenstva co som mala bolo rastuce brucho a ziadna menstruacia... ..
@dada1996 nie je ničím výnimočné, že ženy nemajú príznaky celé tehotenstvo
Ja som nemala príznaky az do pôrodu 🤣🤣🤣 ale vážne, jedine to brucho😁
@dada1996 ja som zase nemala žiadne bolesti ako niektoré mávajú v tom 5.tyzdni. Zato od 7 tt prisli celodenné nevoľnosti (po novom aj v noci 👌), som úplne nemožná niečo urobiť, nonstop ale že nonstop sa mi chce zvracať... som rada, keď za den udržím aspoň nejaké jedlo a vodu v sebe. Najhorší je vždy 9tt, tam to naberie grády. To som práve teraz 😁 ono vtedy aj hormóny dosahujú vrchol a pod., potom by sa mali príznaky zlepšovať.. ale nie u každého.nakoľko si toto zažívam už tretíkrát, viem že si to ešte odtrpim niekoľko mesiacov...ale teda už by mi nemalo byť horšie, len maximálne rovnako zle.. takže juhu 😅 ja úprimne a od srdca zavidim každej žene co nemala nevoľnosti a prajem ti, az si jednou z nich 🙂 takže ak ti aj nič nie je, tak ti nemusí byť celý čas, alebo to príde neskôr.
@dada1996 naozaj buc rada , že nemáš veľa príznakov ja som 11tt ale mám sa teda otrasné neskutočne nevoľnosti mám , bojím sa aj najesť aj napiť užívam aj Xonveu na nevoľnosť , neskutočná únava som nemožná som rada , že mám chlapa ktorý mi pomôže z hocičím a že pracujem z domu tak si to užívaj ❤️
Joj ďakujem vám žienky, tak teda verím , že to bude takto čo najdlhšie , ja si iba želám aby bolo maličké v poriadku 😊 ďakujem vám🥰

Je to úplne normálne, vôbec nemusíš mať dokonca žiadne "obvyklé"príznaky, každá žena aj každé tehotenstvo je iné.Ja som pri dcére mala jediný príznak,že mi nedošla menštruácia 🙂Keby nie toho,tak ani neviem,že som tehotná