Je normálne, že ma prestali bolieť prsia v 12tt? Alebo sa mám obávať ?
Aj ja som to tak mala 🙂
môže a nemusí... ťažko povedať...
pri 3 tehu ma vôbec neboleli prsia celé tehu...
pri druhom tehu som začala silno krvácať a v tom momente som stratila všetky príznaky tehu... 😉
Moze a nemusi to nieco znamenat. Ja som to mala v 1.trimestri nastriedacku 2 dni boleli..3 dni nic...den mi bolo zle,potom tri dni nic...a tak dokookola, tiez som z toho bola na nervy. Ak by si mala byt v strese, tak pre vlastny pokoj skoc k dr,nevysmeje ta.
Mňa za celé tehotenstvo zatiaľ boleli prsia iba pár krát tak podľa mňa je to v pohode 😊
@miskamicha ja to mám presne tak isto , je to moje prvé tehotenstvo a teda som si to predstavovala inak. Som stále len v strese z toho 😓
Aj ja som neustale v strese a nedokazem si tehotenstvo vychutnavat, pre mna to teda najkrajsie obdobie nie je. Zial treba vydrzat. Tak vidis ked to tak mas nehladaj za tym nic 🙂 ja som si zabezpecila fetalny doppler s frekvenciou 2Mhz s ked mam slabu chvilku ukludnim sa tym.
Uzivajte si tehotenstvo a necitajte na nete o komplikaciach a nepirovnavajteto so sebou. Lebo skocite na praskoch. Tehotenstvo nie je aj choroba. Takto to funguje miliony rokov, zeny rodili, aj ked nebol internet. A boli na tom psychicky lepsie, ako ste vy dnes.
Môže aj nemusí.. Pri prvom keď ma prestali bolieť bol to MA.. Pri najmladšom drobcovi ma tiež niekoľkokrát prestali bolieť a má už vyše roka 🥰 držím palce.
@miskamicha Môžeš sa spýtať akú značku presne si si zaobstarala ? Ďakujem
Ma prosím niektorá skúsenosť takú, že hoci nekrvacala červenú krv, len mierne splnila aj tak potratila? Mne diagnost.vecsi hematom, stále mam kľud.rezim, nechcem myslieť na najhoršie no tie bolesti krizov jeden deň má poriadne vystrašil, pretože pred rokmi som mala MA a tiež sa to prejavilo len bolesťou krizov. Teraz ma už ani nebolia prsia toľko ako predtým. Mala by som byť v 9tt,lekár povedal, že pokiaľ nebudem veľmi krvácať tak stačí ak prídem v 12 tt na kontrolu. Neviem co robiť, aj brucho mam akési splasnute, aj keď je možné že nafúknuté som ho mohla mať vtedy práve z toho hemaromu. Mam sa znepokojovať, alebo mam ostať v kľude a čakať co bude. Stále ležím, manžel je skvelý, stara sa, beriem utrogestan aj ascorutin. Ďakujem vám za odpoved
Mne sa poväčšine menili tehotenské príznaky po ukončení 3 mestrov 🙂

Ja som to tiež tak mala. Je to ok.