icon

Je potrebná zmena gynekológa, ak som sa presťahovala?

rbmp
22. máj 2018

Ahojte, rada by som vás poprosila o radu. Môj gynekológ z NR mi odporučil nájsť si doktora v BA, kvôli odberom, poradni.... Skutočne budú odbery také časté? Nerada by som prišla o svojho doktora v NR, preto by som rada poznala situáciu, ktorá ma čaká a či skutočne bude až také náročné ak by som dochádzala do NR. Ďakujem vopred za každú odpoveď.

dominika6
22. máj 2018

@rbmp jemu to môže byť šum a fuk či ty budeš k nemu dochádzať z BA alebo Afriky..pokiaľ sa k nemu dostavíš tak ako máš,je to tvoj problém..problém to bude skôr pre teba..

kika831
22. máj 2018

@rbmp samozrejme, ze lekara si nemusis menit. Ja som sa tiez pred rokmi odstahovala cca 100 km a gynekologa som si nechala. Tiez, ked som bola tehotna, som dochadza pravidelne na kontroly. Takze uplne v pohode. Ak si s lekarom spokojna, nemen ho. 😉

rbmp
autor
22. máj 2018

Ďakujem 🙂 neviem si ešte celkom dobre predstaviť ako často budem navštevovať doktora, ale ak by to malo byť cca každý druhý týždeň, nemal by to byť problém.

deniky
22. máj 2018

@rbmp ak bude všetko v poriadku tak 1x za mesiac na poradňu ☺

maminecka2
22. máj 2018

@rbmp Osobne by som Dr. daleko mat nemohla- najskor mi bolo strasne zle, z poradne som sla hned na hospitalizaciu, potom pri druhom som sa otvarala, lezala, ziaden pohyb navyse, caste kontroly- tam by tiez cestovanie nebolo ziaduce.
Ak nebudu ziadne komplikacie je to v pohode, len to nikdy dopredu nevies. Mozno by si mala mat niekoho "v zalohe" keby nieco (kto je OK a aj berie pacientky), lebo ked bude priharat budes brat prveho volneho.

zuz114
23. máj 2018

@rbmp klasicky sa chodí na poradne raz za mesiac kvôli odberom a usg, v 8 mesiaci sa odporúča každé 2 týždne a v 9.mesiaci každý týžden na ctg vyšetrenie tzv. pásy čo som ja už chodila do nemocky kde som chcela rodiť 😉

peneton
Autor odpoveď zmazal
sonicka777
23. máj 2018

Ja som bola tehu a aj ked sme sa presťahovali stale som chodila ku svojmu gynekologovi 90km cele tehotenstvo ☺