Je spoľahlivý odhad pohlavia už pri prvom ultrazvuku?
Ahojte, bola som na prvý screening v 11+5 v KE Šaca.
Lekár dal odhad 70% chlapec.. mam tomu veriť ? Pomýlil sa mudr. Dosedla niektorej v odhade pohlavia? Potvrdenie pohlavia povedal v 20tt na usg. Mam si zaplatiť test na pohlavie ?
@anonym_autor nepotrebujes si platit ziadne testy. Okolo 20.tt ti dr odhadne presnejsie. 100% istota bude po narodeni.
my sme do pôrodu nevedeli, dieťa bolo otočené zadočkom
Mne moja gynekologicka povedala pri oboch dievcatach pohlavie v 11 tyzdni.
Preto som sa pýtala, či je to realne správne odhadnúť ani nie v ukončenom 12 týždni.. a či realne sa stal z chlapca dievca. Chcela by som začať niečo kupovať nech toho nie je naraz veľa 😊
pridávam aj foto
@anonym_autor naco foto? Lebo predavacka, programatorka, pravnicka bude vediet presnejsie povedat pohlavie ako tvoja gynekologicka? 😁
Ak nevydrzis s nakupmi, tak kupuj neutralne veci. Tomu dietatu to bude aj tak jedno.
@anonym_autor naco foto? Lebo predavacka, programatorka, pravnicka bude vediet presnejsie povedat pohlavie ako tvoja gynekologicka? 😁
Ak nevydrzis s nakupmi, tak kupuj neutralne veci. Tomu dietatu to bude aj tak jedno.
@guudy niektoré dievčatá to majú naštudované, vzhľadom na to že som si tu prečítala viaceré diskusie. Nemusíš sa hneď vysmievať a ironicky pisat. Dakujem
@guudy niektoré dievčatá to majú naštudované, vzhľadom na to že som si tu prečítala viaceré diskusie. Nemusíš sa hneď vysmievať a ironicky pisat. Dakujem
@anonym_autor ja som to myslela uplne vazne. Snad tvoja gynekologicka to vie sakra spolahlivejsie povedat, ako anonymni laici na fore. A ked ti tu povedia 3-4 zeny, ze to bude dievca, tak zacnes nakupovat ruzove, ci ako?
A nevysmievam sa, len ti vravim, aby si sa skusila zamysliet…
@anonym_autor Určite to nemajú naštudované na základe fotiek viac ako lekár. Kdeže.
@anonym_autor nám nevedeli povedať na 100% ani teraz v 20tt. Len raz pri jednom sone sa zdalo že by to mohlo byť dievča.. takze ja budem nakupovať neutrálne a farebne si potom dokúpim po pôrode
Boze tie premúdrelé ženy tu znudene, ktoré sa musia na niekom povoziť no zabudla som. Fórum je na to, aby sa diskutovalo a prispievali svoje postrehy a skúsenosti. Keď nemám k danej téme čo povedat, neozyvam sa.
@anonym_autor a nie nehľadám nutne odpoved na foto, myslím, že v poslednej otázke som sa realne opytala, či si mam zaplatiť Babygen test.. ako jedinú istotu.
@anonym_autor a nie nehľadám nutne odpoved na foto, myslím, že v poslednej otázke som sa realne opytala, či si mam zaplatiť Babygen test.. ako jedinú istotu.
@anonym_autor Jediná 100% odpoveď je AMC.
@anonym_autor a keby skúsiš ten domáci test? Že ak by ti ukázal chlapca tak by som tomu už viac menej verila. Ale všeobecne asi 12 týždeň je ešte skoro. Nám teda videli že by to mohlo byť dievča asi v 17 týždni a v 20 týždni bolo tak divne otočene že to ešte nepotvrdili
@anonym_autor a keby skúsiš ten domáci test? Že ak by ti ukázal chlapca tak by som tomu už viac menej verila. Ale všeobecne asi 12 týždeň je ešte skoro. Nám teda videli že by to mohlo byť dievča asi v 17 týždni a v 20 týždni bolo tak divne otočene že to ešte nepotvrdili
@anonym_45b939 ja som sa opytala len preto, lebo tiež sa mi to zdá ešte skoro pred 12 ukončeným týždňom.. nehľadám nič, aby mi tu niekto povedal áno na 100% bude dievca/ chlapec. Len podobnú skúsenosť. Nič viac
@anonym_45b939 ja som sa opytala len preto, lebo tiež sa mi to zdá ešte skoro pred 12 ukončeným týždňom.. nehľadám nič, aby mi tu niekto povedal áno na 100% bude dievca/ chlapec. Len podobnú skúsenosť. Nič viac
@anonym_autor jasne úplne chápem. Ja na teba neutocim.. len ako som písala u mna ani to sono v 20 týždni nie je istota lebo tiež ešte na 100% nevieme.. tak asi len ten test no
@anonym_autor ak sa ti zdá skoro tak ešte počkaj
Ano, chlapca nam odhadli tiez priblizne v tomto tyzdni. Dievca o tyzden menej. U oboch sa trafili. Ale bola som u fakt skveleho lekara.
@anonym_autor ja som sa pýtala dr a že v tomto týždni nevidno pohlavie, zmiatlo má keď som v tehotenskej knižke našla napísané v kolonke pohlavie plodu - PAP+, a vôbec tomu nechápem čo by to mohlo znamenať. Bola som v 10+6. Ale idem tento týždeň na morfo sono tak tam by mali vedieť povedať. Tiež som nedockava 😂
Mne pri 4.dietati povedal lekar v 14.tom tyzdni, ze na 80% dievca a potom uz len zvysoval to percento. Narodila sa baba.
Mne sa trafili už pri prvom veľkom ultravuku zakaždým🙂
V tomto tyzdni je to nespolahlive. Na morfologickom, co je v 20. + tyzdni to uz je viac pravdepodobne, to mi sedelo u oboch deti.
@anonym_autor mne v Saci ešte v 37 týždni vraveli že to bude dievčatko. Týždeň na to som porodila ,chlapca 🤣
@anonym_autor No nie je vždy.
V 13tt som čakala ešte chlapca. V 20tt už dievča 😀
Nám na veľkom ultrazvuku v 12tt nechcela ani Dr povedať, že vraj je to ešte veľmi neisté. Potom v 18tt povedala že vyzerá na dievčatko, v 20tt na morfologickom potvrdené, máme dievčatko 🙂
Už som to tu písala viackrát. Mali sme na 3x potvrdené, že čakáme dievčatko (od rôznych lekárov v rôznych tt, vrátane KE). Narodil sa syn, ktorý sa vozil v bordovom kočiari a prvé týždne spinkal v ružovom pyžamku po sestre. Jemu to bolo úplne jedno 😉
Ja som bola presne u tohto Dr. 11+1 a povedal, že dievča. No potom na druhom USG už bolo vidieť, že chalan 🙂 Myslím, že v 12.týždni je to fakt veľmi skoro ešte...

@anonym_autor ja síce nie u toho lekára, ale moja dr tiež vravela chlapec a nakoniec je to baba 🥰