Je tu mamička, ktorá neužívala kyselinu listovú ani v 1. trimestri?
Je mamicka, ktora neuzivala kyselinu listovu ani v 1.trimestri?
Viem ze je velmi prospesna, ale mne je z nej strasne zle, ze neviem fungovat. Zaroven mam stres ze ju neuzivam. Ďakujem za skusenosti
Ahoj, ja, ani v prvom tehu ani v druhom, byvalo ki starsne zle. Deti su ok 🙂
tvoja mama?
@sisi2212 ani pri jednom som neužívala a deti sú ok.
Si myslíš, že pred 30 rokmi nejakú kyselinu listovú riešili?
Opýtaj sa svojej mamy.
Nerieš. Absolútne nič sa nestane.
Ano, vsetky mamy dnesnych tridsiatnikov, styridsiatnikov a starsich 😁
to kedysi nebolo vôbec - však to teraz je ako zlatá baňa.
Neužívala som, prvý trimester som všetko vyvracala, takže som bola rada, že som bola rada 😆 od druhého trimestra som potom užívala Femibion.
Moja stara mať,moja mama, ja
Ja brala Ladyvita pri oboch deťoch obsahuje kyselinu listovú ale ženy v mojom okolí nič také nebrali a deti sú v poriadku
A co uzivas? Ak nejaku zmes ako Femibion a spol, tak to je mega tazke na zaludok. Skus Active Folic od Generica. To je cista, len v 1.trimestri treba brat 2 tabletky.
Ja som chcela uzivat aj rybi olej, ale z toho mi gakt bolo zle, nech to bolo v akejkolvek forme.
Ahoj, ja, ani v prvom tehu ani v druhom, byvalo ki starsne zle. Deti su ok 🙂
@hanicka1995 no mne je prave tiez hrozne, keby mi bolo len nejako tazko, ale ja mam z toho total bolesti zaludka, zimnice, bolesti hlavy, len lezim hotova
@sisi2212 ani pri jednom som neužívala a deti sú ok.
Si myslíš, že pred 30 rokmi nejakú kyselinu listovú riešili?
Opýtaj sa svojej mamy.
@anonym_f1439d ved to si aj tak nejako hovorim, ze nasi rodicia nebrali nic urcite, ze sa tym upokojujem, ze kedysi nikto nic neriesil
Neužívala som, prvý trimester som všetko vyvracala, takže som bola rada, že som bola rada 😆 od druhého trimestra som potom užívala Femibion.
@weleda123 ja vyslovene z toho nezvraciam ale ja mam normalne zimnice, krce v zaludku, traviace tazkosti z toho, bolesti hlavy, len lezim a neviem fungovat a ako si to nedam tak mi je dobre
A co uzivas? Ak nejaku zmes ako Femibion a spol, tak to je mega tazke na zaludok. Skus Active Folic od Generica. To je cista, len v 1.trimestri treba brat 2 tabletky.
Ja som chcela uzivat aj rybi olej, ale z toho mi gakt bolo zle, nech to bolo v akejkolvek forme.
@nevenka praveze som mala aj obyčajnu kyselinu listovu samostatne, aj femibion a dokonca aj metylfolat kyseliny listovej a zle mo je zo vsetkych
No zrejme žiadna ešte pred niekoľkými rokmi. Tým nechcem povedať, že to nie je prospešné. Ale ak Ti má byť zle, tak by som to nebrala. BTW ja som brala pri všetkých tehotenstvách a jedno skončilo zle. VVV nezlúčiteľna so životom aj napriek vitamínom.
@sisi2212 Ja.Pri prvom nič a všetko v pohode.
ak ti byva zle, tak skus potraviny, ktore ju obsahuju, kyselina sa ma brat hlavne pred tehotenstvom, lebo v rannych stadiach vyvinu plodu je potrebna - jej nedostatok sposobu ju napr. aj razstepy. vela zien jej ma dostatok aj zo stravy. porpripade, ak si chces byt ista, daju sa urobit testy z krvi
Ja. 3x tehu nic som nebrala. Az vo stvrtom-tam uz som mala respekt aj kvoli veku. Ale to mi bolo neskutocne zle.

Vyskusaj iny produkt, co uzivas teraz?