Je žltý výtok v 5 týždni normálny?

suz2
1. feb 2012

ahojte baby, ja viem, že som asi strašná panikárka...ale som asi v 5tt a k lekárovi idem až 14.2. na potvrdenie tehu a mám taký žltý výtok, nie je ho veľa, ale aj tak ma chytá panika....je to normálne? mali ste to aj vy na začiatku tehu? ďakujeeeeem

irsina83
1. feb 2012

je to normalne, ide o tehu vytok, ktory ta bude sprevadzat takmer celym tehotenstvom 😉 neboj sa, je to ok 😉

dankakk
1. feb 2012

@suz2 ja som mala v tehu kadejake výtoky( dokonca aj krv ) nic sa nepotvrdilo. Myslím, že u každej je to individualne. Spomen to dr, nech ti spravi ster pre istotu;) budes kludnejsia. Hlavne zbytočne nestresuj;)

mimi21
1. feb 2012

zlty vytok by nemal byt nic strasne, mozno len mykoza. dokonca ani spinenie nemusi hned znamenat nejaky problem- farba dohneda nemusi znamenat nic vazne, problem je jasno cervena krv. ja som pri oboch tehu v termine menstruacie prvy mesiac mala slabe spinenie - ale farba bola skor dohneda. ale pre tvoj klud a pre istotu mozes zavolat lekarovi

traktor
1. feb 2012

pozri aj temu https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/vytok-v-tehotenstve-je-to-v-poriadku/ , vytok v tehu je normalny... 😉 ..ale ak ta to stipe /pocitujes bolest, rezanie../, ak mas vytok do hneda, krvavy - vtedy treba navstivit lekara..inak je to ok.

yvetulka
1. feb 2012

ja som sa takisto poas tehotenstva stretala s kadejakymi vytokmi, ked som to spomenula dokimu, ze je to uplne normalne a bezne.

smolinka024
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka183
1. feb 2012

Ahojte.Možno poradíte aj mne.
Som v 6 tt.Včera som bola u lekára,potvrdil tehotenstvo,robil vaginálny usg.Včera večer,ked som išla na wc,som sa utierala a na papieri bol taký výtok,skôr do hneda,len trošku.Po dalšej potrebe už nebol,v noci tiež nie,dnes ráno nič až teraz trošku poobede znova.Bolesti nemám.

zuzana17
1. feb 2012

neboj, je to ok, pokiaľ nemáš iné ťažkosti, tak je to normálne 🙂

nija8
1. feb 2012

No ja mám tiež taký bielo-žltý výtok, asi by som mala byť v 6. týždni ale k doktorovi idem na potrvrdenie tehotenstva až v utorok ... a mám aj bolesti v podbrušku, ako keby som to mala dostať, už niečo vyše týždňa ... dosť sa bojím, či to nie je niečo zle, ale baby mi vraveli, že je to normálne ...

jankako
1. feb 2012

ja som to tiež mala celé tehotenstvo a ešte aj pol roka po porode..
@nija8 mňa pri prvom tehul bolelo podbruško a potratila som.pri druhom bolelo tiež a nepotratila som..neboj sa,mysli pozitivne..

lucka1987
2. feb 2012

tiez som mala vytok takmer cele tehu.. biely, priesvitny.. a aj sltkavy .. vytery boli takmer vzdy ok.. az ku koncu som mala akusi infekciu, ale vraj ta bola bezna.. len mi dali pred porodom antibiotika do zili a bolo ok

kveta
2. feb 2012

Zápaly v pošve môžu byť dôvodom predčasného pôrodu.. Takže by som takýto výtok neriešila na nete, ale s gynekológom.. My tu s istotou nemôžeme vedieť, či sa nejedná o infekciu..

zabka888
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka6644
16. aug 2012

Ahoj zabka888 hnedy vytok moze byt ked sa uhniezduje a ked potom budes mat zlty urcite si v tom 🙂

vivien27
8. jan 2013

Ahojte som v 14tt a po hematome hnedom spineni mam zlty vytok.Beriem Duphaston a Ascuritin.Doktor povedal,ze ak nemam bolesti malo by to byt o.k.Nemate s tym skusenost??

sisi25
1. feb 2013

Ahojte baby aj ja som v utorok 5-6týždeň a aj utorok idem na potvrdenie srdiečka,a mávam bolenie krížou,pobolievanie podbruška,a o prsiach ani nehovorím 🙂 a výtok občas mávam najprv to bolo 3-4 týždni,a teraz tiež ale býva to 1-2dnové žlté a niekedy krémové ale málo a doktor povedal že je to normálne že sa vnára hlbšie do maternice a tá je prekrvená ale že to zvykne po 12tt vymiznúť.Keby už bol výtok krvavý vtedy by bolo už zle ☹ Tak hlavu hore všetko dobre dopadne,ale aj ja sa veľmi bojím ako dopadneme s tím srdiečom.Ale musíme vydržať ešte 4dni 😉 Veľa štastia všetkým.

livocka21
1. feb 2013

ja som v stvrtom tyzdni a tiez mam ten vytok aj vsetko to co tu popisujes 🙂 ....neboj sa....urcite bude bit ako zvon 🙂 vela statstia

lentilka969
9. máj 2016

Ahojte aj ja som momentálne v 5 týždni a tiež mám žltý výtok , takže sa nemám obávať ? K doktorovi idem až za týždeň

val9
2. sep 2018

Ahojte, neviem kam sa mam obratit.
Cyklus mam 30 dnovy som 28 dc a uz druhy den mam zlty vytok ktoreho je hojne, nezapacha, nic ma nesvrbi, nepali neboli. Iba mam pocit ze som stale vlhka, co som pred ms nikdy nemala. Snazime sa s muzom asi 6 mesiac ... tento mesiac som brala aj inofolic. Testy som skusala maximalne tam bol nejaky "dusik" je to normalny taky vytok? Niekde som citala ze to moze byt aj zapal krcka maternice ale ako som pisala bolesti nemam ziadne.
Bazalka sa mi drzi druhy den na 37.1 😒

lentilka969
2. sep 2018

@val9 ja mám taký výtok celé tehu a žiadny zápal to nebol 🙂

val9
2. sep 2018

@lentilka969 vcera dnes zlty .. poobede zase ruzovy akoze netusim co sa deje :/ aspon keby test nieco ukazal

macko1007
8. júl 2019

prosim poradte mi..ja som mala vcera vytok zlty...umyla som sa a dnes nic...mam volat dr?vsade sa pise je to normalme pokial ma nic nesvrbi,nepali,nezapacha po rybe...vo stvrtok som bola u dr a vsetko bolo ok ani mykozu som nemala nic a ani teraz nemam..som v 11tt a zlakla som sa no potom ked som citala ze je to ok tak som sa ukludnila..

k2345
30. aug 2020

Ahojte baby , chcem sa opýtať čo môže znamenať slabo žltý výtok nemám ho vo veľkom množstve, ale mrcha mi mešká už 8 deň ale zatiaľ som nemala ranné nevoľnosti ani nič takého iba ma často bolieva hlava často mám pocit na malú potrebu a viac by som jedla môže to niečo znamenať ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre