Je zohrievanie sa pri radiátore bezpečné počas prvého trimestra?
Dobrý deň. Som v 13. tt a práve som si uvedomila, že túto zimu mi bolo dosť zima a zohrievala som sa na radiátore. Čítavala som knihu aj pol hodinu aj viac opretá o radiátor. Teraz som úplne v strese, či som neublížila bábätku. Ďakujem.
Neverim že je niekto reálne rak blby
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 kokooooos 🙂 🙂 Fantasy filmy je ho..o proti MK 🙂 🙂
Babätko je v poriadku, nic sa mu nestalo.
Ako si mu podľa teba mala ublížiť?
Pane boze
A co si myslis ze si ho prehriala alebo co
V minulosti ľudia ležali na kachľovej peci a prežili.
Máš popáleniny na pokožke od zohrievania, cez ktoré by si mohla dostať infekciu?
Áno, môže byť niekto tak blbý 🙂 Matka v strese po strate bábätká plus v horúčkach. Vďaka za odpovede, ukľudnili ma, neurazili. Lokálne prehriatie plodu v prvom trimestri môžu spôsobiť poruchu neurálnej trubice. Som sa dočítala 🫣 Preto sa neodporúčajú sauny.
Takymto tempom tu budu o chvilu tema "napila som sa vody z vodovodu, stalo sa nieco babatku?" Fakt len krizu na ludi, nebudu mat cas nad takymito piiiip rozmyslat a pozorovat sa 24/7. Peace.
Áno, môže byť niekto tak blbý 🙂 Matka v strese po strate bábätká plus v horúčkach. Vďaka za odpovede, ukľudnili ma, neurazili. Lokálne prehriatie plodu v prvom trimestri môžu spôsobiť poruchu neurálnej trubice. Som sa dočítala 🫣 Preto sa neodporúčajú sauny.
@anonym_autor prehriatie plodu? co to trepes… na biologii strednej skoly si asi chybala - vies ako vyzera maternica? kolkymi vrstvami a ako je dieta chranene? musela by si utrpiet popaleniny 4teho stupna, a ak by si ich prezila, mozno vtedy by sa ti prehrialo dieta 🤦🏼♀️ ale to by ta uz trapit v tom pripade nemuselo.
@anonym_autor Asi si sa neporierala bruchom. Riskantne je to nad 38°C. To si si od radiatora takto plodovu vodu nemohla nahriat.
A ja som zase čítala ( vedecká štúdia), ze 60 % inteligencie a kognitívnych schopnosti získava dieťa geneticky od matky. Takže sa je načo tešiť. 😂
Pečené dieťa.....
Takymto tempom tu budu o chvilu tema "napila som sa vody z vodovodu, stalo sa nieco babatku?" Fakt len krizu na ludi, nebudu mat cas nad takymito piiiip rozmyslat a pozorovat sa 24/7. Peace.
@anonym_0e2a31 bez srandy - ja som sa rozospata a bez zapnuteho mozgu napila vcera vody u nas na chate a pres.ala som celu nedelu 😀 😀 😀
@anonym_autor mas pravdu, naozaj mozes byt taka xxx....
@anonym_autor kľud, nič sa bábätku nestane, práve naopak teplo z radiátora ti uvoľňuje napäté svalstvo a relaxuje telo čo bábätku pomáha. V horúcich južných krajinách tehotné ženy normálne fungujú a rodia zdravé deti 🙂
Horucky by ma v tomto pripade trapili viac ako radiator, aj ta infekcia, ktora horucky sposobila
@anonym_autor

@anonym_autor Teraz sa ti narodí teplý slniečkár.
Keď túto zimu bolo dosť zima, treba prepnúť radiátori v byte na viac stupňov a neštriť na vlastnom zdraví a pohodlí.
No to ma podrž😂
Ženy ale verte, ze niekto je takto blbý... v lete ked boli horúčavy, sme stáli s muzom v rade na zmrzlinu, kde jedna tehotná pistala, ze sa musi rýchlo schladiť, lebo ona citi ze jej vrie plodová voda a dieta tam zomiera. A to bola normálne vyzerajúca zena. Vyzerala slusne, čisto, pekne oblecena. Len teda v hlave slamu.
Schwarzenegger 💪🏾
Ženy ale verte, ze niekto je takto blbý... v lete ked boli horúčavy, sme stáli s muzom v rade na zmrzlinu, kde jedna tehotná pistala, ze sa musi rýchlo schladiť, lebo ona citi ze jej vrie plodová voda a dieta tam zomiera. A to bola normálne vyzerajúca zena. Vyzerala slusne, čisto, pekne oblecena. Len teda v hlave slamu.
@anonym_355375 sranduješ

Takýto blby nemôže byť nikto. Troll