icon

Jedálniček v začiatkoch tehotenstva

zuzuka66
11. dec 2013

Milé tehuľky, poraďte mi prosím čo jedávate, alebo ako si aspoň na chvíľku zaplníte bruško, keďže si nedokážem natrieť ani obyčajný chlieb s maslom, zo všetkého ma napína, už som zúfalá, aj z vody :( obedy ešte ako tak, ale moje kritické sú raňajky a večere ešte viac, som hladná, jedla by som, ale nedostanem do seba takmer nič. Poraďte prosím.

luba28
11. dec 2013

neboj,to prejde,sama musis prist nato,co ti robi dobre,ja som problem s ranajkami,aj s cistenim zubov,lebo ma napinalo,ale okolo 9-10.00 som mohla uz jest,...

majka777
11. dec 2013

ja mam to iste...rano sprinty do kuchyne a dam do seba aspon banan, obcas piskotu, dnes napr. presnidavku...byvalo mi zle aj v prvej tehotnosti, ale takto urcite nie...drzim palce, nech to coskoro prejde 😉

1lulu1
11. dec 2013

Ach baby tak toto vám nezavidim ...ja som v 9tt a chvála bohu nemám žiadne nevoľnosti až nato ze ma bolí celý človek ...a ja by som jedlá vkuse ...najem sa a o pol hodku som zas hladná nikdy som veľa nejedla tak teraz som v menom uzase že koľko sa domna zmestí ... A inak ja som počula žeby ste mali jesť jablko a suchare keď vám je zle ...držte sa

trulinka
11. dec 2013

ahojte, mne nebyva zle. Jeden jediny den som sa raz zobudila a mala som zaludok ako na vode, aj hlava ma strasne bolela, ale preslo mi to poobede. Inak v pohode mozem zjest vsetko, len mi nie je dobre ked som hladna, cize rano ked vstanem, hned nieco zjem. A zvyknem byt hladna, aj ked si vecer lahnem do postele....Tak nech vam tie nevolnosti cim skor ustupia 😉

freyjanr
11. dec 2013

@zuzuka66 ahoj mne dal gynekológ radu ktora mi zachránila každé ráno,povedal aby som si pri posteľ dala piskoty alebo niečo take malé a hneď po zobudeni nasilu zjedla jednu.odkedy som to robila som zrazu dokázala každé ráno jest a prestala som vracať...( iba pri umývaní zubov,prvý krát som si ich umyla bez pocitu ze sa mi žalúdok snaží zauzlovat až ráno po pôrode) držím palce ;)

zuzuka66
autor
11. dec 2013

@freyjanr ja mám pri posteli vodu, tak skúsim aj niečo malé dať do úst, zvyknem piť ráno mlieko, to akože v pohode, ale potom to začne. no musím aspoň nejaké ovocie, keď už nie riadne jedlo, musím sa premôcť 🙂 vydržím ja všetko pre naše vytúžené bábo 🙂 vďaka