Jemné špinenie v 7. týždni
Dievčatá dnes som bola na kontrole u MUDr. Potvrdil 7tt. Robil sono, teraz k večeru mam ruzovkasty výtok. Prosím stalo sa to niektorej? Je to normálne? Trochu ma to vystrasilo.
@lenjara1 lekar ta mohol upozornit na mozne jemne krvacanie po vykonanom sone, moj ma na to upozornil. Ano, stava sa to. Rovnako , ako sa stava, ze moze ist aj o nieco horsie. Nikto z nas to takto neodhadne. Ak si znepokojena, rano chod k nemu naspat.
Ďakujem dievčatá za radu. Volala som mu. Výtok už prešiel a upozornil ma na to. Cestou do práce sa mam zastaviť.
každé krvácania môže znamenať potrat. Aj slabé. môže a nemusí. Pri 2 tehu som krvácala asi 3 krát a poriadne a j v nemoc. som bola a dcéra chodí do 4 triedy. krvácanie sa môže rozbehnúť raz dva. Len nie vždy to znamená potrat.
@lenjara1 u mna slabe krvacanie bola predzvest zamlcaneho potratu, spinenie po kontrole vaginalnym sonom neznamenalo nic,upozornil ma,ze po takomto vysetreni sa to moze stat,aby som sa nezlakla.
@lenjara1
slabe spinenie je v prvom trimestri celkom bezne. A nielen po sono vysetreni. Ak nie su bolesti tak staci kontaktovat gynekologa. Pohotovost je uplne zbytocna, nic sa s tym nespravi. Pri silnom krvacani/bolestiach by som isla na pohotovost ak gynekolog nie je v ten den dostupny.
Urcite si kludnejsia a verim ze je vsetko v poriadku 😉
@babydesire
@prego81 ďakujem vám za ukludnenie bambulky.
milá @lenjara1,pre istotu by som určite kontaktovala gynekologa,ja som takto pred dvomi rokmi potratila v 11.tt.a keď som bola druky krát tehu.tak som začala špiniť v 6 tt.a hneď som išla k doktorovi,nasadil mi duphaston a ten som brala do 12.tt.a malička ma uz 14.mesiacov.je to individuálne.kamoška špinila aj krvavala mierne,do 15 tt.a nejak to neriešila a vlastne ona ma ukludnila pri prvom tehu,a úplne v pohode vynosila malého.Ono to môže byt uplne fyziologické a normálne ale na druhej strane môže byt aj problém.z vlastnej skúsenosti ja by som uz nečakala.
Ďakujem baby. Všetko je v poriadku. Bol to následok sona. Uz som odvtedy nemala ruzovkasty výtok.
Urcite by som sla ku gynekologovi...pre mna slabe spinenie bol zaciatok potratu...moze to byt potrat aj nemusi...uz som aj silno krvacala a plod sa udrzal...ja by som okamzite kontaktovala lekara
moze to byt hematom
radsej sa citim ako hypochonder, a chodit k doktorom ako na klavir, ale nech je babo ok 🙂

@lenjara1 treba isť na pohotovosť.Nato su tam,aby pomohli,netreba sa bať nemocničného personalu.