icon

Keď idem na wc, tak ma napína

10. okt 2023

Zdravím zaujima ma či mate niektora problem zo zapachom na toalete ? Asi som divna ale ma napína ked idem na wc. Bud ked idem na 💩 alebo aj malá potreba . Stači mi vojsť na wcko a uz ma napína . Citim kanale , zapach moču a podobne . Mali sme tam vôňu ale ta mi prekázálu uz ked sin vošla do bytu som ju citila . Musim skusit nove vône do wc. 😩 Všetko citim dvojnasobne .

petronellla87
10. okt 2023

Ja som mala takyto problem ale zo zapachmi v kuchyni😁nepomohlo nic,muselo to prejst

epoka
10. okt 2023

Podobne som to mala a ešte aj mám a to som v 19tt a len postupne prechádza. Chladnička, čerstvo otvorená mycka, parky, vône v záchode, no všetko.

katkaa661
10. okt 2023

Som v 7tt a presne mám tento problém a hlavne v robote. V kancelárii som v pohode ale akonáhle idem na WC tak sa to nezaobíde bez vracania.

autor
10. okt 2023

@epoka u mňa myčka iba neumytá ,to do nej nemožem dať nič iba manžel 🤮

autor
10. okt 2023

aspoň viem že niesom divná 😳 držim palce nech nám to prejde čo najskôr 🤭

danyelia
10. okt 2023

Ahoj, nemyslím to v zlom, ale keď máš doma čistý záchod, myslím normálne bežne udržiavaný, tak by si po vstupe na WC-ko nemala cítiť kanále a moč...🤔 Ak áno, tak ho treba poriadne každý deň vyčistiť, kefou a WC čističom, ak Ty zrejme teraz nemôžeš, predpokladám kvôli tehotenským nevoľnostiam, tak popros manžela a mohlo by to pomôcť...príp.ešte nejakú jemnú vôňu tam dať, ktorá Ti nevadí (ja občas kvapnem do vody na umývanie dverí, podlahy či kachličiek kvapku vonného oleja do prania a vonia to dlho a super...

autor
11. okt 2023

@danyelia pardon ja mam doma tak čisto ze mozes zo zachodovej dosky jest! taketo komentáre milujem .
potom asi aj moja kuchyna je plna špiny.
pekný deň prajem

danyelia
11. okt 2023

Neviem, prečo taká urazená reakcia, vychádzam z Tvojej info, že ,,cítiš kanále a zápach moču,, z domáceho WCka. Ja nič také z môjho necítim a to záchod používame 6 ľudí. A nikto nehovorí, že máš doma špinu 🙄 A že takéto komentáre miluješ - no tak pardooon, snažila som sa poradiť. Ale pekný deň aj Tebe...