icon

Kedy je možné zistiť pohlavie dieťaťa?

nattka123
17. jún 2025

Ahojte.
Budem končiť prvý trimester tak hádam nevadí,že som sa sem supla :D bola som dnes u lekárky na prvom screeningu. Aj som sa pýtala,či vidi pohlavie povedala že je ešte skoro.
Toto je moje druhé tehotenstvo a pamätám si,že pri synovi mi už pri tom prvom screeningu povedal,že je to chlapec.
Nahram fotky z ultrazvuku a možno sa tu nájde skúsene očko čo by vedelo poradiť podľa nub teórie. Ps neukameňujte ma 🥹

Kedy je možné zistiť pohlavie dieťaťa?Kedy je možné zistiť pohlavie dieťaťa?
evcagabi
17. jún 2025

Mne pani Bozena Jancova bola schopna povedat, ze je to dievcatko v 31tt 😅😅😅

nattka123
autor
17. jún 2025
@evcagabi

Mne pani Bozena Jancova bola schopna povedat, ze je to dievcatko v 31tt 😅😅😅

@evcagabi do 31tt umriem od zvedavosti :D

evcagabi
17. jún 2025
@nattka123

@evcagabi do 31tt umriem od zvedavosti :D

@nattka123 ja som bola v 20tt v TN u mudr.hlavacika na ten 2.trimester screening a ani on nevidel lebo slecna sa nechcela predviest 😅 a pani Jancova si bola potom ista az v tom 31tt ked sa pekne ukazala. Mne to bolo ale jedno, ja som si bola na 100% ista, ze je to baba 😅😅😅
V podstate nechcela tipovat a aj ked sa snazila na kazdej poradni, nebolo to vidno. Drzim palce aby si mala u teba viac stastia 😁😁

nattka123
autor
17. jún 2025
@evcagabi

@nattka123 ja som bola v 20tt v TN u mudr.hlavacika na ten 2.trimester screening a ani on nevidel lebo slecna sa nechcela predviest 😅 a pani Jancova si bola potom ista az v tom 31tt ked sa pekne ukazala. Mne to bolo ale jedno, ja som si bola na 100% ista, ze je to baba 😅😅😅
V podstate nechcela tipovat a aj ked sa snazila na kazdej poradni, nebolo to vidno. Drzim palce aby si mala u teba viac stastia 😁😁

@evcagabi ja si tak želám babu,že to asi nie je normálne :D :D snáď na ďalšej poradni ma potesi 🥹

evcagabi
17. jún 2025

Dovolila som si tvoje fotky hodit do chatgpt a tu je odpoved 😅 daj potom vediet, ci sa trafila 😅 drzim ti palce 🙂

nattka123
autor
17. jún 2025
@evcagabi

Dovolila som si tvoje fotky hodit do chatgpt a tu je odpoved 😅 daj potom vediet, ci sa trafila 😅 drzim ti palce 🙂

@evcagabi jemine 😍😍😍 kiež by to bola pravda 😍

vero13
17. jún 2025
@nattka123

@evcagabi jemine 😍😍😍 kiež by to bola pravda 😍

@evcagabi ja keď som si dala moju foto z ultrazvuku do ChatGPT tak trafil😁
@nattka123 tak snáď to vyjde aj tebe

bejbs123
17. jún 2025

Chod na babygen test

44janica44
17. jún 2025

Trisomy alebo nifty testy ti to povedia na 100% už teraz... dobrý lekár s dobrým sonom niekedy okolo 20 TT keď sa robí druhý morfo utz.

nattka123
autor
17. jún 2025
@vero13

@vero13 snáď áno. Asi prasknem od šťastia ak to bude baba 😍 v rodine plnej chalanov,by bolo dievča požehnaním. ❤️

nattka123
autor
17. jún 2025
@44janica44

Trisomy alebo nifty testy ti to povedia na 100% už teraz... dobrý lekár s dobrým sonom niekedy okolo 20 TT keď sa robí druhý morfo utz.

@44janica44 pri prvom synovi,mi to v 12tt dr povedal. Ale tak to bol už taký starší doktor.

evcagabi
17. jún 2025
@vero13

@vero13 ja nemam taku inak by som to vyskusala aj so svojou 😁😅

alyson29
17. jún 2025

Mne povedali na prvom skríningu dievča, v 16 týždni už to bol chlapec a druhý skríning to na 100% potvrdil 😆🩵 takže by som sa dopredu netešila 😁👍🏻

kendra73
17. jún 2025

@nattka123 mne povedali na prvom screeningu aj chalanov aj dievca.Pri dievcati som bola len v 13.tt a dr,ze dievca.Na screeningu som ale nebola u svojho gyn.(on to nerobi,len posiela s vymennym listkom)bola som v centre Gyn fiv.A teda baba ma uz 6 mesiacov,cize sa dr nemylila.Vlastne ja mam 4 deti a nikdy sa mi v pohlavi nemylili.

nattka123
autor
18. jún 2025
@alyson29

Mne povedali na prvom skríningu dievča, v 16 týždni už to bol chlapec a druhý skríning to na 100% potvrdil 😆🩵 takže by som sa dopredu netešila 😁👍🏻

@alyson29 ináč,presne tohto sa bojím :D lebo z baby chalan este moze byt ale z chalana už ťažko baba. Ale výnimky potvrdzujú pravidlo :D

maryetta
18. jún 2025
@nattka123

@alyson29 ináč,presne tohto sa bojím :D lebo z baby chalan este moze byt ale z chalana už ťažko baba. Ale výnimky potvrdzujú pravidlo :D

@nattka123 aj z chalana moze byt. Lebo casto sa pomylia ze vidia pohlavie a je to pupocnik.
Mne ale stale medzi 16.-20.tt stale pohlavie potvrdili. Ale bolo to jasne vidiet ze som to aj ja videla.

michaela329
18. jún 2025

Mne oba razy povedali na prvotrimestralnom skriningu, chlapci, bolo to vidno aj pre nás laikov. Ale dá sa zaplatiť aj test z krvi iba na pohlavie, ak nejdete do Nipt testov.

alyson29
18. jún 2025
@nattka123

@nattka123 hlavne nech je bábätko zdravé 🙏🏻🍀❤️

tehula2016
18. jún 2025

Mne stale povedali uz na 1.skrinigu a nikdy sa nemylili. Mam 2 chlapcov a 2 dievcata..

natiblaskova
22. jún 2025

Srnky netušia ale gratulujem

libusak
22. jún 2025

Ja viem, ze z krvi sa to dalo skor zistit 🤷

hanka555
20. okt 2025
@vero13

@vero13 mne chat gpt nechce povedat, vraj to nesmie😆

vero13
20. okt 2025
@hanka555

@vero13 mne chat gpt nechce povedat, vraj to nesmie😆

@hanka555 čože? Jak že nesmie to ti fakt napísal 😅

nikha2809
20. okt 2025

Mudr.Grochal mi uz v 12tt povedal pohlavie, dcéra bola dobre otočená

hanka555
21. okt 2025
@vero13

@hanka555 čože? Jak že nesmie to ti fakt napísal 😅

@vero13 prisaham😂 nahrala som utz s textom Prosim ta skus urcit ci to bude chlapec ci dievca, a on ze Nie to nesmiem lebo nie som lekar ,takto nejako😂