Kedy rastie bruško?
Chcem sa opytat, v ktorom mesiaci zacina rast brusko? Zacne najprv trvdnut spodok, ako to je nemam skusenost, dakujeeeeeeem za odpoved.
mne rastie brusko peimerane postupne to je dolezite ak narastie rychlo potom sa spravia strie, a u kazdej je to individualne asi nie su ziadne mieri kedy mä byt brusko ako velke a v ktorom mesiaci. ked ti tvrdne tak chod ku gynek a povec mu to.
Tak ja mám jedno dieťa a brucho mi bolo vidno už v 10.tt Ja som taký krpec, som štíhla, takže preto to bolo dosť vidno.
@saska.t fíha, to som nevedela 😀
@martinkatinka 😀 no to asi este nebolo tehotenske brusko,ale skor nafuknute zo vsetkych zmien a velkou plynatostou,ktora je v pociatocnom stadiu velmi casta 😉 kedze v 10 tt je babätko cca 3 -4 cm velke
ahoj 🙂 ja som bola pred tehu mozem povedat stihla..mala som 53kg a brusko sa mi zacalo dat vidiet az ku koncu 6.mesiaca. takze asi je to individualne 🙂
ked som čakala prvé dieťa bruško si ludia začali všímať až ked som bola v 7 mesiaci, pri druhom synovi som bola "vypučená" už v treťom!!! 😀
je to individuálne, záleží aj na tom akú postavu má žena.....mne v prvom tehu bruško začalo rásť až koncom 6 mesiaca a v druhom tehu koncom 5 mesiaca 😉
podla mna je to individuálne... každá máme iný typ postavy..niekto zvykne aj priberat do zadku a stehien, iný do bruška .🙂 sestra sa vydávala v 6mesiaci a nikto nevedel že je tehu 🙂, kamoška bola v 4mesiaci a vyzerala aspon na 6ty mesiac... ja som zvedava ake to bude u nas.... 😀 😀 😀 ale este máme časúúúúú
PODLA TOHO AKO MAME STOCENU MATERNICU KED JE DO VNUTRA NESKOR ZACNE RAST BRUSKO TAK AKO MAMINKY PISU ZE ESTE V 6.MESIACI IM NIC NEBOLO VIDNO.......TIE CO MAJU DO VONKA OTOCENU AKO JA...SOM V 4 TAK MI UZ VIDNO.......JE TO PODLA TOHO.... 😉 ....
vela zavisi od toho aj ake maš bruško ja som nemala žiadne a posledne dva tyždne mi poriadne vybehlo a to som len v tretom mesiaci 😒

@pituska89 no to je individuálne... ja som ešte v 6. mesiaci skoro žiadne brucho nemala, v 7. už ľudia mali podozrenie, že som tehotná 😀 😀 😀 kamoška v 3. vyzerala, že každú chvíľu porodí dvojičky...