Kedy sa berie prvy raz krv počas tehotenstva?
Ahojte. Je normalne, ze som bola u gynekologa uz dva razy, som v 7tt a on mi este stale nevzal krv? Dalsia kontrola má byt o 12 dní...ako potom moze porovnavat hcg ked nema krvné testy?
brali mi krv pri prvomtrimestralnom skriningu v 12tt na nejake chroby a potom 16tt... v 8tt som bola na potvrdenie tehu, krv mi nebral.. nebolo treba srdiecko bilo, takze mi nemusel zistovat hcg z krvi... co sme v skupine junovky 2019 tak vacsine bab brali 2x krv a to prave v 12tt a 16tt...
tiez v 12tt prvy krat
nerobil ti sono na zistenie tehotenstva? naco krv? prvy krat v 12tt ked sa zistoval DS a nejake choroby...
K Dr. je najlepšie ist, ked uz vidiet srdiecko. Takže tam uz netreba HCG
ja som isla prvykrat na vysetrenie v 9tt kvoli tomu ze uz vtedy pocut srdiecko na 100%...aj tak mi knizku dali az na dalsej kontrole a branie krvi som neriesila,hlavne ze na usg bolo vsetko ok
Naco si bola uz 2 krat? Ja som bola raz v 8 tyzdni na potvrdeni sonom a potom v 11 tuším na krv
Nechapem naco robia tie hcg testy...ved to ci tehotenstvo postupuje zistis tak ze nepotratis...naco sledovat nejake cisla...aj tak to potratu nezabrani...dobra hlupost
ja som sa nikdy nezaoberala tym,ake hcg hodnoty by som mala mat..pre mna bol vzdy podstatny usg...ak tam bolo vsetko ok, viacej som to neriesila
ja som bola prvý krát u gynekológa tuším v 9 tt a krv na hcg mi vôbec nebral, nakoľko už bilo srdiečko a tehu potvrdil ultrazvukom.. nerozumiem prečo si bola už dvakrát u gynekológa v takom skorom štádiu, ale ak máš nejaké zdravotné problémy, ktoré by mohli ohroziť tehotenstvo alebo tovj zdravotný stav, tak je to OK.. ak chceš aby ti zobral krv na hcg, tak mu to povedz, alebo si daj urobiť vyšetrenie vo verejnom labáku, tam ti spravia odber na hcg 🙂
Ahoj, ja som bola prvýkrát v 5-6tt? kde mi tehotenstvo potvrdili, potom som bola na prvej ozajstnej kontrole v 8tt kedy mi brali aj krv a objednali má na kontrolu čo dostanem až tehotenskú knizku
Ja som bola prvy x v 10tt, iba sono a potom v 12tt odbery a vystavenie tehu knizky.

@evinkakub ja som bola 1.2 potom my kázal hneď 5.2. A hneď som bola v nemocke na USG a tam my zas brali krv a to by som mala byt 4tt ak je všetko ôk