Kedy vám s určitosťou potvrdili, že čakáte dvojičky?
Ahojte zenicky mamičky 😊 chcela by som sa spýtať kedy vám oznámili že čakáte dvojičky?A či sa niektorej stalo že druhé malo syndróm miznúceho dvojčata? Môj prvý ultrazvuk v 5 týždni aj 4 dní

@twoplusfive wau to vážne trojičky?
@kristina141190 áno je to neuveriteľné.
@twoplusfive a v kolkom už si?
@kristina141190 v 26tt
@twoplusfive wau no ja úplne žasnem nech ti všetko dobre dopadne a detičky nech sú zdravé 😘
@kristina141190 ďakujem ti veľmi pekne.❤️
@twoplusfive nemáš za čo drzkaj sa potom daj vedieť 😍
@kristina141190 ja sa bojim velmi, ci budeme zdravi.Manzel je v soku, viac menej povedal, ze to nezvladne a rata, ze si ich nenechame..😢
@kristina141190 2300g a 2380g a museli sme ukoncit v 37tt sekciou lebo mali jednu placentu, ktoraby to mozmo dlhsie nevydrzala..tiez mam doma synceka 3rocneho, nebolo to lahke, lebo mala som mat kludovy rezim kvoli krcku no ale viete si predstavit pri duracelkovi ako som oddychovala 😀 poviem vam, ze je to zazrak, a sledovat ako su prepojene ❤ fakt vam prajem vsetko dobre 😊
@twoplusfive ci paaana tak to je brutal 😍 v dobrom slova zmysle! Neskutocne..ale sama viete, ze ked ste zvladla 2, ani 3 nebude ziadny problem 😊 uz mate prax a vseliake grify ako to dat 👍 prajem vela zdravia pre vas vsetkych ❤
@sinnovea1 to mňa veľmi mrzí že sa tak manžel zachoval 😭a aký má dôvod NATO že sa bojí že to nezvládne? Pozri ja mám doma 12 ročného chlapca a 8 ročnú dcéru momentálne som nezamestnaná od februára a manžel ťahá všetko sám mať deti zdravé je dar od boha niekto nemôže mať deti vôbec a ty budeš mať dve ja by som sa rozhodla dať im život
mne tiez povedali priblizne v 5-6 tt tehotenstva,ze su dvojicky. a tiez mi rovno hovorili,ze uvidime do toho 12tt, lebo ze je velmi casty tento syndrom miznuceho dvojcata, ze jednoducho sa stava,ze jedno babatko to nezvladne a odide,aby som s tym ratala,ze sa to moze stat. nemala som pritom ziadny rizikovy faktor, takze asi ani lekari nevedia, preco je to tak. ny sme to vsak dotiahli do uspesneho konca.
@mima86 to sa veľmi teším že ste to dotiahli do úspešného konca 😊 a koľko vážili ak smiem vedieť a aké bolo tehotenstvo?
@zuzanka2411 ďakujem.❤️
@zuzanka2411 opačne. Jednovaječné sa dedia a dvojvajecne nie
Mojej mami sesternica čakala dvojičky, ale jedno zmizlo, ostalo len dievčatko.. a môj strýko ma dvojičky dvojvaječné chlapca a dievča ...niekde v ďalekej minulosti musel mať ktosi dvojičky a ide to zo strany babky.. sranda .. niekto povie že sa to dedí obgeneraciu teda dvojvaječné.. ale podľa mňa blbosť.. mohli mať o 6 generacii dvojičky a pri tom to nemusí nikto teraz vedieť 🙂 Jedno vaječné sú bežné v zivotoch ľudí
@kristina141190 ahoj niekedy su to dutinky ktore su prazdne. Musí tam byt v oboch žĺtkovy vak. Potom ci sa objavi bijuce srdiečko. Tiez som cakala dvojičky, ale bola som horší pripad ako syndrom miznuceho dvojčaťa, lebo v 12 tt mi druhe bábo umrelo kvoli trizomii 18. V podstate to beriem ešte ako šťastie, ze vtedy lebo ze zvykne sa vstrebat. Vo vyššom štádiu by som ho musela porodiť mŕtve. Alebo by žilo po pôrode par dni ci týždňov. Nik nevie. Druhé je vsak v poriadku a uz čoskoro budem rodiť. Beriem to tak ze to tak malo byť, ze jednoducho bolo v mojom veku 42 r nekvalitné vajíčko a jednoducho to priroda zariadila takto. Tiez jedna dutinka bola menšia aj to jedno bolo menšie. Nech to bude u teba akokoľvek ber to ako fakt a riad sa podľa toho. Drzim palce
@kristina141190 joooj veľmi ti ti držím palčeky, aby všetko dobre dopadlo a aby si zvládla vynosiť obidve detičky 🙂
@kristina141190 Domi bol ako maly narocne babo, manzel si to nevie predstavit zazivat opat a naraz 2x. Tiez sa boji, aby sme hlavne boli zdravi a tiez riesi materialne veci, vacsie auto ze bude treba, lebo 3sedacky dozadu nevyjdu, nas 3-izb.byt mu pride maly..on v podstate uz druhe dlllho uvazoval.Nakoniec som ho obmakcila, no ked zistil ze maju byt dve, tak proste je hotovy
@kristina141190 tehotenstvo bezproblemove (ak nepocitam bezne tazkosti tehotnych zien), pracovala som do 26tt(fyzicka praca), potom ma uz dr. presvedcila na ln, a veru o par dni som jej bola vdacna. fungovala som normalne,az na vstavanie a obracanie sa na posteli. len som uz nevydrzala ku koncu dlho stat a prechadzky tiez velmi kratke. strazne ma bolela koza v oblasti nad pupkom,ako by ju malo roztrhnut. v 35tt som sa zacala otvarat,tak ma hospitalizovali, po tyzdni vsak som nemala dobre ctg,tak porod vyvolali, narodili sa 36+6tt prirodzene. vsetko v poriadku,trosku nezrele, ale zdrave. vahy 2470 a 2380
@mamcotka nie nastuduj si 😊 jednovajecne nie su ovplyvnene genofondom rodicov..
@zuzanka2411 a najlepsie je, ked sa ma niekto opyta, po tom, co zisti, ze ja neviem o tom, ze by sme dvojicky v rodine mali, ze teda ci muz ma v rodine dvojicky. Ako keby on za to mohol, ze som mala dve ovulacie v jeden mesiac 😁
@h_petra ono je to ok ked ludia nevedia, horsie je ked du bars mudri ako sa hovori 😂😂
@petuska86 ďakujem moc
@kristina141190 ja som mala v 5tt presne to isté. Ale doktor mi hneď povedal,že to druhé bábätko sa nemusí prijať. V 8tt už bolo iba 1 bábätko. Ale s manželom sme boli stastni a za to jedno. Teraz máme doma ročného zdravého synčeka. Držím palce nech dopadne všetko ok či už s jedným bábätkom alebo s dvojičkami. 😀
Ahoj, drzim palce. Mne v 5. tyzdni videl gynekolog len jedno babatko (isla som k lekarovi kvoli spineniu), az o dva tyzdne videl dvojicky..no bol to sok, tyzden na to krvacanie,nemocnica, ale vydrzali sme do 35+3 (to uz som bola v nemocnici a mala som zvyseny tlak, teplotu, plod B menej plodovej vody, otvarala som sa..)
Ahoj.Mne zistili,ze cakam dvojky tiez zhruba v 5.-6.tt.Taku istu foto mam aj doma.😁ako ty.Bol to riadny sok,ktory som musela predychat poriadne.Tehu bezproblemove,len mas vacsie brucho ako pri jednom😁Narodili sa skoro na termin,dva tt skor sekciou.Mali obaja cez 3kg.A dnes mame uz rok a pol moje dve lasky.Mame parik a su uzasni,ale je to aj strasne narocne.Ked mas pomoc,tak to ide lahsie.Verim,ze vsetko dobre dopadne.Drzim palce a potom pevne nervy😉

@kristina141190 jeej tak to ti gratulujem dvojnásobne šťastie. My máme doma dvojičky už 6 ročné🙈. A teraz sa nám podarili trojičky.🙈