icon

Kedy začať očakávať prvú akciu srdiečka?

9. jan 2025

Ahojte, dievcata kedy ste mali prvy krat akciu ?
Ja by som podla appky mala byt 7+0, ale doktor povedal ze akcia srdiečka zatial nieje, ale ze je to v poriadku lebo je to prilis skoro. Ale mne sa vidi ze pri takom tyzdni uz vela zien akciu malo .. ovulacia nemohla byt nejak extra posunutá kedze styk bol aj tak takmer 5dni pred ovulaciou.

nika11103
9. jan 2025

Vôbec sa tým prosím tá nestresuj , nič nie je jednoznačne , určite tá objednal znova v blízkej dobe , kedy ?

anonymgirl16
9. jan 2025

Ja som bola 6+3 a mala som ale každý to môže mat inak…keď doktor povedal že to je v poriadku tak by som mu verila

autor
9. jan 2025

@nika11103 objednal ma o 2 tyzdne ..s tym, ze teraz je este prilis skoro .. toto bola prva kontrola

sofia1979
9. jan 2025

Hlavne buď v kľude tu ti aj tak teraz nikto neporadí fakt je to individuálne, drž sa ver, že to bude v poriadku. Mne sa marí tiež, že som mala akciu srdiečka v nejakom tom 7tt

1mata
9. jan 2025

6+4

petamich
9. jan 2025

Akcia srdiecka a kedy ju lekar zachyti je ovplyvnene aj tym, kedy bola ovulacia, kedy doslo o oplodneniu atd. - 7. tyzden moze jedna zena mat a druha nie 🙂 vobec sa tym v tejto chvili nestresuj, drzim paste

michaela329
9. jan 2025

5+4tt podľa ms (6+1tt podľa vkladu embryjka). Bola som po IVF.

michaelamiako
9. jan 2025

Ked si 7+tak to je tak akurat...si myslim..ako do tych 2 tyzdnou nebude srdiečko tak to bude zle..ja som bola na Sone v prebiehajucom 8 tt...a srdieco bolo..ako und teba nebude tak rovno kyret..ako bude srdiečko tak sa mozes tesit😀ale teraz len trpnut budes do buducej kontroly....

e1i
9. jan 2025

6+4 v oboch pripadoch bilo srdiecko

spanielka44
9. jan 2025

6+1 už bolo srdiecko

parvinka0001
9. jan 2025

6+1 už boli srdiečka ♥️♥️

pet888
10. jan 2025

6+0 som mala srdiecko. Pri dalsom tehotenstve, ked 6+0 nebolo, som vedela, ze neni dobre, lebo aj priznaky mi zacali postupne ustupovat :( (ovulaciu som mala +-1 den odsledovanu)

ona234
10. jan 2025

Ahoj, 6+1 tt, pricom som mala vklad v ramci Ivf

deni2278
13. jan 2025

Ahoj. Ja som bola dnes na prvom ultrazvuku a som 7+1. Bábo som nevidela ale tak v kútiku bolo nieco veľmi malé čo tepalo a Dr povedala ze to je srdiečko. Ale povedala to tak, že sa srdiečko "pomaly" rozbieha. Že tak vyzerá prvosrdiečko (tak to nazvala). Ale objednala ma ešte o 2 týždne že sa ešte pozrieme na to srdiečko. Že to by už malo byť vidno riadne a potom dodala sama pre seba že " ak vôbec".
Tak ma trochu vydesila.
Inak ja budem asi reálne o týždeň menej, lebo som mala ovuláciu až okolo 20 DC (robila som si testy).
Tak teraz stresujem čo bude. Za dva dni idem este aj na krv.

sofia1979
13. jan 2025

@deni2278 kľud tým pádom by to malo byť ok

okm221
1. mar 2025

Ak máš presne odsledovanu ovu, tak od Oplodnenia musí biť srdiečko do 28 dní.... Ono to vychádza tak, že do 5+6 alebo 6+0 musí bit už srdiečko... Ak nieje odseldovana ovu tak to nebude smerodajne.. Je to dané vývinom embria, není to variabilné, proste do 28dni musí bit, ak nebude nieje niečo dobré

nyphadora
1. mar 2025

5+4 ale ovu bola skor ako mala byť, pri prvom 6+1