Koľko ste pribrali v prvom trimestri?
Ahojte, koľko ste pribrali keď ste boli v treťom mesiaci? Ja som najprv pre nevoľnosti schudla 2 kilá a teraz som v 13 týždni a mám opäť váhu ako pred tehotenstvom takže zatiaľ som vlastne nič nepribrala. Je to v poriadku? Ďalšiu poradňu mám o 3 týždne ale cítim sa v pohode tak tam nechcem zbytočne chodiť a vypytovať sa keďže výsledky som mala dobré.
Ja som tiež v 13. týždni a nič som zatiaľ nepribrala, ale bruško mi malinko vyskočilo.
prvy trimester nic, zacala som priberat az ked mi zacalo rast brusko, cca 5ty mesiac. dokopy som pribrala nejakych 14kg.
V 1.trimestri som pri oboch tehotenstvach schudla cca 2 kg. Nezvracalabsom sice ani raz, ale mala som nechutenstvo
V prvom tehotenstve do 5 mesiaca nic,az ked ustali nevolnosti tak do porodu cca 8kg.teraz som v 13tt a opat rovnako,kvoli nevolnostiam som nic nepribrala,ale brucho uz mam trocha nafuknute.neboj sa,vsetko je v poriadku,pokial sa neprejedas tak nemas preco zo zaciatku priberat
Za celé tehotenstvo som pribrala 3,5 kg a aj to až na konci. A syn sa narodil s váhou 3,75kg a to išiel vonku o dva týždne skôr. Nemusíš veľa pribrať, bábätko môže prosperovať aj bez toho
Pri prvom tehotenstve som ostala tehotna 49kg , schudla som na 44kg, bola som týžden na infuziach, rodiť som išla s 54kg, po pôrode som mala zase 49kg.Vek 20r, Pri 2pôrode po 17rokoch vek 37r.som išla rodiť 72kg ostala som tehotna s 56kg, co som schudla som pribrala nazad, 3 pôrod vaha 69kg pribrala som do 82kg.
Po 3pôrode so schudla na 75kg , potom som pribrala ako som brala senovku a benedikt, ostalo 20kg +navyše,vek 40r
Ja som stale schudla prve 3 mes...potom ked presli nevolnosti, tak som to dobehla 😁
Ja som teraz v 13 týždni a za ten čas som schudla 5 kg , kvôli nevoľnostiam , včera som sa akurát vážila tak stále mi chýbajú ešte 3 kg do pôvodnej váhy pred tehu 😃 takze som stále v mínuse 😅 ale nevoľnosti už trosku povolili tak snáď to dobehnem
15tt 2 kilá plus, na zadku 3 CM navyše, prsia až 6 CM navyše...merala som sa a vážila pred otehotnením veľmi casto, tak preto viem
Nic. V prvom trimestri sa skoro nikdy nepribera. Babo je iba velkosti marhule.
Pri všetkých 3 tehotenstvach som v 1. trimestri bola v mínuse. Prvé kg prišli po 20tt
Ja som na konci prveho trimestra a pribrala som 6 kil (teraz 64 kg a 1,77m). Prestala som cvicit, mesiac len lezala kvoli zdrav.problemu, velmi mi chutilo a teda ziadne zvracacky .. 🙂
Ahojte baby. Je tu este niekto aktivny? Ja som momentalne v 11tt a uz mam na sebe 4-5kg, a brusko ako v 5.mesiace. Mozno to bude aj zlym travenim, alebo aj tym, ze som prestala fajcit, ked som otehotnela. Ale ak to pojde takto dalej, tak priberiem asi aj 30kg😅 ukludnite ma, ze to tak nebude😄🙏
@edi16 ja som takto rychlo prve 3 mesiace naberala lebom som viac jedla a tiez som myslela ze pane boze ved to budem jak vyzerat do 9 mesiaca😂 potom sa to ukludnilo...neboj sa to vsetko robia hormony, jedz naco mas chut, porodis budes kojit pojde to samo dole... a velkosr brucha tiez sposobuju hormony si aj naliata, nafuknuta, 😊

Som v 16 tt a zatial som pribrala len kilo. Je to individuálne.