Koľký týždeň tehotenstva to môže byť?

Čo povedal lekár?
@januska12323 zatiaľ nič že mám prísť o 2 týždne opäť
vazne nepovedal nic? minimalne ti potvrdil, ze embryo sa nachadza v maternici a nie mimo, nie? Urcite sa pytal aj na poslednu menstruaciu, aby vypocitali dlzku tehotenstva. Toto moze byt tak 5-6tt a na kontrole o 2 tyzdne by uz malo byt vidno bijuce srdiecko.
vazne nepovedal nic? minimalne ti potvrdil, ze embryo sa nachadza v maternici a nie mimo, nie? Urcite sa pytal aj na poslednu menstruaciu, aby vypocitali dlzku tehotenstva. Toto moze byt tak 5-6tt a na kontrole o 2 tyzdne by uz malo byt vidno bijuce srdiecko.
@lin_a áno to že je v maternici potvrdil... dĺžku tehotenstva zatiaľ neurčil pretože ms som ani nemala keďže len pred mesiacom som vysadila antikoncepciu a mám to celé rozhádzané
@lin_a poslednú ms alebo krvácanie z vynechania som mala ešte 17. Apríla preto to tak nevychádza aj on hovoril že ten termín trochu nesedí
tak lekar postupoval vhodne - ked sama nevies, kedy si mala normalnu menstruaciu, tak to nema podla coho presne urcit. Aj to embryo je teraz len taky parmilimetrovy fliacik, to by nenameral z utz presne. O tie 2 tyzdne uz bude o cosi vacsie, zmeria sa velkost, potvrdi sa akcia srdiecka a podla toho urci dlzku teho a predpokladany termin porodu.
@lin_a povedal že je tam ten gestačný vak alebo žltkovy tak nejako to spomínal
Aj podľa mna nejaký 6tt cca 🙂
Taky 5-6 týždeň,cca.
Ja by som tipla 5+0 - 5+4.. Keby to je 4+nieco je tam len vak, a od 5+6 vidno srdiečko, takže niečo medzi tým
Vyzera to ako taky 4 tyzden. Ale! V 6 tt som mala uplne rovnaky uvz, myslela som, ze je to stratene, lebo som vedela kedy som otehotnela. Dr povedala ze vsetko ok, primerany nalez. O 2 tt tam bolo cele dieta zodpovedajuce presne 8 tt, ziadne 2 tyzdnove meskanie. Dr povedala ze tieto skore uvz su take, ze to proste nemusi byt vidno, aj ked to babo tam je ako ma byt. Proste pre nich je dolezite v tomto stadiu potvrdit ze plod je v maternici a lepsie to vidia az neskor. A to ma velmi dobry pristroj, robi na nom aj morfo.
Vyzera to ako taky 4 tyzden. Ale! V 6 tt som mala uplne rovnaky uvz, myslela som, ze je to stratene, lebo som vedela kedy som otehotnela. Dr povedala ze vsetko ok, primerany nalez. O 2 tt tam bolo cele dieta zodpovedajuce presne 8 tt, ziadne 2 tyzdnove meskanie. Dr povedala ze tieto skore uvz su take, ze to proste nemusi byt vidno, aj ked to babo tam je ako ma byt. Proste pre nich je dolezite v tomto stadiu potvrdit ze plod je v maternici a lepsie to vidia az neskor. A to ma velmi dobry pristroj, robi na nom aj morfo.
@selena_luna v stredu tam idem tak som veľmi zvedavá či bude všetko v poriadku keďže naposledy tam ten plod vidieť nebolo ale chápem bola som tam asi skoro takže uvidíme v stredu 😊

Čo povedal lekár?