icon

Končím 5. týždeň tehotenstva a nemám takmer žiadne symptómy

hanaxxx
21. jan 2021

ahojte. pred tyzdnom som zistila, ze som tehotna, zajtra mi konci 5tyzden. viac ako tyzden pred terminom, ked mal prist menzes, som chodila casto curat, vo stvrtok, ked som mala pozitivny test, som mala nevolnost, dalsie dni taku obcasnu, v nedelu a pondelok nic, v utorok dost silnu doobedu. odvtedy nic. len prsia mam bolestive, ale ziadne ine priznaky. ja viem, ze niektore zeny nemaju symptomy, ale ked uz mi zacala ta nevolnost, tak som myslela, ze to budem citit kazdy den, alebo aspon kazdy druhy -aby som mala nejaky dokaz, ze je vsetko ok. tak sa teraz trapim, ze urcite sa nieco stalo a nic z toho nakoniec nebude....a co chcem od vas? povedzte mi prosim, ze som sprosta, ze je to takto normalne, ze aj ked by symptomy odisli, ze to nemusi znamenat, ze tehotenstvo odide tiez..k lekarovi mam ist o tyzden

majamat
21. jan 2021

na zaciatku tehu, hned prve tt sa priznaky objavuju skor z toho dovodu, ez nastane obrovska zmena, maternica sa vyrazne prekrvi,t ym sa zrejme zvacsi aj jej objem, je tam tlak na okolite organy. co sa tyka hormonov, druha faza cyklu preieha podobne,a ko zaiciatok tehu, cize tam nemusia byt ziadne prejavy navyse.
tehu sa zacina prejavovat az v pripade, ez hormony stupaju nad urcite hodnoty, co je torhcu aj individualne. kazda zena nema v rovnakom tt rovnake hladiny hormonov a aj rozmedie pre HCG je pomerne velke. tiez niektore zeny cele tehu ani poriadne necitia, ze tehu su. su uplne OK.
tie co priztnaky maju, nemusia ich este mat v 5tt. mne sa zacalia si az 7tt, no predtym, nez mi ms meskala, ma 1x prehnalo a mala som prejavy ako PMS - bolestive zvacsene prsia, bolesti brucha. zadrziavanie vody. mala som brucho aj dost nafuknute.

deti95060810
21. jan 2021

nevolnosti ešte len môžu prísť. Nemusia prísť v 5 tt, ale kĺudne môžu aj v 7 tt...

becyn97
21. jan 2021

@hanaxxx mne nevolnosti prisli az v 8tt,dovtedy tiez som bola v strese ci moze byt vsetko v poriadku?! a od 8tt uz prosim Boha aby mi dal aspon jeden jediny den ked niesom na wc pol dna,a nevraciam...je to strasne nedokazem nic robit,aspon ze mam takeho uzasneho manzela ze poupratuje a vari 🙏

roberta000
21. jan 2021

Ja som v 20tt a mne nic nebolo, ziadne vracanie, normalne som fungovala a aj fungujem a vsetko je chvalabohu ok 🙂

taga
21. jan 2021

Ja som nemala ziadne priznaky, teda okrem unavy, ziadna nevolnost, ano raz som nevracala, ani prsia ma neboleli, nic. 2 tehotenstva a vsetko v poriadku. Nestresuj, tes sa

luccija
21. jan 2021

@hanaxxx to, ze Ti bude zle nie je nijaky dokaz🙂mne nebolo nic iba prsia som mala obrovske a bolave, ale len prve 2 m
Bud rada moj sestra plakavala ako jej bolo zle, tocila sa hlava, stale grcka v krku🙂s prepacenim

babydesire
21. jan 2021

Tri tehu, bez nevolnosti,priznakov,bolo mi len trocha soufl (divne) ako keby nejde o planovane tehu kedy som cakala na den D (tehu test) tak ze som vtom by mi bolo jasne len pre chybajucu menstruaciu...tri tehu teda - prve potrat v 9tt (ma) , druhe - syncek a tretie - dcerka..drzim palce

hanaxxx
autor
22. jan 2021

dakujem vam za reakcie,idem sa teda tesit a nebudem vymyslat, ze by nieco bolo v neporiadku

gabika4
22. jan 2021

@hanaxxx ahoj, mne 5 týždeň konči zajtra... Tiež nemám príznaky, len ma bolia prsia a mňa často aj podbruško, ale ja mam problémy s chrbticou a klbami, takže to môže byť i od toho... V prvom tehotenstve mi bolo zle niekedy medzi 7 a 8 týždňom a teda nechýba mi to 🤣 bud rada, že necítiš závraty ani ti nie je zle 😃

kiki68
22. jan 2021

A co by si chcela mat? Ved si pockaj 😉 ja som bola tiez nedockava , kym som sa nezgrcala do umyvadla 😂

majamat
22. jan 2021

@kiki68 😂👍

simonka15513
22. jan 2021

Zachvilku mám termín pôrodu 😁 a od začiatku mi nebolo zle ani nič 😁 ešte vladzem aj upratovať

hanaxxx
autor
25. jan 2021

tak som si to privolala,od vcera rana nevolnost takmer stale,aj v noci 🙂)