icon

Krátkotrvajúce nevoľnosti a vlčí hlad v 9. týždni

12. okt 2023

Ahojte,
som v deviatom týždni a nevoľnosti bez vracania som mala dva týždne a to 5-7tt.
Schudla som 4kg a dehydrovaná som skončila na infúzkach..
Každý ma strašil že to bude trvať dlho a že možno aj do konca tehu.

U dr som dnes bola a všetko ok - lebo som samozrejme čítala o vymiznutí príznakov :D

Mali ste aj vy nevoľnosti len tak krátko ?
Viem že sa môžu vrátiť.. teraz sa akoby tie nevoľnosti premenili na hrozný neutíchajúci hlad :D

zorkahorka
13. okt 2023

Joooj, ked som sa po 3 h nenajedla,bolo mi zle. Mala som zaludok ako na vode po opici

autor
13. okt 2023

@zorkahorka presne, ale ja to mám tak vždy aj o hodine čo zjem obed.. tak musím stále niečo zobkať, inak mi je veľmi zle

lucckak
13. okt 2023

Ja som do 8tt mala hlad, že by som zjedla aj prasa a potom od 8tt-18tt (čiže celé leto😅) mi začalo zvracanie, nevoľnosti, absolutna averzia na jedlo, sustavné migrény 3-4dni v týždni, ale medzitym boli samozrejme aj svetlé dni kedy mi bolo zle práve z hladu a bolo mi nejak až príliš dobre. Ale mám samozrejme kamošky ktorym bolo za celé tehotenstvo dokopy zle asi 1-2týždne aj takú čo ani nevie, čo je to nevoľnosť. Nestresovala by som sa tým, že som mala tak krátko nevoľnosť (každé telo je iné a zvláda to inak a má iné prejavy), kludne sa ti to môže striedať ako mne a ak nie, tak si to užívaj. Isto je to všetko v poriadku. 😊

autor
13. okt 2023

@lucckak ufff, tak možno ma to ešte čaká, ale dúfam že sa tomu vyhnem. no celkom ma desí predstava že ešte sa to môže naplno rozbehnúť :/