Krvácanie aj počas brania Duphastonu
Ahojte mamicky buduce mamicky mam taky mensi problem vcera som si nasla mensi fliacik krvi a aj po wc som nasla na toaletnom flaciky krvi zlakla som sa a bezala som dokimu a ten ma vusetril a vravel ze vsetko je ok aj babenku bije pekne srdiecko na svoje tyzdne zevraj ma dost mm som v 7 tyzdni.dnes sa to opet zopakovalo a bojime sa aby sme zas oto neprisli.A duphaston beriem od zaciatku tehu aj na pnke som...a neviem co mam robit ci fakt len lezat alebo ked bide pohotovost ist na pohotovost..ak mate niekto skusenosti budem rada ked mi odpoviete dakujem
@veronika4495 tak som rada ze ti to preslo ja dufam ze tiez to prejde ....ale clovek sa tak boji ....a clovek len lezi s vylozenimi nohami a aj tak ma problem strasne...
@janulienockanr ja som spinila a krvacala od 7-17tt a pocas celej tej doby som brala utrogestan a neskor duphaston...zajtra zaciname 27tt a zatial vsetko ok 🙂 vela vela odpocivaj a mysli pozitivne 🙂 drzim silno palceeeeee. A inak mne poradila znama (ktorej to poradil jej lekar) ze odstavovat si stavu z pomarancov, denne aj za liter stavy. Tak som tak pila cele leto a aj ten hematom sa mi pekne vstrebal 🙂 predsalen vitaminy z ovocia a zeleniny ti telo lahsie a lepsie spracuje ako z tabletiek....ja som napriklad ascorutin vobec nebrala, len tu pomarancovu stavu som pila 🙂 drz sa!
@veronice dakujem tak dnes poviem drahemu nech nakupi pomarance...clovek sa boji lebo uz raz dosiel oto v 7tt mi zistili ze plod sa prestal vyvijat...a teraz toto tak sa clovek obava a snazim sa nestresovat kedze vcera som prvy krat pocula ako drobcovi bije srdiecko..tak si vravim ze vsetko bude ok...tak som rada ze uz ste potom istom uz 27 tt.ja sa neviem dockat koniec 12tt...😊
@janulienockanr ahoj, keď som bola prvýkrát tehotná, krvácala som, brala som duphaston a ešte aj potom som sem tam spinila, potom to prešlo, no o bábo sme prišli, MA v 10tt. Druhýkrát sa krvácanie zopakovalo hneď na začiatku tehotenstva, znovu nasadený duphaston, no ešte asi ďalšie dva týždne aj počas brania duphastonu som spinila, potom to prestalo a dnes máme dvojročnú slečnu 😊 čiže tie prvé týždne je to fakt o šťastí a záleží, či je plod ok,...telo vie, čo robí, že niekedy to tehotenstvo proste nevyjde. Treba myslieť pozitívne. Držím veľmi, veľmi palce, nech to úspešne dosiahnete do konca 😊
@livuska124 dakujem tak ja snazim mysliet pozitivne..viem co jw to stratit babo ked je to vase prve ....tak preto v kutiku duse dufam ze toto sa nam uz podari dotiahnut uspesne dokonca.....a mas pradu vsetko zavisi od prirody a ze co sa ma stat sa stane...
@janulienockanr ahoj, ja som na tom podobne. hned od 4 tt. asi 2 dni po pozitivnom teste som uz zacala spinit, iba trosku, a hnede, ale volala som hned dr. tak som dostala duphaston 2* denne. o par dni na to vecer som si nasla trosku krvi... tak som na druhy den rano isla do nemocnice, tam mi potrvdili, ze tehotna som, ale este nebolo vidiet srdiecko. este beriem tabletky na stitnu, a vystrasila ma, ze ked tie hodnoty nie su take a take, tak potratim... aj ked krcok maternice je uzavrety... no, poobede som opat nasla trosku krvi, tak som volala svojmu lekarovi, ten mi nariadil zvysit duphaston na 3* denne. odvtedy je to o trosilinku lepsie, ale bolo este trosku hnede aj vcera, aj predvcerom rano. kazala mi, keby bola krv, tak zvysit na 4 denne. strasne sa bojim, som velmi nepokojna, snazim sa nic nerobit.... nemahat sa. uz som prezila vselico, 3 potraty, ale mam aj jednu krasnu dcerku, ta je za dvoch chlapcov :D niekedy na mna skace, tak si drzim brucho, aby sa nieco nestalo... proste potrebovala by som sa nejako ukludnit, viem, ze co ma byt, to bude... nejako to neviem ovplyvnit. aj tak sa stale kontrolujem, beham furt na wc, ci tam nie je nieco hnede a tak...potrebovala by som asi nejake bylinky na ukludnenie hlavy... vsetci sme doma z toho nervozny, ani muzovi to nie je jedno... ach, co mam robit??