Kto je otcom dieťaťa?
Ahojte. Rada by som sa opytala skusenych zien aj muzov, ktori by mi vedeli poradit.
Mala som pohlavny styk s jednym muzom 22. Jula a s druhym 08. Augusta
Dnes mi povedali, ze som vo 6 tyzdni a 4 dni, avsak ani jedno z toho nevychadza. Cez trojclenku mi vyslo, ze som vo 6.57 tyzdni a teda ked si to spocitame, tak vychadza ze
46 dni su 6 tyzdne a 4 dni
Muz cislo 1: 52 dni od 22. Jula
Muz cislo 2: 36 dni od 08. Augusta
Fertilizacia vajicka trva max 24h, vraj tu je nejaka odchylka ale Neviem presne kolko a na kolko bol ultrazvuk presny.
Kto je teda otcom? Som zufala, netusim.
🤣🤣🤣....odpadnem
Pozri vypocty sedia na c. 2. A este k tej 1. Po sexe s nim ti dosla ms. Cize na 99% nie je otcom. Ano "obcas" sa tvrdi ze zena dostane ms aj ked je uz tehotna. Ale za prve s cvicenim to nema nic spolocne a je to vacsinou len "spinenie pri tehu" co si zeny pomylia s ms. Tehotenstvo sa proste rata od poslednej ms a tu si mala 26.7 (a aj to sedi na par dni). Cize ten sex s c1. pred tvoj ms je uplne bezpredmetny a nie je ani zaratany v tom vypocte.
@lotma z diskuZie neodídem... musí ma vyhodiť admin - a ten nemá prečo....😉
DNA ti odpovie na otazku a nie trojclenka.
@kvetinka75 presne tak, jej vyjadrovanie aj problém o nej vypovedá viac než dosť, účet založený teraz
Čo ste sa tak do nej obuli?To je jej vec s kolkymi chlapmi sexuje a kedy..Sa tu netvárte ako nejake mnisky...Ktovie s kolkymi vy trtkate a tu sa hrate na sväte... A tebe autorka prajem nech Ti všetko dobre dopadne 🥰 Nech je bábo hlavne zdravé to je najdôležitejšie
@kvetinka75 aké vyjadrovanie?Veď to vy všetky ste tu písali primitivnosti..Ona len reaguje
Myslela som si o sebe, že som dosť inteligentná, ale ja ani za toho boha neviem, ako sa z týchto údajov a v tejto situácii dá využiť trojčlenka 🤦🏼♀️😂😂😂 čo kde kam treba dosadiť aby vyšiel relevantný výsledok 🤔😂
@lotma vždy keď sa to zvrtne na oplzle' urážky,je viac ako jasné,že buď si naozaj 'dáma najvyššej kategórie",ktorá má čo robiť,aby si vôbec vedela spočítať sexuálnych partnerov v poslednej dobe,alebo len 'socialny prieskum' na tému- "ako ženy vnímajú tehotenstvo u osoby ,ktorá mení chlapov ako ponožky "
A tretia možnosť je - FAKE TÉMA ,v poslednej dobe ich je viac ako húb po daždi

@dusankomoj Nie, teba konkrétne som nemyslela, že do autorky kopeš. Ale, bohužiaľ, iné ženy tu áno. Na teba som reagovala len preto, lebo si sa pýtala, na čo autorka potrebuje vedieť, kto je otcom jej dieťaťa. Na tie iné, čo sa tu správajú, ako hyeny, sa mi ani reagovať nechcelo. ☹️