icon

Kto je otcom dieťaťa?

lotma
13. sep 2022

Ahojte. Rada by som sa opytala skusenych zien aj muzov, ktori by mi vedeli poradit.
Mala som pohlavny styk s jednym muzom 22. Jula a s druhym 08. Augusta

Dnes mi povedali, ze som vo 6 tyzdni a 4 dni, avsak ani jedno z toho nevychadza. Cez trojclenku mi vyslo, ze som vo 6.57 tyzdni a teda ked si to spocitame, tak vychadza ze

46 dni su 6 tyzdne a 4 dni

Muz cislo 1: 52 dni od 22. Jula
Muz cislo 2: 36 dni od 08. Augusta

Fertilizacia vajicka trva max 24h, vraj tu je nejaka odchylka ale Neviem presne kolko a na kolko bol ultrazvuk presny.

Kto je teda otcom? Som zufala, netusim.

h2
13. sep 2022

@dusankomoj Nie, teba konkrétne som nemyslela, že do autorky kopeš. Ale, bohužiaľ, iné ženy tu áno. Na teba som reagovala len preto, lebo si sa pýtala, na čo autorka potrebuje vedieť, kto je otcom jej dieťaťa. Na tie iné, čo sa tu správajú, ako hyeny, sa mi ani reagovať nechcelo. ☹️

silvike
13. sep 2022

@lotma A s Vasim dietatom ratate ? Na neho myslite ? Pre neho by ste chceli akeho otca ?

doriiis
13. sep 2022

🤣🤣🤣....odpadnem

veroniq85
13. sep 2022

Pozri vypocty sedia na c. 2. A este k tej 1. Po sexe s nim ti dosla ms. Cize na 99% nie je otcom. Ano "obcas" sa tvrdi ze zena dostane ms aj ked je uz tehotna. Ale za prve s cvicenim to nema nic spolocne a je to vacsinou len "spinenie pri tehu" co si zeny pomylia s ms. Tehotenstvo sa proste rata od poslednej ms a tu si mala 26.7 (a aj to sedi na par dni). Cize ten sex s c1. pred tvoj ms je uplne bezpredmetny a nie je ani zaratany v tom vypocte.

lotma
autor
13. sep 2022

@silvike ziadneho, ja ich nechcem

deti95060810
13. sep 2022

@lotma z diskuZie neodídem... musí ma vyhodiť admin - a ten nemá prečo....😉

bessie12
13. sep 2022

@lotma tak potom nechápem tu otázku. Nedaj zapísať otca do RL dietata alebo otec neznámy, ked nechceš ani jedného.

srferreira
13. sep 2022

DNA ti odpovie na otazku a nie trojclenka.

lalenka33
13. sep 2022

@kvetinka75 presne tak, jej vyjadrovanie aj problém o nej vypovedá viac než dosť, účet založený teraz

sense
13. sep 2022

@lotma chlap číslo 2

eva112014
13. sep 2022

@lotma A chceš si dieťa nechať?

lotma
autor
13. sep 2022
lotma
autor
13. sep 2022

@lalenka33 vypadni

lily405
13. sep 2022

Čo ste sa tak do nej obuli?To je jej vec s kolkymi chlapmi sexuje a kedy..Sa tu netvárte ako nejake mnisky...Ktovie s kolkymi vy trtkate a tu sa hrate na sväte... A tebe autorka prajem nech Ti všetko dobre dopadne 🥰 Nech je bábo hlavne zdravé to je najdôležitejšie

lily405
13. sep 2022

@kvetinka75 aké vyjadrovanie?Veď to vy všetky ste tu písali primitivnosti..Ona len reaguje

h2
13. sep 2022

@lalenka33 Účet založený teraz, vypovedá akurát tak o tom, že teraz potrebuje poradiť, doteraz asi nepotrebovala. Ach, ženy, fakt ste hrozné niektoré. ☹️

nykkushka
13. sep 2022

Myslela som si o sebe, že som dosť inteligentná, ale ja ani za toho boha neviem, ako sa z týchto údajov a v tejto situácii dá využiť trojčlenka 🤦🏼‍♀️😂😂😂 čo kde kam treba dosadiť aby vyšiel relevantný výsledok 🤔😂

lotma
autor
13. sep 2022

@lily405 dakujem velmi pekne 😇

lotma
autor
13. sep 2022

@nykkushka trojclenka logicky, 6 tyzdnov a 4 dni, takze 4 dni su 0.57 z jedneho tyzdna. Preto to je 6.57 tyzdna

derdia
13. sep 2022

@lotma. Nuz ako sa hovori ak to je pravda... To je tvoj problem....

lotma
autor
13. sep 2022

@derdia a kto pise ze to nie je moj problem. Mna zaujima nieco uplne ine ako “moj problem” skus si precitat nie len tri vety, ale cele

nini1978
13. sep 2022

@lotma vždy keď sa to zvrtne na oplzle' urážky,je viac ako jasné,že buď si naozaj 'dáma najvyššej kategórie",ktorá má čo robiť,aby si vôbec vedela spočítať sexuálnych partnerov v poslednej dobe,alebo len 'socialny prieskum' na tému- "ako ženy vnímajú tehotenstvo u osoby ,ktorá mení chlapov ako ponožky "
A tretia možnosť je - FAKE TÉMA ,v poslednej dobe ich je viac ako húb po daždi

nini1978
13. sep 2022

@lily405 to ty naozaj myslíš vážne,že jedna inteligentná žena sa môže pýtať na soc.sieti KTO JE OTEC?
pripisanim dvoch dátumov?

lotma
autor
13. sep 2022

@nini1978 vypadni

bessie12
13. sep 2022

@lotma nebud drza. Trocha slušnosti by ti nezaškodilo. Ked nechces, aby komentovali, tak si nemala zakladať temu. Musis prijat aj takéto komentáre. 🤦‍♀️

nini1978
13. sep 2022

@lotma si sa zaregistrovala na koňa,aby si zistila kto je otec?
Ti poradila spolužiačka na druhom stupni ZŠ?
Úroveň zmýšľania možno lepšie prvý stupeň.vyjadovanie ani nehovorím

lotma
autor
13. sep 2022

@nini1978 :d nepis

kamatopo
13. sep 2022

@lotma ja by som sa zasmiala keby tam budu dve embryá 😉. Aj to sa stáva

h2
13. sep 2022

@lotma Ak si už odpoveď dostala, možno by si mohla napísať adminom, aby diskusiu odstránili. Tu už sa ti iného, ako urážok a výsmechu nedostane. Je mi to ľúto. Toto je realita tohoto fóra. ☹️