icon

Kto je otcom dieťaťa?

lotma
13. sep 2022

Ahojte. Rada by som sa opytala skusenych zien aj muzov, ktori by mi vedeli poradit.
Mala som pohlavny styk s jednym muzom 22. Jula a s druhym 08. Augusta

Dnes mi povedali, ze som vo 6 tyzdni a 4 dni, avsak ani jedno z toho nevychadza. Cez trojclenku mi vyslo, ze som vo 6.57 tyzdni a teda ked si to spocitame, tak vychadza ze

46 dni su 6 tyzdne a 4 dni

Muz cislo 1: 52 dni od 22. Jula
Muz cislo 2: 36 dni od 08. Augusta

Fertilizacia vajicka trva max 24h, vraj tu je nejaka odchylka ale Neviem presne kolko a na kolko bol ultrazvuk presny.

Kto je teda otcom? Som zufala, netusim.

Strana
z5
katy084
13. sep 2022

🙄

lalenka33
13. sep 2022

@h2 myslím, že mám právo sa vyjadriť vo verejnej diskusii a či sa tebe alebo hocikomu inému moje komentáre páčia alebo nie mi je úplne jedno. Akú otázku dala také odpovede dostala. Keď už si tu nejaký piatok, tak musíš vidieť, že to čo sa tu posledne deje a aké témy tu vznikajú tu pred tým nebolo. Čoraz viac detí tu zakladá takèto témy. A hlavne sa tu vrece roztrhlo s takýmito diskusiami od kedy vznikol modrý komik aby zbieral sledovanosť a lajky na IG. Takúto diskusiu nezaloží normálna žena. Ja som na rovinu napísala čo si myslím. Za svojím názorom si stojím.

nevenka
13. sep 2022

@any_soj tak vysvetlene, ze klobuk dole. Sedi to ako r*t na serbel 😊. Ten chlap c.1 nie je urcite otcom. Suhlasim s Tebou.

h2
13. sep 2022

@lalenka33 Ja netvrdím, že nemáš právo. Ja sa čudujem, čo z toho majú tie ženy, čo sa tu do nej pustili. Čo im urobila, ako im ublížila? Prečo má dospelá inteligentná žena potrebu písať inej žene, že má menej rozumu, ako slečny na výpadovke? Áno, žijeme v slobodnej krajine a máš plné právo tento tvoj názor tu verejne napísať. Ja sa pýtam: Načo? 🤷🏻‍♀️

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
lienka445
13. sep 2022

@lotma kedze si mala poslednu MS 26.7.2022 tak ste sa s muzom č.2 pekne trafili do ovulky, ktora bola okolo 8.8.2022😀 GRATULUJEM panovi cislo 2 👏👏😀 toho muze cislo 1 môžeš rovno vyskrtnut

natalienka12
14. sep 2022

Pripustam, ze existuju financne a mentalne tak nezavisle zeny, ktore vyhladavaju muzov len za ucelom splodenia dietata. ALE! Kazda jedna vie, ze tehotenstvo sa pocita od 1. dna menstruacie a ziadna nornalna zena nepocita dni tehotenstva cez trojclenku. 😂 Toto bude iny mentalny skvost 😂 a ano, damy, aku otazku polozila, taku odpoved dostala. Ak nechce, aby sme sa jej vysmievali, tak sa mala opytat kamaratky na kave alebo svojej mamy, chuderka. Ked vysla s kozou na trh, rozumej verejne prezentovala svoje IQ hupacieho konika, tak si kazdy moze napisat co chce a ona nebude diktovat, kto a ako sa moze k tej rozumovej zaostalosti vyjadrit.

whatever1
14. sep 2022

@natalienka12 Vyjadrit sa mozes ale bez urazok. A nie, vsetky zeny nevedia ze tehotenske tyzdne sa pocitaju od 1veho dna poslednej menstruacie. Zeny ktore este nikdy neboli tehotne to ani nemaju preco vediet. Dozvedia sa to vacsinou az ked im doktor oznami v ktorom tyzdni su. Autorka bola na gynekologii vcera a vcera sa aj tuto informaciu s tyzdnami dozvedela. Urcovat jej vysku IQ na zaklade tohto dokazuje zase tvoju inteligenciu. A co sa ludskosti tyka, mne nepride normalne vysmievat sa niekomu za jeho IQ. Bezne sa takto z ludi vysmievas zato aki su?

lalenka33
14. sep 2022

@h2 vidíš a ja sa zasa pýtam načo má 1 dospelá osoba potrebu založiť si účet na MK a pýtať sa cudzích žien kto je otcom jej dieťaťa. Vidíš rozdiel v jej otázke a mojej odpovedi? Tak ako ty nechápeš prečo mám ja potrebu sa vyjadrovať ja nechápem prečo má ona potrebu sa niečo takèto pýtať. O tom je diskusia. Každý vyjadrí svoj názor. Niekomu sa páči, niekomu nie. Keď založím takúto diskusiu, tak čakám presne takèto odpovede. To je presne cielom týchto fake tém rozprúdenie diskusie a kopec lajkov na instagrame a presne to sa tam včera dialo, keď tam modrý komik zadal túto tému, ktorú si tu pravdepodobne aj sám založil.

lalenka33
14. sep 2022

@whatever1 zistiť ako sa počítajú týždne jej povie google za pár sekúnd, ale ona radšej použila trojčlenku. Už len toto ti veľa povie. Okrem toho mohla túto otázku položiť svojej gynekologičke. Možno by jej lepšie vysvetlila ktorý chlap je otec.

whatever1
14. sep 2022

@lalenka33 Autorka trojclenkou nezistovala ako sa pocitaju tehotenske tyzdne. Automaticky to brala tak ze prvy den je den otehotnenia nie den kedy jej zacal menzes.Vela zien si toto myli a svojim sposobom opravnene pretoze tehotna zacinas byt az po uhniezdeni, tie cca dva tyzdne pred tehotna nie si. Za mna isla na ten vypocet celkom dobre, akurat nevedela o tom ze sa ma odrazit od ineho datumu. A ze sa nepriznala doktorke ze nevie kto je otec je hadam pochopitelne.

1mina
14. sep 2022

Necitam celu diskusiu ale uplne sa mi vybavila kniha dieta bridget jonesovej tam sa to riesi celu knihu 😁

lucecyta
15. sep 2022

@lalenka33 poznám také bohužiaľ :( ale podľa mňa toto je somarina

ankare
15. sep 2022

@lotma koľko máš rokov? Ľúbiš muža c. 2?

lotma
autor
15. sep 2022

@ninusa221 a potom rok neotehotniem po vysadeni

lotma
autor
Odpoveď bola odstránená
nykkushka
16. sep 2022

🤣🤣🤣🤣
Modry Komik už nie je IN 🤣🤣🤦🏼‍♀️🤣

https://emefka.sk/ktory-z-dvoch-muzov-je-otcom-...

lotma
autor
17. sep 2022

@nykkushka budem Vas informovat, ze kto bude otcom. Zatial rozmyslam stale nad jednou aj druhou moznostou.

loliki
Autor odpoveď zmazal
gabrielamodrykonik
8. okt 2022

@lotma podla mna muz cislo dva 🙂. Ak si podla lekarov v 6T4D, tak realne si 4T4D, pretoze lekari to rataju od menstruacie, nie od ovulacie, ale realne ta mohol oplodnit len muz v case ovulacie. Ked si vezmem, ze s druhym si mala styk 08.08. a v case pisania prispevku bolo 13.09., rozdiel je 36 dni. Prirataj si od 08.08. 4Ta4D a vyjde ti muz cislo 2. Inak tie dni nemusia byt uplne presne. A ak chces mat istotu, tak si daj spravit test otcovstva s druhym muzom. Na 99 % sa potvrdi, ze on je otec.

bejciba
8. okt 2022
lotma
autor
17. okt 2022

@bejciba bola som u lekara a povedali mi, ze to nie je od poslednej menstruacie, ale od velkosti plodu, ktory bol v dany den odmerany, takze stale moze byt otcom dietata aj muz cislo 1 alebo muz cislo 2

gabrielamodrykonik
17. okt 2022

@lotma pride mi z toho co pises, ze mozno by si bola radsej, keby to bol muz cislo 1, ale na 99,99 % je to muz cislo dva. S nim si daj spravit aj test otcovstva ako s prvym a takmer s istotou mu vyjde pozitivny test, teda, ze je otec. Prvemu by som to zatial vobec nevesala na nos, az ked sa nepotvrdi test otcovstva pri druhom, co je viac mene nepravdepodobne.

lotma
autor
26. okt 2022

@gabrielamodrykonik Otcom dietata je muz cislo 1! Potvrdil mi to ultrazvuk, ktory som si zaplatila a lekar skonstantoval presny den plodu a povedal, ze vylucuje muza cislo 2. Tvrdi ako aj ini lekari, ze menstruaciu mozem dostat aj pocas toho ako som uz na ceste byt tehotna. Takze zaver tejto temy, nejasnej odpovedi a dramy je jasne, ze otec dietata je MUZ CISLO 1 ! ! ! Velkost plodu to jasne potvrdil.

nnikka
26. okt 2022

@lotma a už o tom vie, že bude otcom?

nnikka
26. okt 2022

@lotma len mu nikdy nepovedz, že si chápala aj s iným. Môže to zle dopadnúť...

kamatopo
26. okt 2022

Uf to sme si vydýchli😂😂😂. Ja že nakoniec bude otcom čislo päť

andy_sixx24
16. dec 2022

Boris Kollár

kamila1982
16. dec 2022

haha mala som pravdu --

gabrielamodrykonik
16. dec 2022

@lotma tak gratulujem, ze konecne vies, kto bude otcom 😆. Tak to potom ani nemusela byt menstruacia, ale implantacne krvacanie, ktore si zeny casto mylia s menstruaciou.

Strana
z5