icon

LadeeVita - vaše skúsenosti

steffi50
11. máj 2018

Ahojte mate niektora skusenosti ?

ivankalaco
11. máj 2018

@steffi50 áno mám, vrátila som sa k Femibionu..

1mina
11. máj 2018

Ja som ju jedla prve tri mesiace 🙂 tak neviem ci tam je nejaky extra rozdiel aj tak treba hlavne zdravo papat...po cca 15 tyzdni uz nejem nic iba zeleninu a ovocie to staci 😉

steffi50
autor
11. máj 2018

A nejake extra priberanie alebo nejake ine vedlajsie ucinky to nema ? Dnes mi dal.lekar letak ze si mam zakupit toto alebo nieco podobne...tak preto zistujem a pytam sa

1mina
11. máj 2018

@steffi50 ono nas skor tak ucili ze po tom 14, 15 tyzdni uz je vyvinute babo a je aj zbytocne zatazovat telo doplnkami...v tom neskorsiom stadiu potom zena ma aj tak dost zatazene ladviny moze zadrziavat vodu aj vyse priberat - a telo inak vylucuje vitaminy umele ako take zo stravy ... potom je dolezitejsie zdravo jest teraz bude aj super sezona nato dlho 🙂 ja som ich teda tieto jedla prve 3 mesiace cca aj to nie kazdy den ked ma napadlo 😁 ja som teda prve mesiace nepriberala vobec len schudla este... teraz priberam dost aj bez toho aby som si este pridala 😃 a treba vela pit nato pozor...a vlastne jedia sa po jedle tie vitaminy lebo sa rozpustaju v tukoch inak by ste si zbytocne dala... od 3m.jem len vela ovocia a zeleniny... a babo je podla merani celu dobu vacsie takze mu myslim urcite nechybalo ;)

steffi50
autor
11. máj 2018

@1mina ja som praveze este len na zaciatku,dnes na sone malo videl mam prist o tyzden a toto mi dal tqk vyskusam to prve 3 mesiace a uvidime 🙂 dakujem za radu

ukulela
11. máj 2018

ja som brala, pri prvom aj pri druhom. jedine, co mi prekazalo, bolo, ze su velke - ale to su aj ine tabletky (chlap mi kupil v lekarni ine, ked sa inuli) a mne sa velke teraz zle prehltaju, az ma napina - ani paralen neviem dobre prehltnut ....

1mina
11. máj 2018

@steffi50 jasne na zaciatku kludne si davaj mne aj napr nechutilo vobec jest najprv tak som si radsej dala ze aby som sa aspon tim troska 🙂

steffi50
autor
11. máj 2018

@1mina dakujem za radu ...tak si ho kupim aspon na zaciatok...ja nemam zatial nejake tazkosti ale nakolko som kavickar tak ma boli neskutocne hlava odkedy nepijem kavu ...ale musim to nejak zvladnut 🙂

nadazdi
11. máj 2018

@steffi50 ak chceš idem dnes na poštu, tak ti pošlem za poštovné 🙂 ostal mi ešte jeden paklik 🙂 už nekojim

steffi50
autor
11. máj 2018

@nadazdi no ak ho uz vazne nepotrebujes tak budem vdacna poslem spravou udaje ? A ako chces platbu na dobierku alebo ako ti je lepsie

nadazdi
11. máj 2018

@steffi50 napísala som ti ip ☺️

meandbaby
11. máj 2018

Mozno stoji za to porovnat tu gramaz oboch, Femibion al Ladeevita.Ci rovnake mnozstvo vit obsahuju.

steffi50
autor
11. máj 2018

Este mam otazocku a mozem pouzivat dane vitaminy a plus sumive magnezium z Dm 🙂 ?? Nebude to uz vela pre organizmus

meandbaby
13. máj 2018

@steffi50 magnezium radsej konzultuj s dr.Lebo aby si neprekrocila davku.Neviem ako sa davkuje.Hadam mineralku mas lepsiu, vraj tie sumive nie su zdrave kvoli niecomu.