LadeeVita - vaše skúsenosti
Ahojte mate niektora skusenosti ?
Ja som ju jedla prve tri mesiace 🙂 tak neviem ci tam je nejaky extra rozdiel aj tak treba hlavne zdravo papat...po cca 15 tyzdni uz nejem nic iba zeleninu a ovocie to staci 😉
A nejake extra priberanie alebo nejake ine vedlajsie ucinky to nema ? Dnes mi dal.lekar letak ze si mam zakupit toto alebo nieco podobne...tak preto zistujem a pytam sa
@steffi50 ono nas skor tak ucili ze po tom 14, 15 tyzdni uz je vyvinute babo a je aj zbytocne zatazovat telo doplnkami...v tom neskorsiom stadiu potom zena ma aj tak dost zatazene ladviny moze zadrziavat vodu aj vyse priberat - a telo inak vylucuje vitaminy umele ako take zo stravy ... potom je dolezitejsie zdravo jest teraz bude aj super sezona nato dlho 🙂 ja som ich teda tieto jedla prve 3 mesiace cca aj to nie kazdy den ked ma napadlo 😁 ja som teda prve mesiace nepriberala vobec len schudla este... teraz priberam dost aj bez toho aby som si este pridala 😃 a treba vela pit nato pozor...a vlastne jedia sa po jedle tie vitaminy lebo sa rozpustaju v tukoch inak by ste si zbytocne dala... od 3m.jem len vela ovocia a zeleniny... a babo je podla merani celu dobu vacsie takze mu myslim urcite nechybalo ;)
ja som brala, pri prvom aj pri druhom. jedine, co mi prekazalo, bolo, ze su velke - ale to su aj ine tabletky (chlap mi kupil v lekarni ine, ked sa inuli) a mne sa velke teraz zle prehltaju, az ma napina - ani paralen neviem dobre prehltnut ....
Mozno stoji za to porovnat tu gramaz oboch, Femibion al Ladeevita.Ci rovnake mnozstvo vit obsahuju.
Este mam otazocku a mozem pouzivat dane vitaminy a plus sumive magnezium z Dm 🙂 ?? Nebude to uz vela pre organizmus

@steffi50 áno mám, vrátila som sa k Femibionu..