icon

Lekár nepočul akciu srdiečka

ebigeil
21. nov 2015

Ahojte prosim Vas stretli ste sa už niektorá že pri prvom ultrazvuku bolo vidieť akciu srdiečka to bol podľa ultrazvuku 6+5 podľa PM veľkosť bábätka zodpovedala 6+0 na ďaľšiu kontrolu som išla o dva tyždne čo bolo podľa PM 8+6 veľkosť bábätka bola 8+1 no žiaľ nevidela akciu srdiečka . Dala mi lekarka papier na predoperačné vyšetrenie a že v pondelok mám dojsť na kontrolný ultrazvuk . Stále dúfam a verím že bude znova vidieť akciu srdiečka no na druhej strane sa strašne bojím. Ďamujem za každú odpoveď.

Strana
z2
lenkark
25. nov 2015

Aj nám sa to bohužial stalo...pvré tehu bez problémov a pri druhom v 11tt som začala špiniť a srdiečo bohužial nebilo,za tri dni kyretáž a v ten deň ma pustili...pre mňa to bolo strašné obdobie ale všetko sa časom zahojí ale spomienkka ostáva.pri pomyslení naň mi je strašne smutno aj keď je to už 3 roky....treba sa stým vysporiadať my mu/jej ideme vždy zapáliť sviečočku 🙂 do pol roka som otehotnela a po byte nám už behá 4 ročný a 2 ročný šinter 🙂 držím palčeky lebo telo sa zahojí rýchlo ale dušička sa spametáva dlhšie...treba myslieť pozitívne...držkaj sa 🙂

ebigeil
autor
25. nov 2015

@lenkark ďakujem za povzbudive slova. ☺

ebigeil
autor
25. nov 2015

@editka11 držim palce tak ako mne radili druhe mysli pozitívne že to bude ok😊 potom napíš ja Vam ďám vedieť v piatok či sa udial zázrak . Stále verím a dúfam.

ebigeil
autor
25. nov 2015

@hameeda V piatok ráno zopakujú tak ešte stále verím a dúfam. 😊

kliara
27. nov 2015

@ebigeil - držím palce na zajtra.

ebigeil
autor
27. nov 2015

@editka11 Ahoj ako dopadla tvoja kontrola? Dúfam, že všetko tak ako má teda dobre.

ebigeil
autor
27. nov 2015

@kliara žiaľ nedopadlo to dobre , ale už to mám za sebou pred chvíľov som došla domov.

betka239
27. nov 2015
Používateľ betka239 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od betka239.

@ebigeil :( tak to mi je luto.. Drz sa!!

bebe2013
27. nov 2015

@ebigeil to mi je luto. Drz da!

lenkark
28. nov 2015

mrzí ma to,veľa s nás vie čo prežívaš ... je to smutné,ale zase bude dobre a treba veriť že nabudúce to dopadne dobre... držkaj sa

olivia98
8. júl 2024

Ahojte, prosim Vas ma niektora z Vas skusenost s tym, ze v 8tt Vam lekar povedal - nevyzera to dobre, srdce nebije pravidelne? Dakujem za kazdu odpoved

Strana
z2