Lekár nepočul akciu srdiečka
Ahojte prosim Vas stretli ste sa už niektorá že pri prvom ultrazvuku bolo vidieť akciu srdiečka to bol podľa ultrazvuku 6+5 podľa PM veľkosť bábätka zodpovedala 6+0 na ďaľšiu kontrolu som išla o dva tyždne čo bolo podľa PM 8+6 veľkosť bábätka bola 8+1 no žiaľ nevidela akciu srdiečka . Dala mi lekarka papier na predoperačné vyšetrenie a že v pondelok mám dojsť na kontrolný ultrazvuk . Stále dúfam a verím že bude znova vidieť akciu srdiečka no na druhej strane sa strašne bojím. Ďamujem za každú odpoveď.
@ebigeil :( tak to mi je luto.. Drz sa!!
mrzí ma to,veľa s nás vie čo prežívaš ... je to smutné,ale zase bude dobre a treba veriť že nabudúce to dopadne dobre... držkaj sa
Ahojte, prosim Vas ma niektora z Vas skusenost s tym, ze v 8tt Vam lekar povedal - nevyzera to dobre, srdce nebije pravidelne? Dakujem za kazdu odpoved

Aj nám sa to bohužial stalo...pvré tehu bez problémov a pri druhom v 11tt som začala špiniť a srdiečo bohužial nebilo,za tri dni kyretáž a v ten deň ma pustili...pre mňa to bolo strašné obdobie ale všetko sa časom zahojí ale spomienkka ostáva.pri pomyslení naň mi je strašne smutno aj keď je to už 3 roky....treba sa stým vysporiadať my mu/jej ideme vždy zapáliť sviečočku 🙂 do pol roka som otehotnela a po byte nám už behá 4 ročný a 2 ročný šinter 🙂 držím palčeky lebo telo sa zahojí rýchlo ale dušička sa spametáva dlhšie...treba myslieť pozitívne...držkaj sa 🙂