Mali ste pred zistením tehotenstva obrovské pocity hladu?
Ahojte. Chcela by som sa opytat, ci mala niektora z vas uplne na zaciatku tehu prip.este predtym ako zistila, ze je tehu, obrovsky hlad?? 😁
@kkvetinka80 u mňa je to teraz tak...som cca v 6tt a stále som hladná...pri malej som to tak nemala
Ja tiez extremny hlad 😀 az sa niekedy cudujem ci som ozaj tehotna ked ostatnym babam je zle a vracaju, maju nechut do jedla a ja by som jedla len 😀 ..ale som iba 5+1tt
@zelva123 ja som tiež pri prvej stále vracala,zato teraz stále skvrkanie v bruchu a hlad 🤦
To budú chalani🤣ja som bola furt hladná a reznovbybsom jedlá na kila
Ja mam obrovský hlad a nie som tehotná 😄😄🙈🙈 sranda 😊
@kvadrinkaaa 😁😁😁
@evkars myslis, ze na tom nieco je? Ze pri chalanoch je tehotna mamicka hladna a pro dievcatkach zvracia? 🤔😁
Ja neviem ale boli sme tehotné dve naraz, mne nič nebolo len by som jedla, nezvracala som ani raz a kolegyňa zvracala
@kkvetinka80 Ja. Brutalne navaly hladu som mala presne takto, este predtym, nez som zistila, ze som tehotna. A vydrzali mi este cely dalsi mesiac.

@kkvetinka80 ja som ho mala celé 3 mesiace😂.. Uplne az krce.. Musela som si vzdy dat nieco do zaludka lebo mi bolo az zle z toho aka som bola hladna..