icon

Mali ste tehotenstvo bez príznakov?

sunny_g
26. okt 2022

Ahojte maminy, prosím koľké ste mali tehu bez príznakov? Som v 5tt a je to moje 3 tehu. V každom predošlom už som v tomto čase zvracala 🙈
Teraz okrem vynechanej MS, pozitívneho testu a únavy nič iné nemám. Jedine ma oblieva teplo počas dňa a občas cítim bruško také ťahy. Prsia nič (kojím) ani žalúdok a ani nič iné. Akurát čo sa jedenia týka tak neviem naraz zjesť veľa.

Mali ste niektoré takéto v podstate bez výrazných príznakov tehu a všetko bolo v poriadku?

Ďakujem krásne

Mali ste tehotenstvo bez príznakov?
luccija
•
26. okt 2022

@sunny_g žiadne problémy som nemala iba má bolelo mesiac prsia na začiatku.Bud rada, že nezvracias

1angelika
•
26. okt 2022

buď rada a nemaj obavy, môj prípad to nieje ale mám viac kamošiek ,ktorým bolo pri prvom zle a pri druhom nič..

sasanka605
•
26. okt 2022

Asi pri prvom som trochu zvracala inak nic, pri druhom vobec nic. Jediná vec z ktorej mi bolo zle na žalúdok boli tehotenské vitaminy

vevulik18
•
26. okt 2022

@sunny_g ja som takisto nič nevedela, až kým som si uvedomila že MS som už dávno mala dostať, vtedy sme mali toho veľmi veľa v praci a úplne som zabudla na to .. počas celého tehotenstva mi nebolo zle ani nič 🙂
A dcérka je zdravá 🙂

kacena1991
•
26. okt 2022

Ja som mala take tehotenstvo bez priznakov.nevracala som ani jediny raz. Akurat mi priserne smrdel cigaretovy dym a tuniak. Jedine som nemohla cistu vodu pit len mineralku, inak mi ostalo tazko

taga
•
26. okt 2022

Dve tehotenstva, ani raz mi nebolo zle, ani pri jednom... ziadne prsia naliate, ziadne chute, nic podozrive... super plet a unava, to bolo asi vsetko 🙂 a boli to dvaja chalani 🤣

beata_k
•
26. okt 2022

Rastlo len brucho. Ziadne chute, ziadne nevolnosti, nenapinalo ma z pachov, vsetko mi chutilo tak ako pred tehotenstvom.
Nie je pravda, ze zene musi byt pocas tehotenstva zle. Su to len myty a legendy.

zuzi0911
•
26. okt 2022

Prvé 2 tehotenstva ,keby mi nerastie brucho ani neviem,že som tehotná. Nemala som vibec nič...okrem bolesti podbruska ...žiadne prsia,jedli,chute,unava proste nič....
Tretie tehitenstvo od 6tt nevoľnosti,unava ,problémy s jedlom atď...A potratila som v 11tt
Štvrté tehotenstvo opäť nevoľnosti, časté močenie každé 2 h deň noc,o jedle nehovorím...nezniesla som kečup,rajčiny a inú zekeniny,vajíčka atď,nafukovanie,zapcha,kyselina,bolesti zaludka ...si viete predstaviť môj stres ....dnes som zacala 19tt...
Od 16tt mi je lepšie .
Takže žiadny stres ....

sudocek
•
26. okt 2022

@sunny_g Môžeš byť len rada že nemáš žiadne nevoľnosti.Ja som prevracala celé tehu.Len som sa na pohár s pitím pozrela a už sa mi krútil žalúdok. Tak si to užívaj. A držím palce.

stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
jaskolka
•
26. okt 2022

Mne bolo zle od 6 tt do 14 tt, potom úplná pohoda.

123el123
•
26. okt 2022

To je este velmi skoro..zle mi bolo az o par tyzdnov neskor😄

deti95060810
•
26. okt 2022

nemáš príznaky a si v 5 tt.... ja som príznaky nemala ale že žiadne a dozvedela som sa, že som v 15 tt...

dixitka
•
26. okt 2022

Tak 5.tt je ešte veľmi skoro, nie? Aj ak si to v predošlých tehotenstvách mala inak. Ja som teraz síce prvýkrát tehotná (15 tt), tak nemám veľmi s čím porovnávať, ale v 5. tt mi tiež dokopy nič nebolo, akurát mi menej chutilo jesť / rýchlo som sa zasýtila. A potom sem-tam niečo, ľahká únava, pichnutie v podbrušku... Väčšina príznakov sa mi rozbehla naplno ale až cca od 7. tt. A sú aj žienky, ktorým nič nie je celé tehotenstvo 🙂

h2
•
26. okt 2022

@sunny_g Mala som ešte menej príznakov, ako ty. Vlastne doslova žiadne, ešte aj menštruáciu som mala prvé dva mesiace tehotenstva.

veronika3110
•
26. okt 2022

@sunny_g áno mala som to tak isto.. to ze nezvracias neznamená že niečo nie je v poriadku

nevenka
•
26. okt 2022

@sunny_g ano, takto som to mala 4x 😆

kulumulu123
•
26. okt 2022

@sunny_g moj jediny tehot priznak bol rastuce brucho a porod mam 2deti a som nesmierne stastna ze to takto bolo.. Hlava strcena v zachode xkrat denne mi ozaj nechybala ani na okamih 😊

majki_ki
•
26. okt 2022

@sunny_g ja som takto skoro nemala žiadne príznaky, prišli až tak okolo 7 týždňa

sunny_g
autor
•
26. okt 2022

Ďakujem krásne, tak zostávam kľudná ♥️

carinka888
•
26. okt 2022

@sunny_g a jemozne ze mi digi test ukazala dnes 1-2 ale palickove su este negativne.. ale picha ma v podbrusku .. je to ok? Skoro pri suske hore… dakujem

sunny_g
autor
•
26. okt 2022

@carinka888 ťažko povedať, skús test o 2 dni

svetlonos
•
26. okt 2022

@sunny_g
Ahoj ano, zle mi bolo len ked som bola hladna. Hned som nieco zjedla a hotovo. Vracala som za cele tehotenstvo 2 x - z mineralky, rano na lacno 😂 Inak pohoda, ziadne nevolnosti. Len som prve dva mesiace mala hrozny hlad a okamzite musela jest 😁

fok
•
27. okt 2022

@sunny_g ja som mala celé tehotenstvo jedine na začiatku únavu a potom veľké brucho ;)))))
Nič iné mi nikdy nebolo
Žiadna polest pŕs, vracanie, nechutenstvo, citlivosť na pach. Nič 🙂)))))