icon

Mám ísť na potrat za týchto okolností?

levandula210
1. nov 2018

Dobrý deň, chcem sa spýtať čo by ste robili na mojom mieste. Som tehotná, nechcem ísť na potrat ale otec dieťaťa si dal podmienku že ak si dieťa chcem nechať tak jedine tak že budeme opäť spolu tvoriť pár aby malo dieťa kompletnu rodinu. Ja ale s ním nechcem byť, no ísť na potrat sa mi hnusí. Chcela by som dieta vychovávať sama alebo si nájsť nového partnera, ale otec dieťaťa nedovolí aby jeho dieťa vychovaval niekto iný a bol by ochotný to riešiť aj súdne, má kontakty a povedal mi že cez známosť si vybaví zákaz priblíženia mojho iného partnera s dieťaťom.Poraďte, mám s ním byť nasilu a dieťa si nechať alebo ísť na potrat aj keď nechcem?

Strana
z2
158polica158
2. nov 2018

@amouramour nie nikdy. Take dieťa nema vzor ako to ma fungovať naozaj. Nevie ze ma byt otec mama majú si pomáhať a všetko spolu robit .. nema to odkiaľ oblukat takze aj on tak bude vyrástat. Kolko je rodín takých ze každý z manželov si žijú svoj život ale nikdy daň nerozvedu koli deťom pretoze ti najviac trpia pri rozvodoch. Kedysi sa všetko vydiskutovalo teraz pride jeden problem a od seba kydaju jeden na druhého nevedia si na meno prist. Ako aj v tejto situácii . Dievča je tehotná a zrazu nevie fungovať so svojim priateľom. Je to divne nie? Tak da si dieťa spraviť a potom pride na to ze ho nechce?? Ale to takto nefunguje. Teraz chudák chlap . Decko neuvidí mama ho bude stengrovat proti nemu, matka sa bude snažiť co najviac € z otca dostať. No Sodoma Gomora . A decko nebude vediet kde je sever !!!

amouramour
2. nov 2018

@158polica158 moje dieta tiez vyrasta len so mnou a veruze jej vyrazne prospelo, ze sme ukoncili to trapenie pre vsetkych... A nemyslim si, ze je nejak narusena alebo ako si ty povedala co to bude za decko...ked pozeram na niektore kvazi rodiny, skor sa obavam, co si z toho tie deti vezmu...

tinaa64
2. nov 2018

@158polica158 ja som vyrastala bez mamy (ale v kontalte sme staaale)a otca("darcu" spermii som videla 5 krat v zivote co si pamätam).vychoavval ma moj dedo babka a tety.mtakze biesom z kompletnej rodiny..a co zo mna vyrastlo?normalna zena kt.ma manzela 2 krasne deti ..a nie niesom nijak narusena a ani nic podobne...a nie jedna zena s detmi zije s magorom v domacnosti a deti same prosia matky aby nechala dementa...si myslis ze pre dieta je lepsie vidiet matku ako je deptana od ich otca ?alebo ju vidiet stastnu,vysmiatu a spkojn[u ?a led to raz vo vztahu nefunguje tak preco ho dramzat nasilu?kvoli detom?blbost...deti citia ze medzi rodicmi napätie a ze sa nemaju radi..a to im veru na stasti ci pohodu neprida...a z tych deti vyrastaju normlane osoby ...ano deti potrebuju vzor...ale vzor od normalneho cloveka...ano deti maju vyrastat v uplnej rodine hlavne vo fungujucej kde je laska porozumenie dovera a ucta...a ak ten vztah taky nieje tak na co je to dobre?no ale je to tvoj nazor..ja ti ho neberiem...len som chcela poukazat na to ze deti z "rozvratenych"rodin su uplne normalne a v poriadku

tehotna91
2. nov 2018

a zase sa chcete nechat citovo manipulovat

vy si chcete dat zabit vlastne dieta kvoli dakemu debilovi ???? ak by ste mali 5 rocne date ho zabit lebo to prikazal ex?

Strana
z2