icon

Mohlo byť na ultrazvuku už vidno plod?

siiimaa
10. feb 2022

Ahojte, poprosila by som o radu. Poslednú menštruáciu som mala 12.01 a test som si robila 7.2. vtedy tam bol duch ale každým dňom silnel a v stredu som si spravila digi test ktorý mi ukázal otehotnenie 2-3 čiže 4tt + 2 tehotná. HCG mám 230. Minulý rok som si prešla laparoskopiou a odstránení vajcovodu kvôli mimomaternicovému tehotenstvu a dnes som bola na krvi a doktor mi spravil aj sono ale nič nevidel, len niečo na konci vajcovodu ale že nechce ešte predbiehať s tým, že sám si nie je istý. Chce počkať do budúceho týždňa, že ako sa to vyvinie a že či sa ešte neukáže len ma dosť vystrašil tým " niečím " na vajcovode. Jedine čím sa upokojujem je to, že keď som mala mimomaternicové tak som krvácala a teraz našťastie nič :( Už som z toho zúfalá, lebo by mi vzali aj druhý vajcovod :( Prosím Vás mal niekto podobnú skúsenosť ? Videl doktor neskôr už potom plod alebo to skončilo mimo ?

Strana
z2
siiimaa
autor
10. mar 2022

@mariska1989
@selena_luna tak som bola u doktora a další hematóm. Tak mi dal doktor ešte ascorutin a magnezium ale že je to v poriadku zatiaľ. Srdco bije ako o preteky a bublinka rastie ❤️ Tak som predsa len kus pokojnejšia keď má uistil že je to v poriadku a kým nie je jasná červená krv tak sa nemusím ničoho báť ☺️

@bluehorsee to nevadí, ďakujem krásne 🙏❤️ Najhoršie je, že človek sa po tých zlých skúsenostiach už boji každej veci ktorá sa deje ☺️

selena_luna
10. mar 2022

@siiimaa drzim palce. Ja som si zas odlezala cystu co mohla kedykolvek.prasknut. davaj si pozor🤗

mariska1989
10. mar 2022

@siiimaa tak super hlavne kľud a oddychovať ❤️🙏

siiimaa
autor
18. mar 2022

@selena_luna
@mariska1989 ďakujem kocky 🙏 tak je všetko v poriadku, hematóm pomaličky už mizne nastastie 🙏 Už mám aj tehotenskú knižku 😍tak už len oddych kým nezmizne úplne a potom sa len tešiť na bublinu ❤️ Ďakujem baby, veľmi ste mi pomáhali počas tohto všetko, naozaj ďakujem je tu skvelá podpora báb 🙏☺️

selena_luna
18. mar 2022

@siiimaa

mariska1989
21. mar 2022

❤️🍾

Strana
z2