icon

Mohol to byť potrat?

tamara7
2. mar 2013

Baby, asi si budete o mne myslieť, že som šibnutá, ale stalo sa mi niečo, o čom neviem čo si myslieť. Som v 8 tt, minulý týždeň som bola na wc a "niečo zo mňa vypadlo", necítila som to, zbadala som to až vo WC, ale neviem čo to bolo, bola to akoby taka malá šedá gulička.. Zľakla som sa či som nepotratila, ale ani som nekrvácala, ani som nemala žiadne bolesti. Odvetdy nerozmýšľam nad ničím iným a mám taký pocit prázdnoty, kým som vedela, že je všetko OK, mala som stále pocit nafúknutosti a teraz zrazu nič.. Čo to môže byť? Myslíte si, že mohlo ísť o potrat?? Ďakujem vám za všetky vaše rady a príspevky ☹

Strana
z2
lilinka001
6. mar 2013

dakujem vam za odpoved..

lilinka001
6. mar 2013

najhorsie na tom je ze to tu dobre nepoznam..priatel je v praci do dvanastej a ja musim pockat na neho aby sme mohli ist na tu pohotovost...este nikdy som sa tak nebala...dufam ze to nebude nic zle...:(

tatinka
7. mar 2013

@lilinka001 a ved keby si si vzala taxika povies ze na pohotovost tak ta tam zavezie aj hned , on bude vediet kam treba ist a nemusis cakat na priatela...drzim palce nech je vsetko v poriadku

simaha
7. mar 2013

@lilinka001 Ja som mala hnedy vytok ked som bola druhy krat tehotna .Hned som isla k doktorovi a ten ma poslal do nemocnice.

reni1512
7. mar 2013

Nie to potrat podla mna nebol... nejaka krvna zrazeninka, v takom skorom stadiu sa este čistime.. ja som mala prve tri mesiace hnedy vytok v case menzesu ale to je vraj stara krv..kym nie je cerstva nie je dovod na paniku.. Daj sa vysetrit, ale neboj, bude to ok! 🙂

lucka1987
7. mar 2013

@tamara7 skopcim ti z vikipedie : " Krvácanie je v tehotenstve vždy podozrivým znakom potratu. Pri potrate do 16. týždňa tehotenstva (včasný potrat) dochádza najprv ku krvácaniu; potom nastávajú kontrakcie, ktoré vedú k vypudeniu plodu. " osobne som vzdy najskor spinila, potom krvacala a potom prisli dost silne bolesti zaroven silnym krvacanim, a bolo treba ihned cistenie.
v 8 tt to " seda gulicka " urcite nebol potrat

kristy111
7. mar 2013

@lilinka001 neboj sa, hlavne musis byt v klude, chod pre istotu k lekarovi, ja som aj krvacala v 6 tt a obcas krvacam aj teraz + mam vytok a tiez ma lekar vystrasil a nakoniec ked som prisla po tyzdni na kontrolu, uz bolo na sone vidno ako drobcekovi bije srdiecko a dr. povedal, ze to bola krv z uhniezdovania, co moze trvat az do 12 tt.. Ak je to to len take spinenie, podla mna to nie je nic vazne, ale pre istotu chod k lekarovi..

happyfrog80
7. mar 2013

@tamara7 a ako ?si teda tehu nadalej?nebol to potrat?

lilinka001
7. mar 2013

ahojte bambulky...no bola som na tej pohotovosti ...vizera to dost zle..:( podla hladiny hormonou tehotnosti by uz malo byt vidno drobca , co zial nieje :( dal mi utrogestan na udrziavanie a mohla som ist domou...na na druhej strane ma pripravil aj na to ze hrozi potrat..v pondelok mam ist na vysetrenie k svojmu lekarovi...no tak teda uvidime ...modlite sa so mnou za maleho.. urcite mu pomoze malinka modlidbicka :( nechcem o neho prist .. su to len prve tyzdne ale beriem ho ako nový zivot ..

magdi21
7. mar 2013

@lilinka001 držkám palce, len ten kto to zažil, vie o čom hovoríš 😕

kristy111
7. mar 2013

@lilinka001 držím ti palce, určite za vás oboch pomodlím. Držte sa!!!

tatinka
7. mar 2013

@lilinka001 ahoj , zazila som to a je to veru tazke,,,,,ale verim ze u teba ten vysledok bude krajsi, zelam vela sil, hlavne kludovy rezim, nohy hore ,,,drzkajte sa

tatinka
7. mar 2013

@happyfrog80 mna by tiez zaujimalo ako pochodila tamara7, snad je aj s babom ok ...

tamara7
autor
22. mar 2013

@tatinka
@happyfrog80
@lucka1987
babulky ďakujem, že ste na nás mysleli, sme ok aj s bábätkom, nemala som možnosť pripojiť sa na net, preto reagujem až teraz....

tatinka
22. mar 2013

@tamara7 tak som rada ze je vsetko ok a mimi aj ty v poriadku ,,,

tamara7
autor
23. mar 2013

@tatinka dakujeme velmi pekne, asi sa len velmi pozorujem, musím sa skludnit a uzivat si toto krasne obdobie 😉

eva1232
24. mar 2013

Chcela by som sa opytat čo to znamena ked pred mesiacom som mala v podbrusku 3 tyzdne bolesti, a potom som dostala menzes riadne ako mam, mala som tyzden klud a zas ma boli v podbrusku a krvacam, pred tym som nekrvacala

tamara7
autor
25. mar 2013

@eva1232 ťažko povedať, radšej choď k lekárovi, to máš istotu..

mirojana
11. dec 2014

Ahoj baby potrebujem radu mala som menstruaciu dva dni velmi slabu ale po dvoch dnoch ked mi skoncila som v praci zacala silno krvacat aj mam take huste zrazeniny krvi mohla som byt tehotnaa a potratit?

Strana
z2