Môže byť nevoľnosť v 7 týždni spôsobená vitamínmi?
Ahojte kočky, chcem sa Vás spýtať, môže mi byť zle z vitamínov LadeeVita? Do štvrtka som brala len kyselinu listovú, potom som bola u lekára a sestrička mi dala toto LadeeVita, beriem ich ráno nalačno, nebývalo mi vôbec zle som v 7tt a dneska ma začalo nadrapovať, nezvracala som len som mala také nutkanie... môže to byť z toho, alebo je to normálne že mi začalo byť zle len teraz???
@stanislava88
Stani mne na nevolnosti pomohol EMESIN - je to zazavorova silica, dovtedy som zvracala non stop od rana do vecera, teraz to beriem tyzden, kazdy den jednu a nie je mi sice uplne ze vav, ale viem sa normalne najest a fungovat, urcite vyskusaj, dostat to v lekarni, 30 kusov stoji 3 eura, drzim palce 🙂
@farmacka dakujem, snazim sa, vela o tom rozpravam, len najhorsie je, ze sa strasne bojim
@njonja vela o tom rozpravam, nedrzim to vsebe, vsetko sa udialo za 5 rokov, ja ani neviem ako sa to stalo, teraz sa dost bojim, aj ked si nahovaram, ze bude vsetko ok- som pripravena na vsetko, aj na to zle, ja som uz asi imunna
@luckalucka83 dakujem skusim, dnes som sa aj najedla a zatial je to ok, len vecer bude zase zle
ahoj, ja som brala tieto vitamíny počas celého tehotenstva úplne od prvého dňa ako mi doktor povedal že som tehotná a bola som veľmi s nimi spokojná a myslím že z nich ti zle nie je ale určite by som absolutne žiadne lieky nejedla na lačno ja ked som ráno vstala tak som sa v prvom rade musela najest ani len žaluzie som nemohla odostriet inak by som asi od hladu odpadla a až potom som si dávala vitamín alebo aj v priebehu dna ajedla som ich aj po porode 3 mesiace lebo je to určené a pre dojčiace matky
@stanislava88 to ze sa bojis je na miesto, kto by sa nebal? ked pride na teba uzkost, snaz sa to vedome zahnat, chod sa prejst, sprav si dobre jedlo, kup si nieco, po com tuzis.. tie prve tri mesiace su taketo, potom je vacsine bab uz dobre..takze vydrzat este mesiac..snaz si urobit radost, rob cinnosti, co ta bavia, jedz, co mas rada, stretavaj sa s ludmi, co dodavaju energiu a radost do zivota, precitaj si peknu knizku.. a napriek vsetkemu si povedz, ze treba vydrzat, lebo tento raz to bude tak, ako ma byt!!! dala si sa na velky boj, tak bojuuuuuuj!
@stanislava88 drzim ti palce!!! Ja by som sa asi zblaznila..sa vobec neviem vniest do tvojej koze, ake to musi byt tazke...inac - prisiel niekto na to, co bolo dovodom? Genetika??
@farmacka budem,dakujem
@njonja nikto na nic. den po poprode ma poslali do Martina. odrezali kusok kozky z miminka, dali to do tejglika a poslali ma si to zaniest na testy. /kokoti/ sorry, ale bolo to strasne, zevraj to nemozu oni zaniest, lebo to nepreplati poistovna. a nezitili ani to, ze to bolo dievca. taketomi mame zdravotnictvo
@stanislava88 Stani, to je hrozne!!!! Oni by mali aj z krvnych testov pozistovat, ci nie j echyba niekde - stitna zlaza, nejake hormony, alebo daky chromozom u teba ci partnera nvyse ci menej.... moc sa v tom nevyznam, ale kamoskam, o takto prichadzali o babatka robili velke vysetrenia, kym sa prislo na dovod...Drzim ti palce, nech to dobre dopadne!! Boze, len aby to vsetko dobre dopadlo!!!!
@njonja no to dufam aj ja.13.12.idem do Martina.tam mi povedia.potom ti napiisrm.drz mi aj palce na nohach
@stanislava88 daj urcite vediet! Myslim na teba a drzim vsetko 😉
@njonja diky
@njonja ahoj, takze sono dopadlo dobre, ale musime ist este v 20 tyzdni, lebo nebolo vsetko dokladne vidiet. zatial mi padol kamen zo srdca. uz sme to aj nasmu Filipkovi povedali. ten ma 5 rokov. tesil sa, len stale mele dookola, ze chce brata. pohlavie este nebolo vidiet. a ty ako?
@stanislava88 Stani!! SUpeeer!!! SOm rada!🙂 Velmi si na seba davaj pozor! Ja som ok, len ma to druhe tehu dako zmaha… Idem 30.12. na speci ultrazvuk miesto amniocentezy, kde budu zistovat, ci je vsetko ok, kedze som uz v vekom v rizikovej skupine. Tak sa modlim, aby aj bolo vsetko tak, ako ma byt. V krajnom pripade by ma poslali na amniocentezu.. uvidime. V rodine nie su predispozicie, tak hadam bude vsetko oki🙂 Dakujem za spravu! Uz som na teba myslela, ze ako si dopadla!!
neboj, aj ty dobre dopadnes, potom mi daj vediet, drzim palce

@stanislava88 Stani, prosim ta, ako si to zvladala, ked ti takto deti odchadzali???Ja si to nedokazem ani len predstavit.....Keby som bola na tvojom mieste, asi by som sa zblaznila od strachu, co by tiez k nicomu neviedlo...