Môže Duphaston ovplyvniť chuť do jedla?
Ahojte babenky. Som 5+6 a doteraz mi nechutilo jesť. Oddnes jak by uťal...nemôže za to duphaston? Beriem ho piaty deň.... Alebo neviete čím by to mohlo byť? Dúfam že bábo sa vyvíja v poriadku a že nestrácam tehu príznak☹
Ahoj Katkasofi..Pochybujem,ze za tvoju chut do jedla moze Duphaston.Ja som ho tiez brala do 16tt a nikdy som s tym nemala problem.Sice i ked na zaciatku tehu byvalo zle a bol problem ho do seba dat(spolu s dalsimi 3ma tabletkami) a obcas sa dlho v zaludku nezdrzali,ani v tedy som nemala zmenu co sa chuti tykalo.
Ber to tak,ze v tehu je kazda zena ina a ma roznechute,teda ma i nema 🙂 .
no ja ho beriem tiež nakoľko som dlho krvácala a jesť mi chutí až až .... nemyslím, že je to tým .... 🙂

mne napr. počas tehu vobec nechutilo jesť nič len ryža, uvarene zemiaky a taketo jedla všetko čo som mala rada mi prestalo chutiť, dokonca som aj schudla nejake kg, potom pribrala 2kg a zas schudla do konca tehu som pribrala iba 8kg a dr. bola aj rada lebo som silnejšej postavi tak som rada že som vela nepribrala a ešte mi dr. povedal že babatko je taky maly parazit zoberie si všetko čo može. a ja osobne som nemala take tehu priznaky ako uhorky a kysle rybyčky ak osa piše, ja som akorát mala prišernu chuť počas tehu na zmrzlinu ale velmi ta musela byť každy den či bolo chladno alebo teplo, a na slane veci, sladke som ani vidieť nemohla zas teraz sa ho neviem dojesť chute sa velmi menia počas tehu a po porode, dokonca nevolnosti ja som mala len 4 - 5 mesiac a to len ráno ked som otvorila chladničku a zacitila vonu z chladničky ináč v pohode a ked som zacitila francuzke zemiaky tak ma napinalo....nemyslim že by duphaston mal ovplyvniť chute do jedla ja som ho brala aj ked som tehu nebola lebo som potrebovala upraviť menses aj počas tehu a nemylsim že by to nejako vplyvalo na chuť do jedla ale to može byť individualne u každeho 🙂