Môže ísť partner s vami na veľké odbery?
Ahojte,
Brali ste niektorá partnera na prvé veľké odbery, kedy vám lekár robil prvé veľké sono so sebou? Teda pravdepodobne mi ho robiť bude, neviem, nakoľko mi len povedal, že mám prísť na veľké odbery, ale ten môj doma sa doma "dožaduje" toho, že chce ísť so mnou a vidieť si dieťa 🫣
Na prvý (platený) trimestrálny screening sme už objednaní, tam viem, že môže ísť so mnou, ale tu som nejaká skeptická, aby sme sa vyhli nejakému zazeraniu alebo škaredým pohľadom, lebo viem, že niektorí lekári dokonca zakazujú vstup mužom do ordinácie 🤦
Nepozname tvojho dr, od neho to zavisi. Mozes muza nechat v cakarni a ked pojdete robit ultrazvuk spytat sa ci sa moze prist pozriet. Na celej poradni tam nema velmi co robit. Ale neviem co ma byt “velke sono” - na poradniach sa mi zdali vsetky rovnake, pol minutka.
@romanahrabusova nie nebrala som so sebou manzela...vytlacil mi lekár obrázok aby si vedel pozrieť ale az keď som bola vyssom tyzdni.
Prečo by muž nemohol ísť ? Veď to nie je cudzí človek wtf. Tehotná si len vďaka nemu.
Treba sa opýtať lekara
U mňa ok len , keď nemerala nejaké speci veci
Inak jej bolo jedno

@romanahrabusova daj si spraviť foto zo sona a môže sa doma pozerať koľko sa mu žiada. Aj keď teda moc tam asi ešte neuvidí.