Môže mi meškať menštruácia kvôli stresu alebo začínajúcej chorobe?

domi234
6. dec 2019

Mám 17 rokov, nie som panna. S priateľom sme sa práve rozišli po roku, a počas mojej ovulácie sme me mali spolu pohlavný styk. Použili sme ochranu. Dva dni pred tým, ako som mala dostať menštruáciu, sme mali sex bez ochrany. No stihol vytiahnuť. Vždy keď sa mi blíži menštruácia, začínajú ma bolieť prsia a mám biely výtok. Menštruácia mi mešká deň, prsia ma nebolia a biely výtok mi skončil. Myslíte, že som otehotnela alebo iba to je tým, že som v strese z toho, že sme sa rozišli a z toho, že mi začína horúčka a nádcha? Predčasné ďakujem každému, kto sa vyjadrí ❤️

dopolbokaodrata
6. dec 2019

Ako pri každej takejto otázke, presnú odpoveď ti dá test. To ci si otehotnela tu asi na diaľku podľa pár viet nikto nezistí.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
6. dec 2019

Ak ti meska, urob test. Ak nepride menzes ani do tyzdna, urob test znova a chod k lekarovi. Alebo mozes ist aj hned, len bez testu ta asi otoci vo dverach 😉

sunny8
6. dec 2019

Ja som bola chorá pred obidvoma tehotenstvami 😂 najlepšie ale naozaj lekár alebo test .. áno stať sa to mohlo šanca je ,50/50 buď áno alebo nie 😂

ledgerka
6. dec 2019

Mne to raz pro chorobe a strese meskalo 10 dni. Z toho co si napisaöa je podla mna mala pravdepodobnost. Tak mestresuj a pockaj, jeden den hore dole je nic. O tehotenstve som si bola ista este pred meskanim kedze hormony zacali ucinkovat.

modrykoniicek
7. dec 2019

Chválabohu, že v 18 som už ovládala veci ako je výtok.Bežná vec. PMS.A hlavne nestresovala som keď mi meškali deň.Vlastne tieto vedomosti mám od kedy menštruujem od 11.

Je to úplne normálne.A v tvojom veku som vedela aj, že existuje lekáreň a tehotenské testy.
A hneď ako som mala pochybnosti tak som si ten test urobila.Nikto ti tu nepovie, že či si alebo nie si tehotná.
Z toho čo popisuješ asi skôr nie ako áno.

Fakt už nie si dieťa ani tvoje rovesníčky.Bez urážky ale najprv si niečo naštudujte a tak sexujte.Neverím, že dospelé ženy nevedia nič o ženskom tele.
Stresuj keď budú meškať týždeň.Nie deň.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre