icon

Môže prechladnutie v ôsmom týždni ovplyvniť vývin bábätka?

slniecko_2919
Dnes o 18:42

Môže prechladnutie ovplyvniť bábätko? Jeho vývin??. Mám pocit že na mňa niečo lezie a veľmi sa bojím. 😒

ludmilka2407
Dnes o 18:44

Bezna nadcha by nemala mat nejaky vplyv, nebezpecenstvo moze byt pri horuckach napr.

olivieraa
Dnes o 18:50

Ja som pri oboch tehotenstvach zo zaciatku bola chora, teploty, vysoke crp a antbiotika.. potom kovid..nastastie mam 2 zdrave deti🙏 tak drzim palce🙂

kkovacovak
Dnes o 19:08

@slniecko_2919 bežné choroby dieťa nijako neovplyvňujú

anonym_fab689
Dnes o 19:34

Ja som tiež bola chorá úplne na začiatku cca 4-5 týždeň a potom znovu v 13 a všetko dopadlo ok. Paralen len ak je horúčka nad 38 inak nedávať a všetky lieky len čo sú bezpečne v tehotenstve a pre istotu by som išla na crp v 13 týždni ja som mala vysoké a museli mi dať antibiotiká..

euka210
Dnes o 19:39

@slniecko_2919 nie, klud

anonym_03ab3a
Dnes o 19:51

Mala som tehotenstvo kde som mala tazke infekcne ochorenie a dieta je OK. A tehotenstvo kde neboli nijake specialne problemy a dieta OK nie je.
Zbytocne sa budes stresovat, su veci medzi nebom a zemou. Ale skladat sa z takychto veci Ti nepomoze (bez ohladu na akekolvek okolnosti). Tak drzim palce nech je vsetko OK.

marianarem
Dnes o 19:58

@slniecko_2919 Bezna infekcia je ok, ja snad ani nepoznam zenu, ktora by pocas tehotenstva nebola chora. Je zopar virusov, ktore mozu ovplyvnit vyvoj plodu, ale bezne prechladnutie to nie je.