Môže prechladnutie v ôsmom týždni ovplyvniť vývin bábätka?
Môže prechladnutie ovplyvniť bábätko? Jeho vývin??. Mám pocit že na mňa niečo lezie a veľmi sa bojím. 😒
Ja som pri oboch tehotenstvach zo zaciatku bola chora, teploty, vysoke crp a antbiotika.. potom kovid..nastastie mam 2 zdrave deti🙏 tak drzim palce🙂
Ja som tiež bola chorá úplne na začiatku cca 4-5 týždeň a potom znovu v 13 a všetko dopadlo ok. Paralen len ak je horúčka nad 38 inak nedávať a všetky lieky len čo sú bezpečne v tehotenstve a pre istotu by som išla na crp v 13 týždni ja som mala vysoké a museli mi dať antibiotiká..
Mala som tehotenstvo kde som mala tazke infekcne ochorenie a dieta je OK. A tehotenstvo kde neboli nijake specialne problemy a dieta OK nie je.
Zbytocne sa budes stresovat, su veci medzi nebom a zemou. Ale skladat sa z takychto veci Ti nepomoze (bez ohladu na akekolvek okolnosti). Tak drzim palce nech je vsetko OK.
@slniecko_2919 Bezna infekcia je ok, ja snad ani nepoznam zenu, ktora by pocas tehotenstva nebola chora. Je zopar virusov, ktore mozu ovplyvnit vyvoj plodu, ale bezne prechladnutie to nie je.

Bezna nadcha by nemala mat nejaky vplyv, nebezpecenstvo moze byt pri horuckach napr.