Môže steak v tehotenstve ublížiť bábätku?
Ahojte baby boli sme sa s manželom najesť a on si dal steak stredne prepečený a trochu som z neho zjedla aj ja až potom som zistila že v tehu sa nemôže dosť mám strach myslíte že to mohlo nejako ublížiť ? :( Som 12tt (11+6)
@queen_mary
nie, vysvetliť sa to nedá, ale je mi fakt smutno, keď si niekto myslí, že moju prácu by zvládli robiť cvičené opice a že to robíme s úmyslom zarábať na chorých, lebo veď o tom predsa je big pharma, ako sa píše na tých internetoch 😃
tiež ma inak fascinuje, ako si ľudia pochvaľujú, že im super vyliečili ekzém, alergiu na slnko, alergiu na prach alebo akné, ale ľudí, ktorí píšu, že by im prešla reumatoidná artritída, angína pectoris alebo žlčníkové kamene, tých je už pomenej (ak vôbec takí sú)
@floretine nuz, poznam aj takych, zlcnikove kamene aj rakovinu, nasledky ockovania u deti, u mna to boli vysoke dioptrie. A nikto nechcel znevazovat vasu pracu, nikto nehovori ze vas umysel nie je dobry a vasa praca nie je dolezita. Neznevazujem ziadnu pracu, zacali ste vy znevazovat informacie poskytnute niekym inym, skusenosti niekoho ineho, a podla toho co ste pisali mate mylne info.
@mariah0307 😁 to trochu odveci príklad. Z pokazeného čohokoľvek hrozí otrava jedlom, či už si alebo nie si tehotná. Ja jednoducho nechápem, aký je problém z jedálnička na chvíľu vyradiť potraviny, kde len vysoká kvalita (čiže si to vypestuješ, odchováš sama 🤷) ti zaručí bezpečnosť potraviny. Tehotenstvo nie je choroba, ale ako vidíme, normálne prebiehajúce tehotenstvo je dnes už rarita. Tak načo "dráždiť hada vodou nohou?" Netreba sa stresovať, ale dá sa zdravo a výživne prestravovať aj bez rizika a bez toho aby si žena aj nepochutila, nezamaškrtila... Ale koniec koncov, je to každého zdravie, dieťa... čo kto zje... len sa potom netreba čudovať keď prídu problémy 🤷
@floretine akoze žiadny extra není dobrý.ale na týchto vašich odpovediach sa mi zas len potvrdilo z vedci či čo ste vlastne.jedine čo je čase že výskumy a štúdie a pod..ozaj ste totálne skostrbateny a vidíte len vedu.vazena vedkyňa ale moc vám teda tie výskumy nejdú lebo máme chodníčky chorých pacientov z kt. Lekári spravia psychosov a nepriznajú že liečiť to nevedia dokonca ani zdiagnostikovat. Najľahšie je povedať to je duchovnej príčiny a km ste to zo stresu

@queen_mary usudzujete z coho? Ludia z vysokej skoly zivota vam kaslu na to na co ste si vy prisli v laboratoriu ked maju inu zivotnu skusenost. 😉 koncim tuto debatu, kazdy ma svoj nazor, zivotnu skusenost, nikomu nazor neberiem. Musite zazit aby ste pochopili ale kazdemu prajem aby radsej nezazil a bol zdravý. Pekny den