icon

Môžem deci vína s kofolou v 9. týždni?

mimi2567
5. nov 2021

Ahojte mamičky a tehulky, chcem sa opýtať že malinkemu drobcovi neuškodí strik....lebo mám strach, som v 9tt tehotenstva a strach stále somnou kvôli potratom dvom

Strana
z2
pribinak
5. nov 2021

@mimi2567 naozaj po 2 potratoch potrebuješ piť víno? Je to naozaj nutne?

karhu
5. nov 2021

keby si mala strach, tak o alkohole ani neuvazujes🙈

zuzanka.zuzu
5. nov 2021

dlhorocne snazilky by tu upisali dusu aby boli tehotne, niektore tehotne tu lezia 30 tyzdnov na PN a teraz otazka ci strik nevadi 🙈 ako rada mas to dieta?

mabenn
5. nov 2021

neriskovala by som

mimi2567
autor
5. nov 2021

@pribinak nie ale tak máme oslavu a nikto o tom nevie tak nechcem aby to zatiaľ zistili

nikha2809
5. nov 2021

Inak da sa kupit aj nealko vino v kauflande som videla

mimi2567
autor
5. nov 2021

@zuzanka.zuzu tak asi veľmi ale tak dieťaťu sa vraj stať nič nemôže preto sa pýtam aj váš

zuzanka.zuzu
5. nov 2021

@mimi2567 ano lebo to je strasne dolezite co povedia ini 🙄 a co sa mas co teraz stretavat po oslavach? navyse tehotna

mimi2567
autor
5. nov 2021

@nikha2809 o tom som nepočula

sense
5. nov 2021

Tak povedz ze nemáš chuť a hotovo, ja keď piť nechcem nepijem a je jedno co si kto myslí, ak idete k niekomu tak povedz ze šoféruje, ak je oslava u vás tak kúp nealko

bobo2433
5. nov 2021

@mimi2567 kúp si nealko víno prelej si ho do nejakej alko vínovej fľaše ,povedz že ti chutí len tá značka a pomaly pocuckavaj a nikto nič nezisti 😁alebo povedz že nebudeš piť ,že ti je zle od žalúdka dala si si tabletku na migrenu a bla bla bla 😊

mimi2567
autor
5. nov 2021

@zuzanka.zuzu pokiaľ viem tak tehotenstvo není choroba a dokiaľ môžem tak trávim čas doma z rodinou a známy k nám došli na oslavu

pribinak
5. nov 2021

@mimi2567 kľudne by som povedala, že má boli žalúdok a preto nechcem víno. Alebo že má včera bolela hlava. Keby som bola tehotná tak nebudem pút len aby si návšteva nič nevšimla

raja95
Odpoveď bola odstránená
paulinkaa2
5. nov 2021

@mimi2567 ja som bola v 5tt a nepila som a to sme boli u rodiny v zahraničí na návšteve. Keď som sa priznala po vyše mesiaci tak povedali ze im to bolo divne vtedy že prečo som si nedala. U susedov som hovorila ze mam lieky proste som si vymyslela niečo prečo som nemohla piť

thereisabear
5. nov 2021

Daj si, komu niet rady, tomu niet pomoci... 🤦‍♀️

katulastraka
5. nov 2021

kriste ved si nalej potajomky len kofolu a tvar sa ze v tom mas aj vino :D vsak to ma rovnaku farbu, nikto na to nepride

simonah73
5. nov 2021

@mimi2567 nechapem k comu bola tvoja otazka, ked tu pises, ze pokial vies tak tehotenstvo nie je choroba. takze kludne si daj aj celu flasu aby nahodou nemali nejake podozrenie, ze si tehotna.

jaja8_9
5. nov 2021

@mimi2567 pohár kofoly si daj ale to víno by som určite vynechala nech si návšteva myslí co chce... Véd existuje viacero výhovoriek 😀

zuzubb007
5. nov 2021

Kvoli druhym riesit alkohol a cakat dieta po dvoch potratoch asi ta viac ako dieta zaujimaju co si myslia druhi, nepila by som v ziadnom pripade ani glg

bolarazjedna
5. nov 2021

Určite by som nepila... A keď je oslava u vás, tak môžeš odbehnúť do kuchyne, naliať kofolu a tváriť sa, že je tam i víno. Alebo môžeš povedať, že berieš antibiotika, prechladla si zo spodu. Alebo proste ze nechceš piť - naposledy keď som bola na narodínovej oslave, jedna baba normálne povedala, že ona piť nebude, že predišli mesiac boli samé party, zurky, píla veľa, tak tento mesiac čistí telo a proste nechce piť. Každý to pochopil a nikto ju nepodozrieval, že je tehotná.

petamich
5. nov 2021

zeny ja vas nechapem, na co sa pytate, ked nechcete pocut odpoved? mohla si predsa cakat, ze sa najdu viacere uzivatelky MK, ktore ti napisu, ze oni by si nedali a ja napr. po potratoch atd. ak by som konecne bola tehotna by som si nedala a uz duplom nie kvoli tomu, aby som zakryla tehotenstvo, ved som dospela zena, nemam dnes chut pit a vybavene 🤷‍♀️ vobec by som to s navstevou neriesila, lebo isto ked si das jeden strik, tak uz ti nebudu chciet naliat dalsi

a inak deci ako take nemusi uskodit ale prave to deci moze sposobit aj fetalny alkoholovy syndrom a ci by som to riskovala a po dvoch potratoch ale tak je to len a len tvoja vec

simonah73
5. nov 2021

odhliadnuc od toho, ze aka je momentalne situacia by som asi neriesila navstevy znamych, hlavne ak mas ako tu niektore baby pisu po niekolkych potratoch, ci myslis, ze chytenie kovidu ti ako tehotnej prospeje?

andy024
Autor odpoveď zmazal
janapeterjana
5. nov 2021

@mimi2567 nepi. Ak by sa čokoľvek stalo, budeš si to vyčítať.

luci_ba
5. nov 2021

@mimi2567 tak sa vyhovor ze berieš lieky alebo čo. Ved alkohol je toxin a vieš ake je malunke to bábätko? 😔

lunademonica
5. nov 2021

@mimi2567 povedz ze soferujes alebo beres antibiotika. Inak ro je ake zle, clivek musi hladat vyhovorku preco nepije alkohol .

kitycat
5. nov 2021

Daj si. Hlavne, aby na to neprisli 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

pribinak
5. nov 2021

@lunademonica nemusí hľadať žiadnu výhovorku, je to o asertivite, nepijem dik a bodka

Strana
z2