Môžem jesť oškvarky na začiatku tehotenstva?
Iba oskvarkovu pomazanku 😀😀 dakujem
@danica2711 ktora cast mojej otazky je hlupa? Zeny ja nerozumiem. Je tu tolko hlupych diskusii, aj realne hlupych. Aj ja sa chytam za hlavu niekedy. Ale nechodim sa do nich hadat ani vypisovat a dokazovat si nieco. Ak nieco povazujem za hlupe a zapojim sa do toho, tak som potom hlupy aj ja.
Nemyslim ze moja otazka je nejak intelektualne pohorsujuca. Tak uz prestante byt zbytocne zle.
aká časť? Celá tvoja otázka je hlúpa
🤦
@danica2711 a preco reagujes na hlupe otazky?
bez urazky, tvoja otazka je naozaj hlupa z toho pohladu, pretoze oskvarky naozaj nijakym sposobom neovplyvnuju tehotenstvo, nehrozi z nich predcasny porod a ani ine komplikacie. ak nie su pokazene, nema sa ti z nich co stat. jedine na co maju vplyv, je spomenuty cholesterol, cukrovka a ked sa prezeres, tak ti moze byt zle.
@stellarstar 😂😂😂😂🫣
@heln dakujem za vyklad 😉
Ja nechápem prečo sa tu ženy musia navzájom zhadzovať. Veď je to len otázka nech je akákoľvek. Pokiaľ nejdem tomu človeku pomôcť tak nereagujem, a hotovo. Veď tu riešite také hovadiny , že ktorý vibrator si kupit s partnetom podaktoré, hallooooo🤯 Papaj čo ti ide na chuť. Dávaj pozor na neprepečené mäso, vajíčka, morské plody ⭐

nepýtaš sa normálne, pýtaš sa hlúpo. Čo tak pred napísaním hlúpej otázky použiť Google (nepíšem použiť zdravý rozum, lebo zjavne nie je čo)