Môžem jesť oškvarky na začiatku tehotenstva?
Iba oskvarkovu pomazanku 😀😀 dakujem
Chráň Boh. 😁
a prečo nie?
Preco by si nemohla?
Ak nemáš vysoký cholesterol tak áno🙂
Rozhodne by si nemala!!!
Áno, môžeš. Najlepšie, keď sa na ďalšej poradni opýtaš, čo môžeš a čo nie. Tých veci, čo tehotné striktne nesmú, zas nie je až tak veľa. Určite ti to gynekologička bez problémov vymenuje.
v žiadnom prípade, potom sa chlapci rodia so zatočeným pipikom pripomínajúcim maškov chvost...a teraz vážne...
tehotenstvo nie je choroba, je to normálny stav....môže sa s mierou všetko...teda pokiaľ ti lekár vyslovene niečo nezakáže /cukrovka, vysoký tlak atď/
Nevidím dôvod prečo nie. A prečo sa tu každý deň pýta tehotná žena či môže jesť určitú potravinu. Veď stačí si dať do Googlu potraviny, ktoré by sa nemali jesť a hotovo.
Si chorá alebo tehotná?
Zjedla som 4 chleby s oskvarkovou ponazankou mate ma na svedomi 😀😀
Môžeš aj na konci tehotenstva, aj v strede. 😉
maximálne sa budeš rýchlejšie guľatiť a nielen na bruchu. ale dieťaťu to neublíži, pokiaľ táto pomazánka neobsahuje alkohol napríklad 😀
Aj na konci😀
🤦 podľa teba z čoho sú tie oškvarky?? Tieto otázky...
móžeš daj si aj za mňa 🤣 ja som mala tiež takéto zabijačkove chute,slanina,škvarky,klbása,tlačenka,hurka ,chleba s mastou cibulaa 🤣🤣🤣🤣
@nikpa normalne som sa opytala. Ked ta dnes nasral cely svet, nech sa paci, chod prispievat do inych diskusii 😊😉
Ja mám dnes celkom dobrú náladu, to sa nemusíš báť ale tak vies, na sprostu otázku, sprosta odpoveď 🙂
@nikpa ja som len prekvapena, ze inteligentny clovek ako ty musi vobec reagovat na sproste otazky sprostymi odpovedami 😀 naco reagujes?
Aby si bola trošku múdrejšia a neotravila seba aj dieťa. Nabudúce sa tu budeš pytať či môžeš zjest neviem čo... Tak nie nemôžeš, zavri sa doma na 5 zámkov a nevstavaj ani z postele až do pôrodu lebo tehotenstvo je choroba 🤦
@nikpa aha ked to hovoris ty 😉
Ja ked vidim kolko "príjemných" zien je uz len tu na koniku, tak mam normalne nechut z predstavy, ze budem s dietatom chodit na ihrisko.
A teraz k veci, ci uplne od veci. Uz dva dni mi je tak zle, ze nemozem jedlo pomaly ani vidiet, ale ako som tu vcera citala tento prispevok tam mam taku chut na oskvarky, ze od rana sedim v robote a rozmyslam ci v lidli maju mlete 🤣🤣🤣
Ako ti uz pisali 🙂
mozes, aspom pokial si v pohode bez cholesterolu, cukrovky a nemas privelku nadvahu, no krasne sa z nich da pribrat 😂 Ja najradsej take cerstve teple s chlebom, mnam. No koli cukrovke si zatial musim nechat zajst chut 😁
A mozes aj plesnovy pasterizovany syr 😉
ako nechapem, preco by si nemohla. zas ako nemozte to takto poehanat. kedysi neboli taketo temy a zeny jedlo co bolo a bez ziadnych problemov a nasledkov. podla mna sa moze vsetko, len v takej tej zdravej miere
@zaphyra presne a este nahodou budem jest skvarkove pagace a bude zle 😀 som rada ze som ta inspirovala a nech je cim skor lepsie 😉
@svetlonos neviem aky mam cholesterol lebo som na zaciatku ale mam 52 kil aj s topankami takze nadvaha zatial nehrozi 😀😉
Môžeš,dobru chuť...ja skoro denne jem hranolky a tatársku,,proste sa mi to žiada. Dám k tomu aj zeleninu. Som 39tt ...mam +10kg a maličký do 3kg...krvné testy ôk.. čiže papaj to co sa ti žiada.
Sú potraviny ako plesniam syry,či neoastetizocane,surové mäso atď...
Mala som aj korbáčiky nepasterizovane a aj zem.salat so surových vajec...zas to človek neje denne a jedna porcia ti neublíži...

Môžeš.