MUDr. Milly - sono a prítomnosť otca od začiatku tehotenstva
Ahojte, chodite niektora k Millymu? Chcem sa spýtať aku mate skusenost, ci moze byt muz pri vas na sone uz aj od zaciatku, povedzme napr v 8-9tt? A najlepsie ak mate niekto aj cerstvu skusenost, ako je to teraz cez koronu
@alica_matejka ďakujem pekne za info, tak budem musiet vydrzat dlhsie teda
za malicko, rado sa stalo. bude lepsie, ked este pockas, lebo teraz by z toho tvoj manzel nemal ani zazitok. pre neho to bude tiez lepsie, ked pojde neskor a uz bude vidiet viac toho. drzim vam palce, aby vsetko dobre dopadlo😉
ahoj, ja chodim k dr Millemu a rodila som teraz v septembri 2020. Moj muz pri sone byt nemohol celu dobu a ani pri beznom vysetreni. Takze akurat co mi raz dal fotografiu babatka a cauko :-/
Vyriesila som to neskor vsak tak, ze som si vzala na sono so sebou vzdy mobil a cele si to nahrala ako video (mobil namiereny na monitor kde je dietatko). Ak chces aj ty tak postupovat, informuj o tom doktora vopred- snad nebude mat problem. U mna nebol velmi nadseny, no ked je taka situacia aka je a tie carovne momenty mi nik nevrati, neriesila som jeho pripadne zle pocity ;)
@meg321 a prosim ta za fotku si platila? Preco len raz dal? Ja by som idealne chcela z kazdeho sona. Bola si aj niekde inde na sone pocas tehotenstva?
Mne nahral foto na USB kľúč, potom bol so mnou manžel na 3D v jeho ambulancii ale 3D robil nejaký jeho kolega..
Moj muz bol od zaciatku, r.2019, ale to nebola este korona..
@poopsie a usb si mala svoj? A nahral po kazdom ultrazvuku? A na to 3D si sa pytala sama, alebo on to inicioval? A bolo to uz pocas korony, ci este pred?
Prepac tolko otazok, ale prve tehotenstvo.. 😅🤷♀️
@sonnenshein to je super, aj ja by som to takto chcela, ale teraz to asi nebude tak jednoduché
Neviem povedat, skus zavolat sestrickam, su velmi zlate.
Pri prvom vysetreni dostanes papier, kde je vsetko aj o fotkach rozpisane. Kedy dostanes, kedy brat usb. Sestricky su velmi zlate, kludne sa ich vsetko popytaj. Muz neviem ci moze byt, moj bol so mnou na morfo sone u ineho lekara, tak sme uz dalsie neriesili..opytaj sa hned pri prvom telefonate a uvidis.
@vreckovka2 a kde ste boli na morfo sone prosim? Bolo to uz pocas tychto opatrení a mohli ste byt spolu, ci este predtým?
Ja som u neho bola pred piatimi rokmi
nie, tu 1 foto mi dal bezplatne. Neskor uz neviem presne v ktorom tyzdni, okolo 26. (?) som bola na 3D sone u neho (v jeho ambulancii no iny, velmi mily doktor to robi). Ta to sa potom aj platilo nejakych 20-25€ tusim. Tam mi na moje usb, ktore som si mala priniest nahral ten doktor pekne “farebne” fotografie a par 5sekundovych videi mojich dvojiciek 🙂
rodila som este v roku 2016 a taktiez moj manzel mohol ist pri sono ale az po 20tt, kedze doktor hned povedal, ze skor to je zbytocne...teraz je to isto sposobene koronou, ze chlapi nemozu byt pri sone, avsak vsetko je o dohode...treba sa na to popytat, ako ti tu babulky pisu, sestricky su velmi zlate a aj pan doktor..

ahoj, som jeho pacientkou, no deti uz mam vacsie a ked som bola tehotna, tak to mozne nebolo. manzel mohol ist az neskor, lebo je to podla mna tak na zaciatku zbytocne, kedze v 8-9tt pomaly este nic nie je vidiet.