Chodili ste k MUDr. Milly v tehotenstve?

23. júl 2021

Ahojte, chodíte/chodili ste k tomuto lekárovi v tehotenstve ? Ako ste spokojné ? Nezanedbal vám nejaký problém ?
Kedy vám začal kontrolovať krcok ?
Boli ste v jeho ambulancii aj na tom 3D sone, koľko trvalo a ako prebiehalo ?
A morfologicky ultrazvuk spravil dôkladne ? Lebo doteraz sono robil celkom rýchlo, ale tak on je lekár, ja neviem ako rýchlo sa dá všetko skontrolovať

ayanamirei
23. júl 2021

chodila a odisla som od neho. Vsetky moje tazkosti a bolesti odbil s tym,ze v tehu je to normalne, bol strohy, neprijemny. Morfo sono trvalo minutu a ze hotovo - taka som bola nahnevana,ze som isla na platene sono do GynFivu, kde riadne babatko 15minut pozerali. Za mna cele zle.

autor
23. júl 2021

@ayanamirei a odišla si ešte počas tehotenstva ? Ak áno tak ku komu ?
A náhodou si nebola unho na tom platenom 3D sone čo robí iný lekár ? Chcem tam ísť že snáď aspoň tam popozeraju viacej všetko

evaachesa
23. júl 2021

Chodila som k nemu, no nezdalo sa mi ok že za 2 min urobil prvotrimestrialny ultrazvuk a že všetko v poriadku. Musela som z neho ťahať info či videl kostičku, či bolo v poriadku šijové prejasnenie. Na morfo sono som bola u špecialistu Dr. Holáňa v Procare, s tým že som si ho zaplatila ako samoplatca. Trvalo to u neho cca 30min a všetko do podrobna popozeral. U Milyho trvalo sono maximálne 4 minúty a že všetko ok 🤦🤷. Ja som od neho odišla keďže sme sa sťahovali, no odišla by som tak či tak.

ayanamirei
24. júl 2021

aj na platenom som bola, to robi iny lekar - velmi mily, prijemny, usmiaty, urecneny- no opak Millyho proste🙈 Ale tam nic nekontroluju tak seriozne, je to skor zazitok, poukazuje ti babatko, vidis ho zo vsetkych stran, je to super.

autor
24. júl 2021

@ayanamirei a koľko trvá to 3D prosím ťa ?

autor
24. júl 2021

@evaachesa no robí veru všetko ako z rýchlika

ayanamirei
24. júl 2021

tusim okolo 15minut to bolo. Ovela viac sa oplatilo platene sono v GynFiv, tam to aj prepli na 3D aj vsetko kontrolovali kusok po kusku.

evaachesa
24. júl 2021

Áno a ešte sme boli s mužom prekvapení keď mi robil to sono v 2d a opýtala som sa či nemôže prepnúť do 3d....tak že na tom ultrazvuku sa to nedá, že to sa musím objednať u nich na zážitkový ultrazvuk a príde špecialista s lepším ultrazvukom 😳 že jemu stačí pozrieť v 2d čo treba. Keďže u Dr. Holáňa sa malý skrýval a nepodarila sa ani jedna fotka tváre, tak sme si zaplatili aj toto zážitkové u Millyho. Prišiel špecialista aj s nejakou študentkou, ktorá sa asi práve učila robiť sono a keďže jej to vôbec nešlo, tak to našťastie prebral ten špecialista. Fotky máme fakt pekné.

autor
24. júl 2021

@evaachesa a to ozaj prišiel s iným ultrazvukom a nerobil to tým čo robí Milly a na tej posteli ?

autor
24. júl 2021

@evaachesa mne to príde aj také o peniazoch. Nieje možna fotka unho len v 12tt nech si asi platíš to sono stále ak chces fotku. Pritom neviem kde je problém dať jednu fotku zo sona

ayanamirei
24. júl 2021

za sono platis stale 15 eur az do konca tehotenstva 😉 a fotku teda nedostanes ani nahodou, ja som si vzdy fotila mobilom.

evaachesa
24. júl 2021

Vieš čo vôbec neviem či to bol iný ultrazvuk, alebo to bol ten istý, len ho Milly nevie používať 🤷

autor
24. júl 2021

@ayanamirei
@evaachesa
Baby prosím a na poradni kedy sa nerobí sono sa vás len spýtal ako vám je ? Či vyšetril od spodu ? Lebo mna zatiaľ nikdy ako som tehotná a rada by som vedela či je krcok okej atď

evaachesa
24. júl 2021

Ani mňa nekontroloval zo spodu, len raz keď som mu povedala že sa mi niečo nezdá tak vtedy skontroloval.

monika591
17. máj 2022

AHoj, zopár mojich skúseností:

Ambulancia má 2 sestričky a aj napriek tomu je problém dovolať sa tam.
Lekár si spraví voľno kedy chce, počas ordinačných hodín, bez žiadneho upozornenia. Stalo sa mi, že odišiel z ordinácie o 2 hodiny skôr. Zbytočne som sa prehnala.
Chýba mi z jeho strany väčšia interakcia a väčší záujem o pacienta, odpovie len na moje otázky, nerozvíja debatu. Niekedy by som sa o problematike chcela dozvedieť viac avšak keď danú problematiku nepoznám, neviem aké všetky otázky prichádzajú do úvahy, ktoré by som sa lekára mohla spýtať.
Mala som opakujúce sa problémy, po mojej ďalšej návšteve ma privítal s tým, že „prečo sem stále chodím, keď výsledky z laboratória z pred mesiaca boli negatívne“. Potom keď mi spravil vyšetrenie, pozeral ako puk, že moje aktuálne výsledky nie sú až tak celkom negatívne, ako ma obvinil. Ani sa za to neospravedlnil.
Jednoduché problémy zrejme dokáže vyriešiť, ale chronické problémy nie. Predpisuje stále to isté, ale nehľadá príčinu vzniku opakujúceho sa problému. Ten istý zdravotný problém sa mi opakovane vracal asi 3 roky, tak som začala pátrať po príčine sama. Známi mi odporučili spraviť si testy na ureoplazmu. Žiadala som lekára, aby mi ich spravil, čo odmietol. Vraj je to bežné ochorenie, ktoré má takmer 80% ľudí, že to určite nebude príčina mojich opakujúcich sa problémov. Vymenila som gynegológa, spravili sme test na ureoplazmu, samozrejme, že test vyšiel pozitívny. Preliečovali sme síce ureu 2x, kým mi to zabralo, ale moje problémy zmizli. Takže za toto sa na neho veľmi hnevám. Je ako taký mŕtvy chrobák, ide si podľa svojich tabuliek, vôbec nepremýšľa „mimo škatuľky“, vôbec nepremýšľa nad príčinou ochorenia.
Taktiež mi prekáža, že pýta peniaze, ale nevydáva daňový doklad. Raz som trvala na vydaní bloku, nechali ma čakať asi 15 min, potom mi lekár povedal, že mi blok nedá, že to mám dnes zadarmo, ale, že už nech tam nechodím.

strapec
9. sep 2022

Dr. Milly si z gynekologickej ambulancie spravil tak akurát biznis, bola som u neho ako tehotná a pri druhom dieťati som od neho odišla, je to jeden nepríjemný, nevrlý chlap. Má na pacientku tak možno 7 minút, keď má človek nejakú otázku navyše tak hneď je celý podráždený. Ultrazvuky trvali asi 5 sekúnd, zo spodu v tehotenstve nekontroluje, lebo veď vyzliekanie, by bolo asi naťahovanie času. Za všetko sa dopláca, za ten rok som tam ani raz nedostala doklad o zaplatení, ani keď som platila tehotenský registračný poplatok 100€. Takže čistá ryža, sa divím, že to tam este z daňového neboli preklepnúť 🤷🏻‍♀️

monika591
10. sep 2022

@strapec ja ked som si vypytala doklad, tak mi sestricky povedali, ze pokladna je u lekara, ze si musim pockat. Nechali ma tam cakat 15min, asi cakali, ze ma to nebude bavit a odidem, a potom mi povedal, ze mi doklad neda ale, ze uz nevh k nemu nechodim. Je to idiot necitlivy. Dokonca sa mi stalo, ze som k nemu prisla 1h pred koncom otvaracich hodin a uz tam nebol. Ziadne oznamenie na dverach, nic. Vidim, ze ani SOI u neho este nebola.

luccija
10. sep 2022

@strapec
@monika591 vzdy som ho chvalila bola som u neho 4 roky.On je fajn, pokym nie je problem a spravi len cyto ci lieci mykozu.Vsetko zlahcoval, bol cynicky obvinil ma, ze mi dal menstruacny kalendar a nic mi nedal chcel vidiet cely cyklus zapisany pritom som o tom pocula prvy x.nakoniec mi na moj problem dal na 8 m Norethisteron a problem sa neriesil.Isla som ku Kotekovi volakedy spolu zacinali v ordinacii potom sa rozkmotrili.
Hned mi zmenil Norethisteron, ze tak dlho sa neberie a nasiel polyp.Milly zlahcoval to, ze som prvy x v zivote nedostala 2 m menzes, potom spinila cely mesiac, dostala skor, bola z toho anemicka vsetko bolo normalne, lebo mam po 40 tke.Na kazdeho ma par minut jedine pozitivum boli mile sestricky a, ze je bez poplatku.Ale je uz nejaky vyhorety, neprijemny a to ja nie som z tych co vsetko riesia, vypytuju sa...krv mi mala brat obvodna hoci som bola anemicka zo silneho a casteho menzesu.

strapec
10. sep 2022

@luccija čo ja viem, mne ani tie sestričky nesedeli, nikdy som sa tam nevedela dovolať, bookovaci systém na 2-3 mesiace plný, kamoške v 23tt tvrdlo brucho, sono jej robila sestrička, lebo že Dr. tam už nie je. Ja keď som sa ho pýtala, čo s hemoroidmi v tehotenstve tak na mňa vyskočil, že čo čakám a nech si to riešim, keď dorodím. Keď som prišla na kontrolu po šestonedelí tak sa ma pýtal, či chcem ďalšie dieťa a ak áno mám prestať kojiť, a ak nie, či ideme prepísať HAK, wtf? 🤯 za mňa proste strašne čosi a nechápem, že je na internete taký ospievaný a odporúčaný, asi niekedy bol hviezda v BA, ma skvele vybavenie ordinácie, ale čo z toho, keď žena k nemu prichádza už so zlým pocitom a odchadza s pocitom poslednej chudery, že sa vôbec opovážila niečo pýtať ohľadom svojho stavu, vrátila som sa späť k môjmu pôvodnému Dr., ktorý síce ordinuje raz do týždňa na tej klinike, kde chodím, ale ma na mňa 30 min je normálny, posranduje a vždy sa tam teším aj keď ma prehistoricky ultrazvuk, je precízny , da si záležať a nič nepodceňuje

luccija
10. sep 2022

@strapec ma malo casu a vela pacientok.Bezne je jedna vo vnutri, 2 u sestricky a plna cakaren.Zmenil sa len k horsiemu...brala by som Norethisteron dodnes ani hormonalny profil mi nechcel spravit.Len posielal erecept na Noret.Prva navsteva u Koteka vypocul si a hned povedal to bude polyp spravil sono a aj tak bolo.Za mna velke sklamanie.Len som pribrala a mala cely mesiac menzes, spinenie, ze som po 40 tke a tak to byva...este si zo mna utahoval, ze telo nie stroj a mam byt rada, ze mam menzes, ze v 45 r su uz zeny v menopauze.

evaachesa
10. sep 2022

Mňa dorazilo keď som sa ho pýtala či mi môže ukázať malého aj v 3D a on že to nevie...že keď chcem 3d, mám sa objednať na zážitkový ultrazvuk, ktorý robí externý Dr., ktorý k nim chodí raz do týždňa. 🤔 Ok, objednala som sa teda a skoro mi padla sánka. Prišla s ním aj nejaká mladá baba, ktorá sa zjavne zaúčala. Dr. ju navigoval čo prezerať, no ani na 5ty krát sa netrafila a tak sa toho našťastie chopil on. Nakoniec mi oznámil že to je dcérka pána doktora Millyho. Tak sa ešte ženy asi majú na čo tešiť. 🤦🏻‍♀️

strapec
10. sep 2022

@evaachesa a tak zase veď musia sa aj mladík lekári zaučiť ja to tak beriem - ale nemalo by to byť na úkor zaplateného času, keď je to teda nazvané zážitkový ultrazvuk 😀 nuž a pán Dr teda asi rozbieha rodinný biznis, určite dcéru nazabudne zaučiť, že peniaze sa kasírujú zásadne bez bločku 😂😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre