Na sone nič nevidieť
Stalo sa niekomu že ani v 6t+3 na sone nebolo stale nic vidieť? 😣 Mavam kratke cyklu a ovu skoro...
Mne este nebolo nic vidiet, potom som prisla v 8tt a uz bolo
v tomto obdobi je to tak, ze par hodin moze zmenit vsetko... aj ked zavisi od toho, co rozumies pod "nic" ak v 6tt+3 nevidno ani gestacny vacok, tak bud ide o MMT alebo tehotna nie si. Ak nevidiet akciu srdiecka (a tam som myslela, ze par hodin moze veci zmenit) tak to moze byt normalne...
Ani mne v tom čase ešte nič nebolo vidieť, dokonca ani gestačný vak, doktor ma už strašil s mimomaternicovým ale našťastie to bolo kvôli posunutej ovulácii.
Ja som tak mala 4x. V 6tt bolo vidno len gestacny vak. Vždy nariadil kontrolu po 2-3 týždne. 2x to vyšlo a pekne bilo srdiečko, no bohužiaľ 1x z toho bol zamknuty potrat, že gestacny vak ostal prázdny a plod sa nevyvinul a 1x bolo biochemické tehotenstvo, teda že ani gestacny vak nebol vidno iba z krvi mi vyšlo zvýšené HCG ktoré potom už len klesalo. Dúfam silno ze tvoj prípade bude ten šťastný 🙏
@ayaya a tiež to bol už aspon 6-7tt?
@petrisa213 a ten stvrty raz? to ma zaujimalo aka je este ina moznost okrem mimomaternicoveho tehotenstva 😣
Ďakujem, dufam, že to nebude moj pripad..
Tak som bola na zaciatku 6tt a dokonca potom v 8tt este srdiecko nebilo, ale potom uz ano a bolo to ok.
Určite, schválne som pozrela kalendár ako to vychádzalo a u mňa to dokonca bolo 6+5 a na sone nič, iba zväčšená sliznica a keď som prišla o tri dni na sone bodka a o ďalšie tri už gestačný vak. V začiatkoch tehotenstva každý deň môže urobiť rozdiel. Ja som mávala 30 dňový cyklus a akurát keď som otehotnela tak ovulácia bola asi na 29. deň a zo začiatku to ešte ani na to nesedelo. Doktor sa potom smial že tá spermia veľmi dlho rozmýšľala či ma oplodní. Verím že to bude aj tvoj prípad.
Ten 4x bolo to biochemické. Zle som sa vyjadrila. (2x bolo úspešná kontrola po tých 2 týždňoch, 1x bol zamknuty a 1x bolo biochemické). Už iné možnosti nie sú no, iba mimomaternicove, zamknuty potrat a biochemické. Ale tak tebe gestacny vak videl, tak mimomaternicove nebude ani biochemické. Už len treba veriť ze o 2 týždne tam bude krásne bit srdiečko ❤️
Sama píšeš "praveze neviem vacok asi bol, lebo povedal že tehotna som" keby nevidí vacok tak jedine čím určiť tehotenstvo vie, je z krvi
Lenže ak aj u teba bola posunutá ovulácia tak to kľudne môže urobiť rozdiel aj 10 dní
A ty ratas ovulaciu len podla datumu,ci si robis testy? Lebo to tak nefunguje,ze myslim si,ze mam ovulaciu ASI v polke cyklu. Ja som bola velice prekvapena,ze som otehotnela v case,ked som uz mala mat po nej. A to mam pravidelny cyklus. Raz som bola na preventivke asi 18 DC, ja uz ze mam PMS a Dr.,ze aky pekny folikul,o chvilu praskne. A ja vyplestene oci,ze ja som si myslela,ze som ju uz mala. Takze kludne mozes byt len v 6tt a vtedy vidno len vak.
Nie vždy beru krv. Mne za všetky tie 4 tehotenstva keď nebolo ešte v tom 6tt zrejme ci teda z toho niečo bude alebo nie brali krv iba 1x. Vieš keď ti doktor povedal ze tehotná si, tak si myslím ze ten vak musel vidieť ale vieš ak prázdny tak ti vzal krv aby vedel akú hodnotu hcg máš. Poprípade keď prídeš o ten týždeň a náhodou stále nebude vidieť plod tak môže vziať znova krv a už len porovná hcg ci klesá alebo stúpa. Mne v tom poslednom prípade krv vzali, to som mala hodnotu 630 a to na 7tt v ktorom som v čase odberu už bola bolo veľmi nízko :( druhý odber o 2 dni už bolo iba 320 ale to som už krvacala tak už bolo všetko jasné.
Hcg je tehotenský hormón, keď je prítomný v krvi tak tehotenstvo je na 100% potvrdene. Ale keď hodnota klesá tak konci aj tehotenstvo, bohužiaľ.
Toto co ti povedal ze to bude skôr neúspešne asi povedal len na základe toho ze v tom 6tt+3 ako píšeš by malo byt podla tabuliek možno už viac vidno. Ale všetko ovplyvňuje práve ten čas ovulácie, to môže všetko poposúvať a skreslit hodnoty. Ja som za tie 2 potraty prečítala toho už toľko na týchto fórach a zažili ženy aj dobré správy aj zlé. Niektorým sa srdiečko ukázalo až v 8-9tt 🙏
Tak ako sa ti mohol posledný cyklus skrátiť, tak sa ti mohol tento predĺžiť, čiže kľudne mohla byť ovulácia na 10.-12. deň a preto nič nevidel
Mne bolo vidieť až 8+0 napr 😁

Si si tou ovu istá? Kedy dal dr. Ďalšiu kontrolu