icon

Na sone v 4tt+5 nebolo v maternici vôbec nič, ukľudnite ma prosím

tmtm
14. jan 2020

Ahojte mam pozitívne tehoten. testy.Posledna ms mi začala 12.12. V pondelok som bola u doktora to som podľa ms 4tt+5a na sone nebolo v maternici vôbec nič. Zajtra idem zas a straaaaaasne sa bojím. Až mi je zle. Ja vlastne ani neviem co chcem počuť.No teda viem, iba dobré správy.

tmtm
autor
14. jan 2020

@pmoricova a vieš čo má ešte trápi, že som vtákom tlaku, že sa poriadne ani neviem venovať môjmu syncekovi co bude mat 20mesiacov.a tak mi to je potom ľúto keď ho idem dat spinkat. On je síce stále vysmiaty ale viem, že asi to zomna cíti. ☹️

katulka1141
14. jan 2020

@tmtm je to skoro. Mas dufaston. Netrap sa. Bude to dobre

terka224
14. jan 2020

Ja odveci komentar ale ja som takto presne pred rokom mala naposledy ms 12.12.😍 a mala sa narodila 16.9.😍
Drzim palce a urcite bude všetko v poriadku ❣

tmtm
autor
14. jan 2020

@gabu_lienka ved to, mne sa tu nechce ani moc odpovedať nato, že prečo som tak skoro išla ale asi moja chyba, že som hneď na začiatku nenapísala dôvody. A okrem toho co som už spomenula, mam aj problém s imunitou a liečbu nemôžem podstúpiť ako tehotná, takže našťastie som si spravila včas test lebo vcera mi mala začať liečba. a mam problém s krvou-pri prvom synovi som si musela pichať injekcie,takze tak isto ak sa potvrdí tehotenstvo mam ísť k hematologicke....

mala_zuzu
14. jan 2020

@tmtm ja som mala PM 14.12, na gyndu idem až za dva týždne prvý krát. Volala som tam a povedal, že skôr nič neuvidí aj tak. Takze podľa mna príliš skoro. Pri prvom som bola tiež hneď po pozit. tehotenskom teste a len som zbytočne tiež stresovala, lebo tiež nič nevidel, podľa neho to bolo mimomaternicove. Nakoniec už mame doma veľkého chalana, ukázal sa za dva týždne na to, to som bola v 6 týždni, a videl aj vtedy len malú bublinku v maternici. Až za ďalšie 3 týždne nato videl aj akciu srdca. Takze by som nestresovala, je to len hrozné skoro ešte.

tmtm
autor
14. jan 2020

@katulka1141 nemám dufaston🤷‍♀️

tmtm
autor
14. jan 2020

@terka224 jej😍, tak už mám aj termin😘😄

tmtm
autor
14. jan 2020

@mala_zuzu ďakujem, keď čítam takéto reakcie na moju prosbu tak to ma ukludnuje, a verím ze bude miminko vporiadku

terka224
14. jan 2020

@tmtm a neboj sa, všetko bude dobre. Ja som išla na prvú kontrolu až v 12tom týždni, a veru mala som ist skor. Dovtedy som mala strasne stresy ci nieco nie je s babom, ci zije a pod.. myslim ze kym neucitis prve pohyby a vies, ze babatko je v brusku okej, tak sa budes bat.. aspon ja som to tak mala

mala_zuzu
14. jan 2020

@tmtm kľud, určite bude všetko v poriadku neboj 🍀 ja som celé prvé tehotenstvo prestresovala, a teraz druhé mám tiež pred očami len cierne scenáre, takze pre mna čakať do konca mesiaca na prvý sceen je tiež dačo hrozné 😃 takze chápem ako sa cítiš, len treba myslieť pozitívne, opakujem si to každú chvíľu ✊🏻

tmtm
autor
14. jan 2020

@terka224 budem sa báť celé tehotenstvo ako pri prvom synovi😅

tmtm
autor
14. jan 2020

@mala_zuzu ďakujem, mne je naozaj o trochu lepšie keď čítam vaše komentare😊

pmoricova
14. jan 2020

@tmtm aj mne to bolo ľúto hlavne keď som ho musela odstaviť zo dňa na deň kôli spineniu. Mal 13 mesiacov. Ale neboj skús sa ukľudniť a ver že nič lepšie nemôžeš pre svojho syna urobiť ako mu dať surodenca

tmtm
autor
14. jan 2020

@pmoricova no a to je ďalšia vec, tiež ho kojím ešte a už tri dni sa snažím prestaň a ono sa to neda😩on plače, potom ma nervy..... Neviem co mam robiť. Ja kvôli zlej imunite by som chcela prestať už lebo ma to vyčerpáva.

terka224
14. jan 2020

@tmtm ale je to uplne normalne. Ja som uz bola skoro na konci tehu a mala sa malo hybala. Tak som letela na pohotovost a sestricky sa smiali, ci si myslim ze bude tancovat pomadu, ked uz nema miesto😂

tmtm
autor
14. jan 2020

@terka224 ☺️ale aspoň si bola kľudná, tiež by som isla😉

terka224
14. jan 2020

@tmtm tak drzim palce, nech vsetko dobre dopadne, a nestresuj sa, babatko sa tam tesi v brusku😁🤰🏼

tmtm
autor
14. jan 2020

@terka224 ďakujem ti veľmi pekne😙

pmoricova
14. jan 2020

@tmtm hm presne si to vybavujem. Teraz sa snažím odstaviť druhé ale teda tiež sa mi nedarí moc. Aj keď je to iná situácia lebo nemusím. Ja som sa obvazovala aby sa stiahli mliekovody a menej napĺňali a jedla homeopatika. U mňa to trvalo tri týždne. Sú ale ženy ktoré koja do porodu a potom pokračujú v tandemovom kojeni. Každého osobná volba

denullllka
14. jan 2020

@jozefina30 aj ja som mala posledné tehu, že len gestacny vak bol ☹ nakoniec som musela ísť na čistenie maternice pre “missed abort”

miriam1983
15. jan 2020

@tmtm mne v 5tt nebolo viediet vobec nic,ani bodka,o 2tyzdne,v 7tt uz videl aj srdiecko.

sonnenshein
15. jan 2020

@tmtm Ja som bola v 5+4tt prvy krat a bolo vidiet nieco uplne totalne malilinke. Srdiecko az v 7+3tt.... Aktualne 29tt a bez problemov. Klud, kazde tehotenstvo je totalne ine.

tmtm
autor
15. jan 2020

@miriam1983 tak to si ma potesila🙏

tmtm
autor
15. jan 2020

@sonnenshein ďakujem🙏a gratulujem😍

lenka2710
15. jan 2020

@tmtm ahoj, ja som išla tiež tak skoro, respektíve som šla že som tehotná a pri prehliadke som začala krvácať, tak ma hneď hnala na sono, že či to nieje mimomaternicove
Dr len potvrdil, že je vnutromaternicove a nič viac, mala som prísť o dva týždne ale išla som neskôr pre istotu, aby už bilo srdiečko
Neboj sa, všetko bude ok! Hlavne myslí pozitívne
Ja som bola taka na nervy, že pokazde, keď som šla na wc, som sa bála, že uvidím krv, no proste čistá psychiatria! A stále mam obavy ale snažím sa nad tým toľko nerozmýšľat, držím palčeky

miriam1983
15. jan 2020

@tmtm a hovorila som sj hedno,ze nebudem utekat kazdu chvilu k lekarovi,kvoli malickostiam a casto,lebo som si povedaka,ze casty ultrazvuk skodi. Vraj to tak nie je,ale mne to pomohlo,aby som nerobila zbytocne paniku.

jozefina30
15. jan 2020

@denullllka do akeho tt ste cakali ci sa este nieco objavi?:(

bublinka1426
15. jan 2020

mne v 4,5tt videl uz gestacny vak.

tmtm
autor
15. jan 2020

@lenka2710 dakujem🙂

denullllka
15. jan 2020

@jozefina30 fuuuh, no ja som jemne začala špiniť a vtedy som potratila pravdepodobne.. a potom prišlo krvacanie a bolesť jeden deň a na druhý deň mi robili čistenie to som bola byt tak 6-7tt avšak doktorka ma zle vyčistila a tehotenstvo pokračovalo, rástlo mi aj hcg.. tak opäť sa to pár týždňov sledovalo ale neukázal sa plod vôbec, len ten gestacny vak proste stále bol a stále rástol i napriek čistení, tak som absolvovala opäť čistenie.. potom som dostala 1x MS a teraz mám opäť pozitívny tehotenský test, ale tehu nemám potvrdené nakoľko ešte nevidel na sone vôbec nič. Dúfam že tento krát to bude dobre už :(