Nejasnosti na USG
Ahojte dievčatá, potrebujem vás názor. Bola som dnes na usg na potvrdenie ❤️, keďže bola som pred 2 tt, vtedy som bola podľa ma 6+1, podľa dr. 5+2. Vravel, že je všetko tam kde ma byt, ale nie je A.S., teda mám prísť o 2 týždne. Dnes tam bola taká mladučká dr., dnes podľa ma 7+6, podľa usg 7+0. Čiže sa tá dutinka zväčšila, videla aj zltkovy vak, aj sa jej raz zdalo že je tam plod, potom zas nie, že jej tam zavadzia akusticky tieň, ako keby myom, a teda nevidí poriadne. Pred 2 tt som myom pri mojom dr nemala. Vraví, že nevie čo to je, či myom. Tak mi vzala krv na hcg, v piatok mám ísť k nej ešte do nemocnice, kde ma kvalitnejší prístroj ako tu na amb. Normálne mi je do plaču, myslite, že sa tam ešte môže babo objaviť? Aj s akciou ❤️ či sa už mám zmieriť s najhorším? Upokojuje ma to, že predsa tam niečo bráni vo výhľade, že aj tam niečo možno je, teda že KE to lepšia situácia ako keby to bolo dobre viditeľne a nič nevidí. Čo si o tom myslite?
@river_song dakujem za odpoved. Trošku ma zahriali pri ❤️ verím, že máš pravdu🙏
V 6 tt videla len vak. O 2 tyzdne uz krasne aj plod aj srdiecko ..treba verit
ja som mala AS uz v 6tt ale kamaratky mali niektore az v 8tt, takze ako vidis je to rozdielne. Prave preto, ako pise @river_song sa na sono nechodi priskoro. Ja viem, ze kazdy chce bublinku vidiet co najskor a tesit sa, ale proste niekedy to vychadza presne naopak a v mnohych krajinach, sa nechodi skor ako v 11-12tt, pokial nie je problem (krvacanie a podobne) Teraz uz len vydrzat do piatku a nech vsetko dobre dopadne

Samozrejme sa tam môže objaviť. Preto sa neoplati na prvy utz sa objednavat skot ako 8-9 tt, prave kvôli takymto stresom.. ak sa gestacny vak zvacsil a je tam aj zltkovy, je to na dobrej ceste, len je ešte dost skoro..